Tlf. 911 16 989

Få hjelp av våre profesjonelle rådgivere
profile-cover-generic-01-blue

Innsikt i menneskelig adferd: Veien til bedre teamdynamikk

Bjarte Malum

Bjarte Malum

Bjarte Malum tilbyr innsiktsfulle foredrag om å håndtere vanskelige situasjoner og fremme psykisk helse på arbeidsplassen.

Forespør enkelt om pris og dato
Uforpliktende forespørsel på Bjarte Malum

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Om Bjarte

Lecture icon

Foredrag

Video icon

Video

References icon

Referanser

Forespør enkelt om pris og dato

Etter over 20 års erfaring innen barnevern, rus og psykiatri, har Bjarte Malum sett både seg selv og kollegaer bli dårlige versjoner av seg selv. Dette har resultert i et sett med enkle verktøy han ikke bare brenner for å formidle, men også bruker på seg selv.

Bjarte tilbyr unike innsikter og praktiske løsninger for å forbedre teamdynamikk og arbeidsmiljø og bidrar til å få ned sykefraværet og øke trivselen på arbeidsplassen. Hans foredrag inspirerer til positiv endring rundt psykisk helse og styrker organisasjonens evne til å møte utfordringer med empati og effektivitet.

Foredrag med Bjarte Malum gir deg:

 • Dyp innsikt i menneskelig adferd: Bjarte Malum gir publikum en unik forståelse av menneskelig psykologi, essensielt for å forbedre teamarbeid og arbeidskultur.
 • Praktiske mestringsverktøy: Lær effektive strategier for selvbeherskelse og konflikthåndtering, direkte anvendelige i arbeidslivet for å skape et sunnere og mer produktivt miljø.
 • Personlig og profesjonell vekst: Gjennom Bjartes erfaringer og kunnskap, vil deltakerne få verktøy for personlig utvikling, som også påvirker positivt på deres profesjonelle roller.

Bjarte Malum er ikke bare en foredragsholder; han er en veiviser i menneskelig adferd og selvbeherskelse. Forestill deg en hverdagssituasjon på kontoret, hvor små misforståelser og frustrasjoner kan eskalere til større konflikter. Bjarte Malum tar for seg nettopp disse øyeblikkene, og gir innsikt i hvordan vi kan navigere dem med større forståelse og empati.

Som foredragsholder har Bjarte Malum spesialisert seg på temaer rundt småskala-ondskap og selvbeherskelse, og hvordan disse aspektene påvirker både individet og arbeidsmiljøet. Med over 20 års erfaring fra barnevern, rus og psykiatri, bringer han en dyp forståelse for menneskelig psykologi og adferd til sine foredrag. Hans evne til å formidle komplekse temaer på en engasjerende og forståelig måte gjør ham til en ettertraktet foredragsholder.

Når du booker Bjarte Malum til ditt arrangement, får du en foredragsholder som kan belyse og utfordre måten vi tenker om våre egne og andres handlinger. Hans foredrag gir praktiske verktøy og strategier for å forbedre kommunikasjon, teamdynamikk og ledelse. Dette er spesielt verdifullt i en tid hvor arbeidsmiljø og mental helse er i fokus for mange organisasjoner.

Bjarte Malum gir din organisasjon en unik mulighet til å dykke dypere inn i temaer som ofte blir oversett, men som er essensielle for å skape et sunt og produktivt arbeidsmiljø. Med Bjarte Malum foredrag på ditt arrangement, investerer du ikke bare i en engasjerende og informativ opplevelse, men også i langsiktig vekst og utvikling av din organisasjon.

Å velge foredragsholder Bjarte Malum for ditt neste bedriftsarrangement betyr å ta et skritt mot en dypere forståelse av de menneskelige aspektene ved arbeidslivet, og hvordan disse kan forvaltes for å skape et mer harmonisk og effektivt miljø. Bjarte Malums unike perspektiver og løsninger vil utvilsomt berike og inspirere ditt team.

Bjarte Malums foredrag kan holdes på norsk og engelsk

Vis foredrag med Bjarte Malum
Bjarte Malum foredrag

Fra Stress til suksess: Selvrefleksjonens transformative kraft

Bjarte Malums tilnærming er unik; han fokuserer ikke bare på de mørke sidene av menneskets psyke, men også på de skjulte kvalitetene. Ved å anerkjenne og forstå disse aspektene, vil det påvirke positivt på personlig plan og på organisasjonsnivå.

 • Fokus på psykisk helse forebygger konflikter, utbrenthet og sykemeldinger.
 • Fokus på selvrefleksjon og personlig påvirkning for å håndtere vanskelige følelser.
 • Ved å løfte frem hver enkelt individ som verdifull og unik, vil det samtidig styrke arbeidsmiljøet.

Det letteste er selvfølgelig å peke på andre og mene at de må endre seg. Men hva med oss selv? Retter du blikket innover like ofte? Og hvilken dialog har du egentlig med deg selv?

Mulighet for oppfølging med veiledningsprosess for grupper eller individer.

Bjarte Malum foredrag

Hvem hjelper hjelperen?

Gode hjelpere havner ofte i krysspress mellom forventninger fra systemet de jobber i og fra tjenestemottaker. Da kan grenser overskrides enten for hjelperen selv eller andre. Bjarte Malum har lang erfaring som både profesjonell hjelper og med å holde foredrag for denne yrkesgruppen.

 • Hjelpere kan føle seg utilstrekkelig og i verste fall rette vonde følelser, tanker og handlinger mot seg selv eller den de er ansatt for å hjelpe.
 • Dette foredraget hjelper deg å holde deg i flyten og justerer kursen vekk fra en retning mot utbrenthet og sykemelding.
 • Ved å løfte det gode i seg selv kan man nemlig enklere løfte andre.
 • Overraskelser og spennende historier fra eget liv, formidlet på en lettfattelig og inspirerende måte.

Denne klassikeren har gått sin seiersgang over hele landet i noen år nå under navnet “småskala-ondskap”. Alle, fra Høyskoler til bedrifter og organisasjoner, har fått stort utbytte av foredraget om menneskets mørkesider. Hvordan? Ved å åpne opp samtalen og gjøre oss mer sårbare blir vi mer ærlige med hverandre.

Bjarte Malum foredrag

Unge menns taushet

Selv om mange gutter og menn sliter, oppsøker få av dem hjelp i hjelpeapparatet.

 • Gutter faller mer utenfor på skolen enn jenter
 • Gutter utfører mer kriminelle handlinger
 • Gutter blir utsatt for mer vold
 • Gutter havner bakpå i arbeidslivet
 • Seksuelle overgrep og krenkelser mot gutter skjer, men blir ikke tatt på alvor i like stor grad som mot kvinner
 • Farsrollen oversees og underkjennes fortsatt
 • Menn topper selvmordsstatistikken

Bjarte har selv vært på skråplanet med rus, kriminalitet og ekstremisme. Han gir deg og din organisasjon/skole førstehåndskunnskap og forståelse av hva det er som forårsaker disse fenomenene. Han trekker linjene ut i psykologien, politikken, samfunnsdebatten og kulturen vår. Hvordan når vi guttene og hvordan skal vi løse dette voksende samfunnsproblemet, som ikke bare berører menn, men alle rundt oss også?

Bjarte Malum om ondskap

Hva er ondskap?

Vis foredrag med Bjarte Malum

Referanser

Engasjerende foredrag om et ganske alvorlig tema, men klarer allikevel å få tilhørere engasjert og setter i gang gode prosesser hos den enkelte. Super avslutning på en fin dag :-)

Heidi Kolstad

Medisinsk klinikk OUS

Veldig bra foredrag. Bjarte gjør tema lett forståelig og formulerer seg veldig bra. Meget lærerikt!

Morten Sommerbakk, erfaringskonsulent

Bergen kommune
Uforpliktende forespørsel på Bjarte Malum

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Eller ring til oss på

Tlf: 911 16 989

Foredragsemner med Bjarte Malum