Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter
Kreft

Foredragsholdere om kreft

Kreft har en massiv innflytelse på vårt samfunn, som pasienter, pårørende og helsepersonell. Folkehelseinstituttet antar at rundt hver tredje nordmann vil få en kreftdiagnose innen de fyller 75 år.

Våre foredragsholdere er eksperter i sykdommen, kreftpasienter eller kreftoverlevere som deler deres verdifulle informasjon om sykdommen, sammen med deres personlige historier om livet med diagnosen. Foredrag om kreft kan ta utgangspunkt i medisinsk forskning og kreftbehandling, eller fokusere på personlig erfaring.

Book en av våre erfarne foredragsholdere innen kreft fra utvalget under.

Book en foredragsholder om kreft

Fyll ut skjemaet under, så hjelper vi deg med å finne en foredragsholder som snakker om kreft. Du får lynraskt svar på din forespørsel.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

eller ring oss

Tlf. 911 16 989
Book en foredragsholder om kreft

Fyll ut skjemaet under, så hjelper vi deg med å finne en foredragsholder som snakker om kreft. Du får lynraskt svar på din forespørsel.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Vi har håndplukket landets beste foredragsholdere, så vi kan sikre helt riktig match til ditt arrangement

Athenas er opptatt av å skape gode arbeidsplasser, og av å stimulere til arbeidsglede og inspirasjon i norsk næringsliv

Athenas håndterer over 100 forespørsler fra både store og små arbeidsplasser – hver dag

Athenas er din direkte kontakt til landets beste foredragsholdere

Vi har øye for detaljer og booker hvert år tusenvis av foredrag for alle typer kunder

Athenas hjelper deg med den perfekte løsning, uansett budsjett og tidshorisont

Athenas er Skandinavias største formidler av foredrag

Athenas formidler årlig flere tusen foredrag i Norge og resten av verden

Alle forelesere om kreft (5)

Hjelp meg å velge
no-image

Hedda Kise

En av Norges mest populære programledere på TV med bakgrunn som billedkunstner og blogger. En humorbombe uten like!

...

no-image

Johannes Ørbeck-Nilssen

Lege og mentor i alle livets arenaer med foredrag om blant annet konflikthåndtering, lederskap og relasjoner.

Johannes Ørbeck-Nilssen er lege og mentor i alle livets arenaer. Han tilbyr foredrag både for næringslivet og privatpersoner om blant annet konflikthåndtering, lederskap og...

no-image

Henning Aarekol

Livet går opp og ned, og derfor kan et engasjerende og optimistisk foredrag med opp- og nedturseksperten lønne seg!

Henning Aarekol holder foredrag for bedrifter, lag og organisasjoner om motivasjon, inspirasjon og kommunikasjon. Han mener det er viktig med stadige påminnelser om verdien av å tenke positivt, og at man selv spiller den viktigste rollen for...

no-image

Espen O. Simonsen

Bestselgende forfatter og coach med bakgrunn i Forsvaret. Foredrag som vekker motivasjon, prestasjon og kommunikasjonsevner.

Livet handler ikke om hva som skjer deg, hva som blir sagt, eller gjort. Det handler om hvordan du velger å forholde deg til det! Espen O. Simonsen holder etterspurte foredrag og kurs innen temaer som samarbeid, mental styrke, kommunikasjon og...

no-image

Bianca Simonsen

Etterspurt foredragsholder med en helt spesiell kompetanse innen kommunikasjon, relasjoner og endring.

Bianca Simonsen er opptatt av å gi bedrifter, organisasjoner og enkeltmennesker inspirasjon, verktøy og kunnskap som gir mer livsglede og handlekraft i hverdagen. Hun bookes ofte til foredrag om endring, motivasjon, ansvarlig perspektiv,...

Kreft
Kreft
5 av 5 stjerner

"Supert! Blide og hyggelige og følger opp!"

DNB Eiendom AS

Om emnet: Kreft

Kreft

Kreft er en samlediagnose for en rekke bestemte sykdommer. De oppstår på grunn av abnormal og ukontrollert cellevekst som ødelegger vev i kroppen. 

Når man ser på kreft som en enkelt diagnose er det den største årsaken til mortalitet globalt, med så mange som 8.2 millioner dødsfall på grunn av kreft i 2012. Derfor er det å finne en kur for sykdommen en svært viktig prioritet for det globale samfunnet. Mange velutviklede land har egne institutter dedikerte til dette. 

Selvfølgelig varierer hver enkelt kreftpasients historie og erfaring med sykdommen, men sykdommen er generelt livsendrende. Foredragsholdere innen sykdommen kan ha blitt påvirket av sykdommen personlig eller gjennom bekjentskap. Våre foredragsholdere er eksperter på diagnosen, inkludert leger, helseeksperter, kjendiser og kreftoverlevere som har overvunnet ulike kreftformer. 

Foredragene kan fokusere på foredragsholderens erfaring, eller kan ta utgangspunkt i statistikk og medisinsk forskning på sykdommen og forebygging av sykdommen. Foredragene med personlig erfaring kan inkludere gode tips til hvordan man lever med sykdommen, inkludert overlevelsesstrategier og støtte til familiene påvirket av sykdommen. Våre foredragsholdere deler informasjon om forebyggelse av sykdommen, de nyeste behandlingsformene og hvordan man skaper bevissthet omkring sykdommen.

Lær mer om og forstå livet med kreft bedre med et lærerikt og engasjerende foredrag fra en av våre eksperter. Dersom du synes det er vanskelig å velge en foredragsholder, kan vi hjelpe deg finne den mest passende basert på dine ønsker og behov. 

Forespørsel om pris og dato