Tlf. 911 16 989

Få hjelp av våre profesjonelle rådgivere
profile-cover-generic-02-blue

Ærlig, rått og inspirerende om hvordan vi kan hjelpe de som sliter mest

Alexander Skadberg

Alexander Skadberg

Alexander er en prisbelønnet foredragsholder. I 2019 ble han utnevnt Bodø-ambassadør og ble tildelt Terje Nilsens ærespris, og i 2023 Hederspris fra Krisesenteret i Salten for sin foredragsvirksomhet.

Forespør enkelt om pris og dato

4.75 ut av 5 stjerner

"Han trollbandt forsamlingen med sin historie. Vi ble imponert over måten den ble presentert på – nøkternt og i «små porsjoner» slik at vi fikk være med på en reise. Han inspirerte oss til å stå på for de som trenger det mest – de sårbare barna og ungdommene. Vi kan anbefale andre fylkesmannsembeter til å invitere han til tverretatlige samlinger eller eksterne kurs/seminarer."

Ingeborg Næs - Fylkesmannen i Aust- og Vest-Agder Vis alle referanser

Et foredrag med Alexander Skadberg gir deg:

 • Inspirasjon til hvordan vi kan hjelpe barn og unge som sliter.
 • Åpen og ærlig foredragsholder.
 • Dyktig formidler som trollbinder publikum med sin historie.
Uforpliktende forespørsel på Alexander Skadberg

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Om Alexander

Lecture icon

Foredrag

References icon

Referanser

Books icon

Bøker

Forespør enkelt om pris og dato

Alexander Skadberg brenner for å sette større fokus på barns oppvekst og psykiske helse. Han deler historien om sin egen vanskelige oppvekst og gir innsikt i hvordan vi kan hjelpe de som sliter mest ut av mørket. Det er ærlig, rått og inspirerende.

Et foredrag med Alexander Skadberg gir deg:

 • Inspirasjon til hvordan vi kan hjelpe barn og unge som sliter.
 • Åpen og ærlig foredragsholder.
 • Dyktig formidler som trollbinder publikum med sin historie.

Alexander Skadberg reiser Norge rundt og holder inspirerende foredrag om hvordan vi kan hjelpe barn og unge som sliter. Han setter fokus på spørsmål som: Hvordan kan vi se, høre og forstå barn bedre? Og hvordan kan vi passe på at barn og unge blir tatt på alvor?

Alexanders foredrag er basert på hans egen oppvekst. Han har hatt det tøft helt siden begynnelsen på barnehjemmet i Colombia, til han ble adoptert til Norge av en familie hvor ting ikke var slik de skulle være. Broren ble tidlig rusavhengig, faren var alkoholiker og moren prøvde alene å holde familien samlet.

Alexander har derfor vært i barnevernets søkelys siden tidenes morgen. Han er diagnostisert med AD/HD og har også en institusjonsplassering på CVen. 2012 var starten på noe nytt – det var da han skapte Alexanders Metode. Dette var starten på en tilsynelatende liten, men sprø idé. En idé som skulle ta et viktig tema til helt nye høyder, et tema som vi alle brenner for og er opptatt av – barns oppvekst og psykisk helse.

I dag reiser Alexander over hele Norge og holder foredrag for de som trenger det mest. I foredragene ønsker han å lette på sløret. Han deler sin historie og innsikt, og hjelper barn og ungdom til å gå fra å være problembarn til å bli problemløsere ved hjelp av tiltak som faktisk virker, slik han har klart selv. Du blir kjent med personen som gjorde om sin utfordrende hverdag til en hverdag fylt med mestring, mot og ståpåvilje.

Book et foredrag med Alexander i dag og få et unikt innblikk i hva du kan gjøre for å hjelpe barn og unge som sliter!

Vis foredrag med Alexander Skadberg
Alexander Skadberg foredrag

Fra problembarn til problemløser

 • Under foredragene får du være med inn i Alexanders verden, en verden hvor tiden har stått stille så alt for lenge og hvor alt som skal gjøres, helst skulle blitt gjort i går.
 • Du får også bli kjent med den ”ene” personen. Den ”ene” personen som gjorde hverdagen til en hverdag fylt med mestring, mot og stå-på vilje.
 • Tema som blir belyst under foredraget: ADHD, mobbing, rus, adopsjon og psykisk helse.
Alexander Skadberg foredrag

AD/HD

 • Alexander snakker åpent om det å leve med ADHD og konsentrasjonsproblemer.
 • I en hverdag fylt med spontanitet, dårlig impulskontroll og mye sinne gir han deg et informativt foredrag om det å leve med diagnosen alle snakker om, ADHD.
Alexander Skadberg foredrag

Fra 0-100

 • Foredraget «Fra 0-100» tar for seg den dramatiske hendelsen som utspilte seg på E6, nord for Trofors i Grane kommune.
 • Året er 2011. Alexander fyller 18 år, er russ og skal kjører opp til klasse B.
 • Med hele livet foran seg, tar han sats og hiver seg ut på ett langvarig oppussingsprosjekt som skal stå ferdig til skolestart, men som til slutt skulle vise seg å nesten koste han og en kompis livet.
 • Foredraget «Fra 0-100» er utarbeidet for trafikkskoler, Statens vegvesen og grunnskoler som driver med trafikkundervisning.
Alexander Skadberg foredrag

Han der renholderen

 • Dette er et gripende foredrag om livet, utenforskap og kampen for å passe inn. Og om viktigheten av å ha minst én som heier og sier høyt at du er god nok.
 • Som ung tenåring var Alexander Skadberg på full fart inn i et utsatt ungdomsmiljø i Bodø med rus, overgrep og kriminalitet. Foreldrene måtte gi slipp, og overlot Alexander til barnevernet. Fra han var fjorten bodde han på ungdomshjem. Han skulket og  kjempet seg gjennom ungdomsskolen. På videregående gikk det helt galt. Han droppet ut etter fire år og to forsøk på “å bli noe”. Først 29 år gammel fikk han “bestått” på en skoleeksamen for første gang.
 • Her forteller Alexander historien om hvordan han til slutt fant sin plass i skolesystemet, om den vanskelige veien fram til et fagbrev og hvordan han ble “Han der renholderen”.
Alexander Skadberg foredrag

Adoptert og forlatt

Det blir sterke historier når Alexander Skadberg og Tove Lie forteller om sin nye bok – Adoptert og Forlatt.

Dette er et rørende, morsomt og ærlige Foredrag, med en inspirerende historie om overlevelse, motstand og søken etter identitet. Forfatterne vil også snakke om hvordan det er å være en overlever og det som forskere populært kaller en av supekidsa – med noen spennende og sammensatte personligheter med seg på lasset.

I boka er flere av kildene godt skissert  – Atferdsanalytiker Jon Arne Løkke: Om psykologisk fleksibilitet og viktigheten av å ikke leve ned til diagnosene sine. Og om superkidsa.

Logoped Berit Bjørnerud: Om kunsten å stamme og hvordan Alexanders stamming krever en enorm hjernekapasitet, og hvordan hun nesten “helbredet” han da han var elleve. Psykologspesialist Joachim Haarklou: Om hvorfor han mener at adopterte med sterke tilknytningsvansker helst bør bli elsket på avstand. Adopsjonsforsker Leila Torgersen: Om ferske tall som viser at Alexanders reise tilbake som barnevernsbarn i Norge ikke er unik. Og om funnene fra FHI-rapportene “Bedre før var OG etter snar”, og rapporten “Hva kjennetegner norske adoptivforeldre”.

Alexander Skadberg konferansier

Konferansier

 • En garantert suksess!
 • Ikke la noe bli overlatt til tilfeldighetene. Med over 10 års erfaring fra scenen kan Alexander Skadberg være ingrediensen som sikrer at arrangementet ditt blir en suksess!
 • Sammen med deg planlegger og skreddersyr han arrangementet slik at det blir etter ditt du ønske.
 • Alexander bestreber at deres arrangement skal være fantastisk!

Referanser

"Alexander formidler sitt meget viktige budskap på en gripende, berørende og humoristisk måte. Han har en helt spesiell formidlingsevne og veksler fint mellom alvor og humor gjennom hele foredraget. På tross av sin unge alder fremstår han meget erfaren "på scenen". Vi hadde et foredrag fra kl 09 - 13. Ikke et kjedelig minutt! Jeg vil anbefale å gi han god tid slik at han får mulighet til å presentere hele sin historie. Alexander ga oss informasjon og ny kunnskap om hva er viktig for barn og unge i møte med hjelpeapparatet. Han formidler sine egne opplevelser og gir samtidige gode råd i forhold til hva som kunne vært gjort annerledes. I antall var vi ca 90 tilhørere. Alle jobber med barn og unge og har både erfaring og formell kompetanse innfor barn og unges utvikling og psykiske helse. Alexander bidrar med sin viktige stemme inn til "fagfolk" utfra selv å ha vært en "bruker" "klient" "pasient" "elev"..etc i de offentlige systemene. Hans egen historie virker godt bearbeidet. Et godt foredrag fra en kompetent formidler. Anbefales."

Lene Lekman, Barnevernleder

Bamble kommune

"Nå har Alexander Skadberg vært på Røst. Vil bare melde tilbake til dere om at vi hadde en suuuuuper dag med Alexander. · Han møtte alle elevene og lærerne på ungdomstrinnet og hadde en god tid sammen med dem. · Han møtte familien som hadde mistet sin sønn i rus. De var så fornøyde og gav kjempegod tilbakemelding. · Han møtte lokalbefolkningen på ettermiddagen. Alle som en har bare en ting å si: Fantastiske Alexander som på en så fin, sår og «naken», men også god måte formidlet budskapet sitt. Vi jobber videre med dette, på flere felt. På vegne av Røst kommune, TUSEN TAKK."

Tove Andreassen, Leder for enheten Oppvekst

Røst Kommune

”Inspirerende, motiverende og innsiktsfult.”

Annette

Universitetet i Stavanger

Alexander gjorde et sterkt inntrykk på oss alle i salen, og forventningene til foredraget ble så absolutt innfridd. I tillegg er han en veldig trivelig og flott fyr, som tok seg tid til å prate med publikum både før og etter foredraget. Har fått utelukkende positive tilbakemeldinger fra publikum.

Maria Kaino Holm

Home-Start Familiekontakten Norge

Det fungerte svært godt og foredragsholder tilpasset seg veldig greit til endringer i programmet på tid.

Maria Reklev

SOS-barnebyer Norge

Alexander sitt føredrag rørte alle som sat i salen. Han fortel si historie med ei blanding av alvor og humor og han hadde ei heilt spesiell evne til å "fanga" tilhøyrarane.

Britt-Elin Håranes

Suldal kommune

Et sterkt foredrag som passet oss midt i blinken og som handler direkte om vårt arbeid.

Åse Britt Hansen, Region Øst

Bufetat

"Han har veldig god formidlingsevne og klarte å engasjere og holde trykket blant 250 lever hele timen foredraget varte. Veldig fin balanse mellom humor og alvor. Han var trygg, forberedt og bevisst på måten han fikk fram alvorlige og viktige temaer og hendelser. Han klarer å påvirke og er et forbilde for ungdommene våre med å være åpen, ærlig og glad. Etter et foredrag som dette er det lettere for oss alle å tørre å snakke om psykisk helse, be om hjelp og se hverandre."

Stavanger kommune, Lunde skole

Stavanger kommune

"Vi har en visjon om å være et godt sted å lære. Første fredag i skoleåret, starter vi opp med trivselsdag. Dette for å sikre at vi får satt fokus på et trygt og godt klassemiljøet og at vi som skole synliggjør at vi jobber med visjonen vår også i hverdagen. I år startet vi trivselsdagen med et foredrag av Alexander Skadberg. Dette fungerte meget bra og elever og ansatte var godt fornøyde. Alexander er flink til å by på seg selv, han evner å bruke sin historie til å få i gang en refleksjon rundt hvem er jeg og hvordan har jeg blitt sånn. Elevene jobbet videre med temaet i klassene og Alexander var med oss hele dagen, også når vi avsluttet med felles dans i hallen."

Cecilie Langklep Bjørnøy, Rektor

Re videregående skole

"Vi hadde glede av å ha besøk av Alexander på vår sommerfest i juni 2017. Han trollbandt forsamlingen med sin historie. Vi ble imponert over måten den ble presentert på – nøkternt og i «små porsjoner» slik at vi fikk være med på en reise. Han inspirerte oss til å stå på for de som trenger det mest – de sårbare barna og ungdommene. Vi kan anbefale andre fylkesmannsembeter til å invitere han til tverretatlige samlinger eller eksterne kurs/seminarer."

Ingeborg Næs

Fylkesmannen i Aust- og Vest-Agder

"Søndagens foredragsholder var Alexander Skadberg med tittelen «Fra problembarn til problemløser» Under foredraget tok han alle deltakerne inn i hans verden og oppvekst med sin ærlige og direkte måte og vi fikk bli kjent med personen som nå har gjort hverdagen til en hverdag fylt med mestring , mot og stå på vilje. Denne ungen mannen gav oss et ærlig og engasjerende foredrag som berørte samtlige deltakerne i salen. Deltakerne lot seg begeistre over Alexanders formidlingsevne, og for mange ble dette helgens høydepunkt."

Edel

Fosterhjemstjenesten i Stavanger

"Vi hadde besøk av Alexander torsdag 14. april. 2016 Foredrag: «Fra problembarn til problemløser». En entusiastisk og engasjert foredragsholder. Alexander gir alt og er et forbilde for mange som har samme utfordringer. Hans måte å ta frem livets utfordringer på gjør det spennende og interessant. Tiden flyr og foredraget er over før du får sukk for deg."

Vigdis

ADHD – Norge Rana og Hemnes lokallag

”Vil trekke frem at du fikk frem på en svært tydelig og god måte hvor viktig det er å forstå brukermedvirkning (også) som brukerinnflytelse på individnivå . Narrativet du brukte om din egen historie fungerte veldig godt. Så vil jeg løfte frem en annen side ved det, som jeg mener var superviktig, fordi du snakket for fagfolk fra de feltene. Du ble en levende påminnelse om hvor viktig det er å huske på at ungdom ikke ER oppførselen sin. At alle mennesker skaper seg selv i møtet med andre hele tiden. Du ble et sterkt møte med en innmari begavet mann. Som når verden og du begynte å spille mer på lag, virkelig kan bære mer enn deg selv i samfunnet. Det er viktige møter for folka fra felta våre.”

Kristine

Fellesorganisasjonen (FO) – Østfold

”Et inspirerende sannhetsvitne. Betydningen av å bry seg om sine medmennesker- å våge å se, har stor betydning for at det skal gå bra med den det gjelder."

Eirin

Sentralsykehuset – Østfold

”Positiv og engasjert. Inkluderende og viser interesse for andre. Er også Utadvendt. Foredraget er ærlig, personlig uten å bli preget av negativitet, som vanskelige opplevelser ofte kan gjøre. Alexander formidler at alle har en mulighet både PGA av og til tross for det en har opplevd."

Lilly Anne

Barnevernstjenesten – Sandnes

”Alexander sine foredrag er troverdige, tidlige, ærlige, rett på sak. Han tar tilhørerne, og deltakerne sine hjerter."

Inga Alice

Natteravnene – Bergen

”Alexander sine foredrag bærer preg av en publikumsvennlig stil, han underholder, holder seg til tema, snakker om saker han skjønner og hans budskap er lett tydelig og klart!"

Georg

Bakgården Aktivitetsverksted - Stavanger

”Inspirerende og til ettertanke!"

Karin

Organisasjonen, Voksne for Barn – Oslo

”Sterkt, veldig engasjerende. Du er energisk og fengsler ditt publikum med din virkelighet. Du får fram poeng jeg ikke har tenkt på før."

Lise

KBL Konferanse – Svolvær

"Veldig bra. Du treffer ungdommene, er engasjert og informerer godt!"

Hogne

Ravnanger ungdomskule

”Heftig historie å fortelle, viktig å få fram. I reine ADHD stil. Folk kjenner seg igjen."

Dagfrid

ADHD Sogn og Fjordane Lokallag

"Alexander snakket for første gang offentlig om sin stamming og hvordan det påvirket barne- og ungdomsårene under årsmøtehelgen til Norsk interesseforening for stamming og løpsk tale i begynnelsen av april 2016. For mange som stammer er det å ta ordet foran en stor forsamling en utfordring. Stamming er ofte forbundet med frykt, skam og dårlig mestringsfølelse. Alexander fikk oss til å le og smile i det ene øyeblikket og reflektere over vår egen stamming i det andre. Han beveget oss, vi var flere som ble rørt. Jeg kan varmt anbefale Alexander som foredragsholder!"

Martin Aasen Wright, Styreleder

Norsk interesseforening for stamming og løpsk tale

"Vi er svært godt fornøyd med foredraget. Det var engasjerende og morsomt. Vi bestilte Alexander sitt innlegg som avslutning på en to dagers konferanse og det var en fin måte å avslutte to innholdsrike dager."

Maren Løvås, Rådgiver

Korus vest-Stavanger

Vi på Havang opplevde Aleksander som en foredragsholder med stor formidlingsevne. Han tok oss med på en reise i sin barn-og ungdom i en balansert blanding av alvor og humor som berørte oss. Han fremstår som scenevant og henvender seg til publikum på en personlig og engasjerende måte! Erfaringene og kunnskapene han deler er nyttig for alle som er engasjert i mennesket.

Oline Dalen, Miljøterapeut

Lillehammer brukerstyrte senter Havang

Aleksander formidler historien sin på en måte som griper ungdommen. Han eier scenen og klarer kunsten å balansere mellom det morsomme og det vonde.

Per Arthur Andersen, Helsesykepleier

Skolehelsetjenesten i bydel Frogner

Alexander Skadeberg leverte et svært engasjerende og faglig relevant foredrag som bidro til at fagdagen vår ble meget bra.

Oddbjørn Rystad

Nok. Trondheim Senter mot seksuelle overgrep

Vi hadde et litt stressende årsmøte før foredraget og vi likte veldig godt at Aleksander veldig kjapt fikk skuldrene våre ned i normal posisjon - bare med å være seg selv. Så lite selvhøytidelig og så naturlig. Lun humor og god fortellerevne!

Monika Lill Grøtte

ADHD Norge Haugaland lokallag

Vi gjennomførte foredraget på Teams, som en del av et webinar. Vi hadde 237 deltakere på 42 tannklinikker. Dette fungerte greit. Alexander er et fyrverkeri, og en utrolig fin fyr som formidler et viktig budskap på en fin måte. Morsomt, inspirerende og til refleksjon.

Hilde Søberg Andreassen

Tannhelsetjenesten Innlandet fylkeskommune

Alexander Skadberg har en tilstedeværelse på scenen som er større enn han selv. Han får oss til å lytte. Og gjør oss oppmerksomme på at å møte mennesker med et åpent hjerte er viktig, samt det å vise kjærlighet, ubetinget kjærlighet. Alexander har også en nydelig sangstemme. I foredraget synger han en tekst med mye kjærlighet. En sang hans bror sang til han som barn. Han snakker også om de menneskene han har møtt på sin vei. De som har sett han og gjort en betydning forskjell. Alexander våger å snakke om det andre ikke tørr å snakke om, som vold og overgrep mot barn. Vi vet mange ungdommer opplever det han snakker om og går stumme rundt med denne opplevelsen, dette gjør Alexander noe med. Det handler om å ta ordet, spørre mer og følge opp.

Bente Johansen

Psyktbra

Alexander begeistret og rørte oss. Alexander er en sterk formidler og gjennom egen historie og kunstneriske grep blir vi dratt med i en berg og dalbane av følelser. Sterkt!

Thomas Pedsersen

Barne- og Ungdomsfaglig Forum (BUFF)

Alexander holder en tverrfaglig samling lyttere fokusert gjennom sin historie. Ved at han ærlig deler sin historie, kommer vi som hjelpere nærmere vårt eget praksisfelt, og får lytte til en som har reflektert godt over den hjelpa som han mottok gjennom sin oppvekst. På godt og vondt bringer han oss inn i stemninger og kobler oss tett til vår egen erfaring.

Kenneth Didriksen

Pedagogisk-Psykologisk Tjeneste

Fantastisk foredrag med mange punkter til ettertanke.

Jørn Georg Johansen, Brønnøy og Vevelstad

Fagforbundet

Et utvalg tilbakemeldinger fra deltakerne: "Alexanders foredrag var helt fantastisk" / "Alexander = fantastisk" / "Alexander var en veldig engasjert og spennende konferansier som bandt det hele sammen på en utmerket måte" / "Fantastisk opplevelse med en konferansier som fulgte opp hele kurset og selv bidro med en personlig historie. Sterkt og nyttig i forhold til jobben min!" / "Veldig flott konferansier med gripende foredrag" / "Alexander var veldig bra som konferansier. Kjempegøy med noen til å binde det hele sammen." / "Alexander var en fantastisk flink konferansier, og hans foredrag burde ha vært holdt for alle i NAV! Et funn!" - Dette er direkte sitater. For min egen del vil jeg gjerne tilføye at det at han var sammen med oss hele tiden, også under middagen, hvordan han minglet med alle deltakerne og lærte seg navn – bidro til å løfte hele konferansen et ekstra hakk.

Ann Kristin Drevland, Studieleder - NTL NAV Vestfold

NAV Sandefjord

Foredraget var fantastisk og Alexander gjorde en kjempe jobb. Både elever og lærere var veldig fornøyd. Vi var 4 fra mental helse som også var tilstede.

Mari Iren Johansen

Mental helse Nordkapp

Stiftelsen Kanvas samlet 1150 ansatte for å styrke det psykososiale barnehagemiljøet. Alexander ble en sentral bidragsyter på denne samlingen. Hans foredrag var fantastisk nært, viktig og rørende. Han var energisk og levende i sine betraktninger om livet som har vært fylt av både lyse og mørke sider. Det var formidlingskunst av høy klasse og et budskap alle ansatte vil huske lenge; du kan gjøre en forskjell for et barn.

Lene Kjeldsaas, Leder Kanvas kompetanse

Kanvas kompetanse

Engasjerende og intressant for oss som jobber i skoler og barnehager.

Isak Eira Thomassen

Fagforbundet Finnmark

Alexander hadde et veldig bra foredrag for alle elevene på skolen hvor han delte rått og ærlig fra sitt liv og sine opplevelser. Han forteller på en levende måte og har en formidlingsevne som gjør at han holder på oppmerksomheten til publikum. Både elever og lærere var veldig fornøyde.

Jon Magne Sande Turøy

Strand VGS

Vi fikk et flott, ekte og hjertevarmt foredrag med yrkesstolthet som var akkurat det vi ønsket oss. Tusen takk.

Line Tollefsen

Fagforbundet Nordland

Foredraget sto til terningkast seks. For en opptreden! Alexanders historie og hans unike formidlingsevne berørte forsamlingen sterkt noe han fikk tilbakemeldinger på underveis og ikke minst når hans opptreden var over.

Asbjørn Sagstad

Stiftelsen CRUX

Alexander leverte langt over forventet. Ble sammen med oss på middagen utover kvelden og skapte opplevelser og minner for alle. Alexander bidro rett og slett til at noen ungdommer har konkrete mål og endringer videre.

Elin Kristin Alfstad

Bufetat, Innlandet barnevernsenter

Adoptert og forlatt

Alexander Skadberg er barnevernsbarnet fra Colombia som ble adoptert til Norge og endte opp som barnevernsbarn igjen. Han kjente tidlig på en sorg over å ikke passe inn, og et sinne over at ingen forsto seg på ham.

I denne boka forteller han hensynsløst åpent om en oppvekst i Norge preget av en tvilsom ADHD-diagnose, utenforskap, rasisme, overgrep og følelsen av å bli forlatt – igjen og igjen.

Sammen med journalist og forfatter Tove Lie har han kjørt Norge rundt og møtt igjen gode hjelpere og vanskelige minner. De har reist til andre siden av kloden for å finne røttene hans. Der fant han også broren sin, som de siste ti årene har bodd under et gummitre i millionbyen Cali.

Boken er en hudløs og hjerterå skildring av en ytre og indre reise. Og Alexanders kamp for å finne «hjem».

«Jeg var en feilvare, sendt til Norge som pakkepost uten at mottakerne hadde angrerett.»

Les mer/kjøp her
Uforpliktende forespørsel på Alexander Skadberg

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Eller ring til oss på

Tlf: 911 16 989
Alexander Skadberg
Alexander Skadberg

4.75 ut av 5 stjerner

"Han trollbandt forsamlingen med sin historie. Vi ble imponert over måten den ble presentert på – nøkternt og i «små porsjoner» slik at vi fikk være med på en reise. Han inspirerte oss til å stå på for de som trenger det mest – de sårbare barna og ungdommene. Vi kan anbefale andre fylkesmannsembeter til å invitere han til tverretatlige samlinger eller eksterne kurs/seminarer."

Ingeborg Næs - Fylkesmannen i Aust- og Vest-Agder Vis alle referanser

Foredragsemner med Alexander Skadberg