Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter
Menneskerettigheter

Foredragsholdere om menneskerettigheter

Vi har alle grunnleggende menneskerettigheter. Disse er beskyttet i nasjonale og internasjonale lover. Det er avgjørende for bedrifter og organisasjoner å vite hvilke regler som er gjeldende. 

Våre foredragsholdere er eksperter i menneskerettigheter og menneskelige tiltak som forplikter seg til å skape en positiv forskjell i verden. De deler deres omfattende kunnskap og personlige erfaring oppnådd gjennom deres arbeid innen menneskerettigheter.

Book en av våre motiverende foredragsholdere fra utvalget under.

Book en foredragsholder om menneskerettigheter

Fyll ut skjemaet under, så hjelper vi deg med å finne en foredragsholder som snakker om menneskerettigheter. Du får lynraskt svar på din forespørsel.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

eller ring oss

Tlf. 911 16 989
Book en foredragsholder om menneskerettigheter

Fyll ut skjemaet under, så hjelper vi deg med å finne en foredragsholder som snakker om menneskerettigheter. Du får lynraskt svar på din forespørsel.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Athenas hjelper deg med den perfekte løsning, uansett budsjett og tidshorisont

Athenas håndterer over 100 forespørsler fra både store og små arbeidsplasser – hver dag

Vi har håndplukket landets beste foredragsholdere, så vi kan sikre helt riktig match til ditt arrangement

Athenas er opptatt av å skape gode arbeidsplasser, og av å stimulere til arbeidsglede og inspirasjon i norsk næringsliv

Athenas er din direkte kontakt til landets beste foredragsholdere

Vi har øye for detaljer og booker hvert år tusenvis av foredrag for alle typer kunder

Athenas formidler årlig flere tusen foredrag i Norge og resten av verden

Athenas er Skandinavias største formidler av foredrag

Alle foredragsholdere om menneskerettigheter (9)

Hjelp meg å velge
Menneskerettigheter
Menneskerettigheter
5 av 5 stjerner

"Super, effektivt og med god kvalitet. Veldig ryddig på pris og reiseutgifter. Kan anbefales på det sterkeste."

NAV Familie - og pensjon Steinkjer

Om emnet: Menneskerettigheter

Menneskerettigheter

 

Menneskerettigheter er moralske prinsipper som etablerer noen standarder for menneskelig oppførsel. De er beskyttet som lovregulerte rettigheter både i nasjonale og internasjonale lover. Det er derfor viktig at vi som mennesker, bedrifter og organisasjoner et hvilke lover som gjelder. 

Konsepter menneskerettigheter kan variere fra sted til sted og over tid, men dekker alltid en rekke rettigheter som er fundamentale for mennesker. Menneskerettigheter og sosial rettferdighet har felles mål: rettferdighet, ytringsfrihet og menneskeverd.

Dette har blitt formulert i FNs menneskerettighetserklæring og den europeiske menneskerettskonvensjon. Menneskerettighetene vi kjenner i dag ble definert og nedskrevet etter andre verdenskrig for å beskytte mennesker fra de grusomheter som fant sted under krigen. De er et aktuelt og viktig tema som ofte tas opp i debatter innen politikk og sosiologi. 

Foredrag om menneskerettigheter kan enten fokusere på historiske aspekter eller de kan brukes som en diskusjon om rettigheter og sosial rettferdighet, og hvor samfunnet er på vei.

Våre foredragsholdere innen emnet er journalister, aktivister, advokater og entreprenører. De har alle forpliktet seg til å endre verden og dele deres verdifulle kunnskap og erfaring med menneskerettigheter. Foredragene kan fokusere på emner som likestilling mellom kjønn, like rettigheter og mangfold. 

Uavhengig av kjønn, etnisitet og nasjonalitet har vi alle grunnleggende rettigheter og frihet som menneske. På tross av dette er ikke disse rettighetene respektert i alle kulturer. Våre foredragsholdere vil lære deg mer om menneskerettigheter og hvordan skape positive endringer i verden. De holder inspirerende foredrag som fokuserer på deres egne mål om å sikre like rettigheter og sosial rettferdighet.

Forespørsel om pris og dato