Lasting innhold ...

Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter
Facebook

Foredragsholdere om Facebook

Her finner du foredragsholdere som kan snakke om Facebook. Du kan klikke deg inn under de enkelte foredragsholderne og lese om dem der. Samtidig er du velkommen til å ringe oss eller fylle ut et forespørselsskjema dersom det er lettere for deg at vi kommer med forslag til foredragsholdere som passer til ditt arrangement. Det er både raskt og enkelt!

Forespørsel på emne

Fyll ut feltene under og få forslag på foredragsholdere innenfor dette emnet.
Vi kontakter deg innen en arbeidsdag.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Om emnet Facebook

  • Facebook er verdens mest populære online sosiale mediumet. Det brukes daglig av millioner av mennesker verden over. Også i Norge er Facebook veldig populært.
  • Facebook gir folk mulighet til å opprette en personlig profil med tekster, bilder og videoer, for så etterfølgende å kommunisere med folk, både i privat og offentlig regi.
  • I de senere årene har Facebook også vært under kritikk, for i hvor høy grad gjemmer Facebook f.eks. på personlige opplysninger, og i hvor høy grad brukes disse i forhold til reklameprofiler? Hvilke rettigheter har man på Facebook, og hvor klager man hvis man er utilfreds med noe?
  • Foredrag om Facebook vil typisk ta fatt i emner som disse, og kanskje også ta for seg Facebooks rolle i forhold til samfunnet, i den politiske debatten, til barn og unge, kunst og kultur, etc.