Lasting innhold ...

Alexander Skadberg

Alexander Skadberg

Diagnosert med ADHD og tidligere problembarn bruker sine erfaringer til å hjelpe andre!

Alexander Skadberg brenner for å sette større fokus på barns oppvekst og psykiske helse. Han deler historien om sin egen vanskelige oppvekst og gir innsikt i hvordan vi kan hjelpe de som sliter mest ut av mørket. Det er ærlig, rått og inspirerende.

UFORPLIKTENDE FORESPØRSEL

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpliktende.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Alexander Skadberg reiser Norge rundt og holder inspirerende foredrag om hvordan vi kan hjelpe barn og unge som sliter. Han setter fokus på spørsmål som: Hvordan kan vi se, høre og forstå barn bedre? Og hvordan kan vi passe på at barn og unge blir tatt på alvor?

Alexanders foredrag er basert på hans egen oppvekst. Han har hatt det tøft helt siden begynnelsen på barnehjemmet i Colombia, til han ble adoptert til Norge av en familie hvor ting ikke var slik de skulle være. Broren ble tidlig rusavhengig, faren var alkoholiker og moren prøvde alene å holde familien samlet.

Alexander har derfor vært i barnevernets søkelys siden tidenes morgen. Han er diagnostisert med AD/HD og har også en institusjonsplassering på CVen. 2012 var starten på noe nytt – det var da han skapte Alexanders Metode. Dette var starten på en tilsynelatende liten, men sprø idé. En idé som skulle ta et viktig tema til helt nye høyder, et tema som vi alle brenner for og er opptatt av – barns oppvekst og psykisk helse.

I dag reiser Alexander på foredragsturné over hele Norge og holder foredrag for de som trenger det mest. I foredragene ønsker han å lette på sløret. Han deler sin historie og innsikt, og hjelper barn og ungdom til å gå fra å være problembarn til å bli problemløsere ved hjelp av tiltak som faktisk virker, slik han har klart selv. Du blir kjent med personen som gjorde om sin utfordrende hverdag til en hverdag fylt med mestring, mot og ståpåvilje.

Book et foredrag med Alexander i dag og få et unikt innblikk i hva du kan gjøre for å hjelpe barn og unge som sliter!

  Fra problembarn til problemløser

  • Under foredragene får du være med inn i Alexanders verden, en verden hvor tiden har stått stille så alt for lenge og hvor alt som skal gjøres, helst skulle blitt gjort i går.
  • Du får også bli kjent med den ”ene” personen. Den ”ene” personen som gjorde hverdagen til en hverdag fylt med mestring, mot og stå-på vilje.
  • Tema som blir belyst under foredraget: ADHD, mobbing, rus, adopsjon og psykisk helse.  AD/HD

  • Alexander snakker åpent om det å leve med ADHD og konsentrasjonsproblemer.
  • I en hverdag fylt med spontanitet, dårlig impulskontroll og mye sinne gir han deg et informativt foredrag om det å leve med diagnosen alle snakker om, ADHD.  Barnevern

  • Foredraget «barnevern» er basert på Alexander sin sterke historie i barnevernet, hvor han ble hørt, sett og forstått. Hvor den ene personen som forandret alt ble en viktig brikke i det store puslespillet.
  • Alt var ikke rosenrødt, men det hjalp å sette seg ned, lytte og å være seg selv. Må man være faget sitt hele tiden? Alexander mener at dette ikke er nødvendig, men at det å være seg selv kan være en god starter.  Taus 13

  • Mobbing er et utbredt og stort problem i skolen, et problem som alltid må settes fokus på. Gjennom 13 år skolegang har Alexander blitt mobbet på grunn av stamming, det at han ikke kunne snakke sammenhengende, ikke ønsket å lese høyt i klassen og at det å ta telefon ble helt utelukket.
  • Gjennom foredraget «Taus 13» forteller Alexander åpent og ærlig om årene, hvor stammingen ble en byrde som skulle føre med seg angst og traumer.
Dette sier kunder som har opplevd foredrag med Alexander Skadberg

Les mer...

Foredragsholdere relatert til

Foredragsemner med Alexander Skadberg