Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter
profile-cover-generic-06

Foredragsholdere om Generasjon-Z

Generasjon Z er betegnelsen på generasjonen som er født fra slutten av 1990-årene og til cirka 2010-årene. Denne generasjonen er digitalt innfødte og har brukt moderne teknologi og Internett hele livet. De har god kompetanse når det gjelder teknologi og sosiale medier, har store forventninger til innhold og lite tillit til tradisjonell markedsføring. Du har cirka åtte sekunder på å fange oppmerksomheten deres.

Book en foredragsholder til å snakke om Generasjon-Z

Fyll ut skjemaet under, så hjelper vi deg med å finne en foredragsholder som snakker om Generasjon-Z. Du får lynraskt svar på din forespørsel.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

eller ring oss

Tlf. 911 16 989
Book en foredragsholder til å snakke om Generasjon-Z

Fyll ut skjemaet under, så hjelper vi deg med å finne en foredragsholder som snakker om Generasjon-Z. Du får lynraskt svar på din forespørsel.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Athenas hjelper deg med den perfekte løsning, uansett budsjett og tidshorisont

Athenas håndterer over 100 forespørsler fra både store og små arbeidsplasser – hver dag

Vi har øye for detaljer og booker hvert år tusenvis av foredrag for alle typer kunder

Athenas formidler årlig flere tusen foredrag i Norge og resten av verden

Athenas er opptatt av å skape gode arbeidsplasser, og av å stimulere til arbeidsglede og inspirasjon i norsk næringsliv

Athenas er din direkte kontakt til landets beste foredragsholdere

Athenas er Skandinavias største formidler av foredrag

Vi har håndplukket landets beste foredragsholdere, så vi kan sikre helt riktig match til ditt arrangement

Alle forelesere om generasjon-z (9)

Hjelp meg å velge
no-image

Christian René Wold

Fra et liv i rus og kriminalitet til å utdanne seg som sosionom og bli en ressurs for andre som ønsker å bryte negative handlingsmønstre.

...

no-image

Kjetil Krogstad

Kjetil er “the crazy freedom you didn’t know you needed”, og sprer inspirasjon til trivsel og arbeidsglede ved å tenke utenfor boksen. Gjennom sine videoer på sosiale medier når han hele verden.

...

no-image

Nils Harald Sødal

Lær mer om hva som hemmer og hva som fremmer kreativitet og skaperkraft. Professor, solist og ledercoach Nils Harald Sødal er en populære og anerkjent foredragsholder og scenekunstner.

...

no-image

Marte Roa Syvertsen

Marte Roa Syvertsen er lege med doktorgrad i nevrologi og et brennende engasjement for forskningsformidling. [Foto: Magne Risnes]

...

no-image

Willy Pedersen

Professor Willy Pedersen er en landets ledende forskere på rus, atferdsproblemer og seksualitet. Levende og presise beskrivelser som åpner for tiltak og politikk. (Foto: UiO)

...

no-image

John Hammersmark

John Hammersmark, kjent som Kapteinen, har 23 års bakgrunn fra Forsvaret. Han begynte tidlig å interessere seg for temaene han snakker om. Hva er det som skal til for at vi selv skal nå våre mål?

...

no-image

May-Bente Høiland Lode

May-Bente Høiland Lode er en erfaren coach som holder inspirerende foredrag om arbeidsglede, motivasjon og gode relasjoner.

...

no-image

Elise By Olsen

Elise By Olsen havnet i de internasjonale medienes søkelys som «verdens yngste magasinredaktør» da hun i en alder av 13 år lanserte magasinet Recens Paper.

...

no-image

Tor Haugnes

Lærer, historiker, økonom og edutainer. Tor har jobbet med innovasjon og læring, er samfunnsinteressert og kjent for sitt engasjement. Hans mantra er at forelesningen skal være dagens høydepunkt!

...

Relaterte emner

Generasjon-Z
Generasjon-Z
5 av 5 stjerner

"Veldig fornøyd med servicen gjennom hele løpet."

Direktoratet for økonomistyring

Om emnet Generasjon-Z

Generasjon-Z er vokst opp med øyeblikkelig tilgjengelighet til informasjon på internett. De er en kjøpesterk generasjon, som ikke lar seg lure av tradisjonell markedsføring. De stoler mer på omdømme og utsagn fra ambassadører, eller «influencers».

«Digital natives» er en annen betegnelse på generasjonen, fordi de er de første som vokser opp med umiddelbar tilgang til internett, videospill, nettbutikker og sosiale medier.

Denne selvtenkende og nettverksøkende generasjonen lar seg ikke lure og forføre av tradisjonelle merkevarer og annonser. De er ekstremt opptatt av det autentiske, ærlige, troverdige og rettferdige, og har tvunget mange selskaper til å måtte tenke anderledes.

Forespørsel om pris og dato