Tlf. 911 16 989

Få hjelp av våre profesjonelle rådgivere
Salgspsykologi

Foredragsholdere om salgspsykologi

I dagens konkurransepregede marked er man avhengig av gode resultater for å overleve. Her kan forståelsen av salgspsykologi gi deg et stort forsprang på dine konkurrenter.

Våre foredragsholdere hjelper deg å forstå hvordan kundene tenker, slik at du kan tilpasse salget. Dette gjør at du kan bruke målrettede salgsteknikker for å få kundenes oppmerksomhet og sikre salget. Våre foredragsholdere har erfaring fra en rekke bedrifter og industrier, og kan derfor gi deg kunnskapen og verktøyene du trenger. 

Book en av våre salgseksperter fra utvalget under. 

Book en foredragsholder om salgspsykologi

Fyll ut skjemaet under, så hjelper vi deg med å finne en foredragsholder som snakker om salgspsykologi til ditt event. Du får lynraskt svar på din forespørsel.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

eller ring oss

Tlf. 911 16 989
Book en foredragsholder om salgspsykologi

Fyll ut skjemaet under, så hjelper vi deg med å finne en foredragsholder som snakker om salgspsykologi til ditt event. Du får lynraskt svar på din forespørsel.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Athenas er Skandinavias største formidler av foredrag

Athenas hjelper deg med den perfekte løsning, uansett budsjett og tidshorisont

Vi har øye for detaljer og booker hvert år tusenvis av foredrag for alle typer kunder

Athenas formidler årlig flere tusen foredrag i Norge og resten av verden

Vi har håndplukket landets beste foredragsholdere, så vi kan sikre helt riktig match til ditt arrangement

Athenas er opptatt av å skape gode arbeidsplasser, og av å stimulere til arbeidsglede og inspirasjon i norsk næringsliv

Athenas håndterer over 100 forespørsler fra både store og små arbeidsplasser – hver dag

Athenas er din direkte kontakt til landets beste foredragsholdere

Alle forelesere om salgspsykologi (7)

Hjelp meg å velge
Salgspsykologi
Salgspsykologi
5 av 5 stjerner

"Veldig profesjonelt hele veien :) Kontaktpersonen var interessert, kunnskapsrik, serviceinnstilt, hyggelig og profesjonell."

Eining for innvandring og integrering, Aukra kommune

Om emnet: Salgspsykologi

Salgspsykologi

I dagens marked er det ikke kun tilbud og etterspørsel som styrer en bedrifts salgsresultater. Med så mange konkurrerende bedrifter og produkter innen samme målgruppe er det plutselig mange andre faktorer som spiller inn, inkludert de psykologiske. 

Hvis du finner en måte å forstå kundene på vil du mye lettere kunne planlegge og gjennomføre salget på en måte som øker sannsynligheten for suksess. Salgspsykolopgi hjelper deg til å kunne identifisere kundetyper og -adferd, og ta i bruk riktig salgsteknikk og verktøy. Dette kan inkludere ulike kommunikasjonstyper eller bruk av digital markedsføring. På den måte kan du oppnå bedre salgsresultater.

Salgspsykologi relaterer også til merker og reklamens makt. Foredragene kan ta for seg spørsmål som: er merkevarene faktisk bedre? Er de så mye bedre som prisen antyder? Eller er det noe annet på spill? Hvis man gir inntrykk av positive verdier omkring sitt produkt, kan man assosiere det med positive opplevelser eller stemninger. Dette gjør det som regel enklere å selge – og man kan kanskje øke prisen eller skape muligheter for mersalg. Foredrag om salgspsykologi tar fatt på emner som dette og vil kanskje også komme inn på både økonomiske og moralske overveielser.

Våre foredragsholdere er eksperter i emnet og har ulike erfaringer med salgspsykologi, enten som salgscoach, günder eller psykolog. Klikk deg inn på de ulike foredragsholderne fra utvalget over og finn den som passer best til ditt arrangement.

Forespørsel om pris og dato