Lasting innhold ...

Bjørg Thorhallsdottir

Bjørg Thorhallsdottir

Internasjonal kunstner innen grafikk, installasjoner og akttegninger. Hun er like trollbindende som kunsten hennes!

Kunstneren Björg Thorhallsdottir berører tilhørerne med sin egen livshistorie og deler sterkt om temaer som mot og sårbarhet, sorg og hverdagslykke, mot til å følge drømmene sine og ikke minst den viktige egenkjærligheten.

UFORPLIKTENDE FORESPØRSEL

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpliktende.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Bjørg Thorhallsdottir ble født på Island, men vokste opp i Bærum og i Sørøst Asia.

Bjørg har ti år med kunstutdannelse innen grafikk, maleri, installasjoner og akttegninger fra blant annet kunstakademiet i Barcelona og Toulouse. Hun har gått i lære hos blant annet Ignacio Aguirre som tidligere jobbet med kunstnere som Picasso, Miro og Dali. I dag har hun et atelier sammen med ham i Barcelona.

Bjørg er medlem av Norske Grafikere og kunsten hennes er blitt utstilt både i inn- og utland. Hun har hatt en rekke separatutstillinger, og etterspørselen etter grafikken er stor. I tillegg har hun utsmykket flere kirker og bygninger med mosaikk, marmorutskjæringer og blyglassvinduer.

Bjørg er også kjent for sine Lykkebobler, Skravlevin, for sine cava-glass med inngraverte visdomsord og for sine kopper produsert på Porsgrund Porselen. Hun har også gitt ut og illustrert flere bøker og tidssskrifter. I 2017 er hun spaltist i magasinet Tara.

Bjørg har en helt egen energi. Hun berører tilhørerne med sin egen livshistorie, flettet sammen med bildene sine. Hvert Bjørg Thorhallsdottir foredrag er innom mange påminnelser og tanker. Hun deler historier som alle kan kjenne seg igjen i, om livsmot og livsglede, og om å leve livet litt mer i tråd med det vi drømmer om. Om sorg og hverdagsglede, og rett og slett, kunsten å være mer til stede.

Et Bjørg Thorhallsdottir foredrag er en vitamininnsprøytning som spiller på alle våre strenger, med humor og sjarm, blandet med en stor dose livsvisdom.

Bjørg Thorhallsdottir foredrag kan holdes på norsk og engelsk.

  Bjørg Thorhallsdottir foredrag

  Bjørg snakker om temaene

  • Mot, om å tørre å leve det livet som vi egentlig drømmer om.
  • Lykkebobler, tips, verktøy og inspirasjon til å bli den beste utgaven av oss selv.
  • Ta vare på fine deg, om den viktige egenkjærligheten. Av og til må vi ta av oss superkvinnekappen, og behandle oss selv slik som vi ville behandlet vår datter eller beste venninne.
  • Hverdagslykke, Björgs hverdagsfilosofi som går igjen i kunsten hennes som en rød tråd.
  • Bjørg ble enke 30 år gammel, og startet Hjerterfred. Hjertefred er i dag en landsforening med arrangement over hele landet. Alt basert på frivillighet og Bjørgs visjon om å skape en arena for å minnes våre kjære i lys og takknemlighet.
  • Arbeidsglede, hvordan få mennesker til å bidra positivt sammen.
  • Ro og meditasjon.
Foredragsholdere relatert til

Foredragsemner med Bjørg Thorhallsdottir