Tlf. 911 16 989

Få hjelp av våre profesjonelle rådgivere
Kreft

Foredragsholdere om kreft

Kreft har en massiv innflytelse på vårt samfunn, som pasienter, pårørende og helsepersonell. Folkehelseinstituttet antar at rundt hver tredje nordmann vil få en kreftdiagnose innen de fyller 75 år.

Våre foredragsholdere er eksperter i sykdommen, kreftpasienter eller kreftoverlevere som deler deres verdifulle informasjon om sykdommen, sammen med deres personlige historier om livet med diagnosen. Foredrag om kreft kan ta utgangspunkt i medisinsk forskning og kreftbehandling, eller fokusere på personlig erfaring.

Book en av våre erfarne foredragsholdere innen kreft fra utvalget under.

Book en foredragsholder om kreft

Fyll ut skjemaet under, så hjelper vi deg med å finne en foredragsholder som snakker om kreft. Du får lynraskt svar på din forespørsel.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

eller ring oss

Tlf. 911 16 989
Book en foredragsholder om kreft

Fyll ut skjemaet under, så hjelper vi deg med å finne en foredragsholder som snakker om kreft. Du får lynraskt svar på din forespørsel.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Athenas hjelper deg med den perfekte løsning, uansett budsjett og tidshorisont

Vi har øye for detaljer og booker hvert år tusenvis av foredrag for alle typer kunder

Athenas håndterer over 100 forespørsler fra både store og små arbeidsplasser – hver dag

Athenas er opptatt av å skape gode arbeidsplasser, og av å stimulere til arbeidsglede og inspirasjon i norsk næringsliv

Vi har håndplukket landets beste foredragsholdere, så vi kan sikre helt riktig match til ditt arrangement

Athenas er Skandinavias største formidler av foredrag

Athenas formidler årlig flere tusen foredrag i Norge og resten av verden

Athenas er din direkte kontakt til landets beste foredragsholdere

Alle forelesere om kreft (6)

Hjelp meg å velge

Om emnet: Kreft

Kreft

Kreft er en samlediagnose for en rekke bestemte sykdommer. De oppstår på grunn av abnormal og ukontrollert cellevekst som ødelegger vev i kroppen. 

Når man ser på kreft som en enkelt diagnose er det den største årsaken til mortalitet globalt, med så mange som 8.2 millioner dødsfall på grunn av kreft i 2012. Derfor er det å finne en kur for sykdommen en svært viktig prioritet for det globale samfunnet. Mange velutviklede land har egne institutter dedikerte til dette. 

Selvfølgelig varierer hver enkelt kreftpasients historie og erfaring med sykdommen, men sykdommen er generelt livsendrende. Foredragsholdere innen sykdommen kan ha blitt påvirket av sykdommen personlig eller gjennom bekjentskap. Våre foredragsholdere er eksperter på diagnosen, inkludert leger, helseeksperter, kjendiser og kreftoverlevere som har overvunnet ulike kreftformer. 

Foredragene kan fokusere på foredragsholderens erfaring, eller kan ta utgangspunkt i statistikk og medisinsk forskning på sykdommen og forebygging av sykdommen. Foredragene med personlig erfaring kan inkludere gode tips til hvordan man lever med sykdommen, inkludert overlevelsesstrategier og støtte til familiene påvirket av sykdommen. Våre foredragsholdere deler informasjon om forebyggelse av sykdommen, de nyeste behandlingsformene og hvordan man skaper bevissthet omkring sykdommen.

Lær mer om og forstå livet med kreft bedre med et lærerikt og engasjerende foredrag fra en av våre eksperter. Dersom du synes det er vanskelig å velge en foredragsholder, kan vi hjelpe deg finne den mest passende basert på dine ønsker og behov. 

Forespørsel om pris og dato