Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter
Positiv Aldring

Foredragsholdere om positiv aldring

Alderdom trenger ikke å bety at livet blir kjedelig og inaktivt. Våre foredragsholdere holder inspirerende og livsbekreftende foredrag om hvordan alderdommen fortsatt kan inneholde personlig utvikling, en sunn kropp og et godt liv. 

Foredragsholderne våre snakker alle sammen om positiv aldring på bakgrunn av teoretisk og praktisk viten. Men helt uten at det blir tørt og kjedelig. De gir råd og redskaper til hvordan eldre kan finne inspirasjon til å fortsette å utvikle seg selv og leve et godt og innholdsrikt liv.

Book en av våre eksperter fra utvalget under.

Book en foredragsholder om positiv aldring

Fyll ut skjemaet under, så hjelper vi deg med å finne en foredragsholder som snakker om positiv aldring til ditt event. Du får lynraskt svar på din forespørsel.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

eller ring oss

Tlf. 911 16 989
Book en foredragsholder om positiv aldring

Fyll ut skjemaet under, så hjelper vi deg med å finne en foredragsholder som snakker om positiv aldring til ditt event. Du får lynraskt svar på din forespørsel.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Athenas hjelper deg med den perfekte løsning, uansett budsjett og tidshorisont

Vi har øye for detaljer og booker hvert år tusenvis av foredrag for alle typer kunder

Vi har håndplukket landets beste foredragsholdere, så vi kan sikre helt riktig match til ditt arrangement

Athenas er din direkte kontakt til landets beste foredragsholdere

Athenas er Skandinavias største formidler av foredrag

Athenas er opptatt av å skape gode arbeidsplasser, og av å stimulere til arbeidsglede og inspirasjon i norsk næringsliv

Athenas håndterer over 100 forespørsler fra både store og små arbeidsplasser – hver dag

Athenas formidler årlig flere tusen foredrag i Norge og resten av verden

Alle forelesere om positiv aldring (4)

Hjelp meg å velge

Om emnet: Positiv Aldring

Positiv Aldring

Begrepet positiv aldring handler om å fokusere på de positive aspektene ved det å bli eldre. Våre foredrag kikker nærmere på begrepet og forsøker å belyse hvilke positive aspekter som inngår i det å bli eldre.

Vi blir alle eldre og alderdom er noe vi alle må forholde oss til på et tidspunkt. Det er mange som har et negativt syn på aldring.  Dette forsterkes av media som fokuserer på hvordan livet blir kjedeligere og tommere. Men slik trenger det ikke å være! 

På tross av at alderdom kan komme med et fall i fysisk og psykisk helse, kan man leve et sunt og innholdsrikt liv. De fleste får bedre tid til å utvikle seg selv og bruke tid på sine hobbyer og interesser. Man har også fordelen med et helt liv fullt av erfaringer og kunnskap.  

Foredragene om positiv aldring kan ta en rekke perspektiver. De kan for eksempel ta for seg hvordan man får det beste ut alderdommen og hvordan man øker livskvaliteten og sikrer seg god helse. Foredragene kan også fokusere på hvordan det er å være eldre på arbeidsmarkedet. Eventuelt kan de ta for seg overgangen fra arbeidslivet til pensjonisttilværelsen. En annen vinkling kan være hvordan man håndterer sykdom og behandling, enten i eget liv eller noen i omgangskretsen. 

Dersom du vil lære mer og la deg inspirere av positiv aldring, book en av våre fantastiske foredragsholdere. Om du synes det er vanskelig å velge en kan vi hjelpe deg med å finne den foredragsholderen som er mest passende til ditt event.

Forespørsel om pris og dato