Tlf. 911 16 989

Få hjelp av våre profesjonelle rådgivere
Ordstyrer

Ordstyrere

En god ordstyrer eller moderator vil sørge for at ditt arrangement går knirkefritt. Ordstyreren kan lede deltakerne gjennom dagen, moderere debatter og knytte de forskjellige innslagene sammen. 

Book en av våre fantastiske ordstyrere. De kan være inspirerende personer med kunnskap om dagens emne, eller rett og slett være sprudlende personligheter som sørger for at publikum får seg en latter mellom foredragene og debattene på ditt event.

Se vårt utvalg av ordstyrere nedenfor og finn den som passer perfekt til nettopp ditt arrangement.

Book den perfekte ordstyreren

Fyll ut skjemaet under, så hjelper vi deg med å finne den perfekte ordstyreren til ditt event. Du får lynraskt svar på din forespørsel.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

eller ring oss

Tlf. 911 16 989
Book den perfekte ordstyreren

Fyll ut skjemaet under, så hjelper vi deg med å finne den perfekte ordstyreren til ditt event. Du får lynraskt svar på din forespørsel.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Athenas er Skandinavias største formidler av foredrag

Vi har håndplukket landets beste foredragsholdere, så vi kan sikre helt riktig match til ditt arrangement

Athenas hjelper deg med den perfekte løsning, uansett budsjett og tidshorisont

Athenas formidler årlig flere tusen foredrag i Norge og resten av verden

Athenas håndterer over 100 forespørsler fra både store og små arbeidsplasser – hver dag

Athenas er opptatt av å skape gode arbeidsplasser, og av å stimulere til arbeidsglede og inspirasjon i norsk næringsliv

Vi har øye for detaljer og booker hvert år tusenvis av foredrag for alle typer kunder

Athenas er din direkte kontakt til landets beste foredragsholdere

Alle forelesere om ordstyrer (14)

Hjelp meg å velge
no-image

Geir Hågen Karlsen

Profilert og ettertraktet foredragsholder og ledende ekspert på geopolitiske trusler, sikkerhetsutfordringer og krisehåndtering. Gir praktiske råd om håndtering for næringslivet.

...

no-image

Erik Fosnes Hansen

Erik F. Hansen er en av Norges mest kjente forfattere, også internasjonalt. Med fortellingen som grep analyserer han ethvert tema slik at tilhørerne ser seg selv på en ny måte og finner nye veier videre.

...

no-image

Ole Rolfsrud

Ole Rolfsrud er en kjent TV-personlighet fra NRK, som har gjort sjakk til en folkebevegelse. Nå kan du booke den gøyale og sprudlende programlederen som konferansier til ditt arrangement.

...

no-image

Daniel Kvammen

Daniel Kvammen er en folkekjær artist, med flere priser og en stor fanskare. Nå forteller han åpent og ærlig om egen sårbarhet og viktigheten av åpenhet, og det å tørre å gripe inn.

...

no-image

Marius Hagen / Pamela The Pam

Marius Hagen, i drag kjent som Pamela The Pam, er en energisk dragqueen som vil gi deg noe av det beste drag-Norge har å by på.

...

no-image

Kari Bech-Moen

Kari Bech-Moen har mer enn 20 års ledererfaring fra internasjonale konsern til små oppstartsselskaper. Kari brenner for å skape verdi gjennom effektiv ledelse.

...

no-image

Camilla Haugsten

Camilla Haugsten har vært i lederposisjon både nasjonalt og internasjonalt, og jobber i dag som konsulent, rådgiver og ledercoach. Hun er opptatt av endring og transformasjon, men fokuserer på resultater.

...

no-image

Sigurd Sollien

Kjent navn i underholdningsbransjen og populær konferansier sørger for profesjonell gjennomføring av ditt arrangement.

...

no-image

Synneva Erland

Ledelsesrådgiver med spisskompetanse på psykologisk trygghet, bedriftskultur og kommunikasjon.

...

no-image

Hedda Kise

Hedda Kise er en ettertraktet foredragsholder og ekspert på kommunikasjon, motivasjon og endring. Hør et interessant og godt formidlet foredrag.

...

no-image

Tor Haugnes

Lærer, historiker, økonom og edutainer. Tor har jobbet med innovasjon og læring, er samfunnsinteressert og kjent for sitt engasjement. Hans mantra er at forelesningen skal være dagens høydepunkt!

...

no-image

Hans-Wilhelm Steinfeld

Internasjonalt anerkjent journalist, utenrikskorrespondent, forfatter og historiker med Russland som spesialfelt.

...

no-image

Samuel Massie

Lær hvordan Samuel Massie bruker positivitet og utholdenhet til å forvandle livets nedturer til triumfer, et foredrag om mental helse som vil motivere og inspirere alle.

...

no-image

Karl-Fredrik Tangen

Samfunnsviter, førstelektor og forfatter med erfaring fra reklamebransjen, strategirådgivning og markedsanalyse.

...

Ordstyrer
Ordstyrer
5 av 5 stjerner

"Super, effektivt og med god kvalitet. Veldig ryddig på pris og reiseutgifter. Kan anbefales på det sterkeste."

NAV Familie - og pensjon Steinkjer

Om emnet: Ordstyrer

Ordstyrer

En dyktig ordstyrer vil sørge for at publikum får mest mulig ut av ditt arrangement. Ordstyreren fungerer som en vert som introduserer innslagene, holder øye med tiden, stiller og modererer spørsmål, og leder debatter. Våre populære ordstyrere og moderatorer sørger for å holde de ulike talerne innenfor tidsskjemaet, samtidig som de kommenterer på de ulike meningene og oppklarer spørsmål mellom innslag. I paneldebatter, som typisk holdes ved akademiske konferanser, introduserer ordstyreren deltakerne og passer på at publikum får stilt spørsmål. 

Ordstyreren kan være en som har godt innsikt i emnet fra før av. Uavhengig av om arrangementet krever en ordstyrer med kunnskap om et spesifikt emne eller bare en sprudlende personlighet, har våre ordstyrere masse erfaring fra ulike typer konferanser og arrangementer. 

Athenas har noen av de beste ordstyrerne på markedet. Du kan forvente at de er forberedt, fokuserte, kan holde styr på tiden og stiller de riktige spørsmålene. De er dyktige og har underholdende personligheter, men vet når de skal ta et steg tilbake og  la deltakerne skinne. De sørger for at ditt arrangement gjennomføres perfekt. 

Synes du det er vanskelig å velge en av våre ordstyrere eller moderatorer? Kontakt oss, så hjelper vi deg med å finne den rette foredragsholderen til ditt event.

Forespørsel om pris og dato