Tlf. 911 16 989

Få hjelp av våre profesjonelle rådgivere
profile-cover-generic-01-blue

Rørende og sterkt om livsmot og livsglede og om å leve mer i tråd med våre drømmer

Björg Thorhallsdottir

Bjørg Thorhallsdottir

Internasjonal kunstner innen grafikk, installasjoner og akttegninger. Hun er like trollbindende som kunsten sin.

Forespør enkelt om pris og dato
Uforpliktende forespørsel på Bjørg Thorhallsdottir

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Om Bjørg

Lecture icon

Foredrag

Video icon

Video

References icon

Referanser

Forespør enkelt om pris og dato

Kunstneren Björg Thorhallsdottir berører tilhørerne med sin egen livshistorie og deler sterkt om temaer som mot og sårbarhet, sorg og hverdagslykke, mot til å følge drømmene sine og ikke minst den viktige egenkjærligheten.

Et foredrag med Björg Thorhallsdottir gir deg:

 • Personlige historier som trollbinder publikum.
 • Høy gjenkjennelsesfaktor.
 • Humor, sjarme og varme blandet med stor livsvisdom.

“Mitt store kunstprosjekt er å glede andre. Gjennom bildene, bøkene og foredragene mine, ønsker jeg å gi mot til å være seg selv, følge drømmer og tørre å elske, seg selv og andre.” sier kunstner og foredragsholder Björg Thorhallsdottir.

Björg er en av Norges mest folkekjære kunstnere. Hun er også en anerkjent forfatter, en ettertraktet foredragsholder, samt utdannet både relasjonsterapeut (Eq- instituttet) og Mpower-agent (Mpower Academy). Hun og søsteren Dora har tidligere år gjort stor suksess landet rundt med sitt show Lykkebobler. Björg er i år aktuell med kurskonseptet Destinasjon Glede.

Hun ble født på Island, men vokste opp i Bærum og i Sørøst Asia. Björg har ti år med kunstutdannelse innen grafikk, maleri, installasjoner og akttegninger fra blant annet kunstakademiet i Barcelona og Toulouse. Hun har gått i lære hos blant annet Ignacio Aguirre som tidligere jobbet med kunstnere som Picasso, Miro og Dali. I dag har hun et atelier sammen med ham i Barcelona. I 2010 åpnet hun galleriet Lykkehaven i Sandvika.

Björg er medlem av Norske Grafikere og kunsten hennes er blitt utstilt både i inn- og utland. Hun har hatt en rekke separatutstillinger, og etterspørselen etter grafikken er stor. I tillegg har hun utsmykket flere kirker og bygninger med mosaikk, marmorutskjæringer og blyglassvinduer.

Björg er også kjent for sine Lykkebobler, Skravlevin, for sine cava-glass med inngraverte visdomsord og for sine kopper produsert på Porsgrund Porselen. Hun har også gitt ut og illustrert flere bøker og tidssskrifter. Hun er tidligere fast spaltist i magasinet Kamille (2006-2008) og fast spaltist i TARA (2018, 2019).

Hun har en helt egen energi. Hun berører tilhørerne med sin egen livshistorie, flettet sammen med bildene sine. Hvert foredrag er innom mange påminnelser og tanker. Hun deler historier som alle kan kjenne seg igjen i, om livsmot og livsglede, og om å leve livet litt mer i tråd med det vi drømmer om. Om sorg og hverdagsglede, og rett og slett, kunsten å være mer til stede.

Et foredrag med Björg er en vitamininnsprøytning som spiller på alle våre strenger, med humor og sjarm, blandet med en stor dose livsvisdom.

 

Björg Thorhallsdottir foredrag holdes på norsk og engelsk.

Vis foredrag med Bjørg Thorhallsdottir

  Björg Thorhallsdottir foredrag

  Björg snakker om temaene

  • Mot, om å tørre å leve det livet som vi egentlig drømmer om.
  • Lykkebobler, tips, verktøy og inspirasjon til å bli den beste utgaven av oss selv.
  • Ta vare på fine deg, om den viktige egenkjærligheten. Av og til må vi ta av oss superkvinnekappen, og behandle oss selv slik som vi ville behandlet vår datter eller beste venninne.
  • Hverdagslykke, Björgs hverdagsfilosofi som går igjen i kunsten hennes som en rød tråd.
  • Bjørg ble enke 30 år gammel, og startet Hjerterfred. Hjertefred er i dag en landsforening med arrangement over hele landet. Alt basert på frivillighet og Bjørgs visjon om å skape en arena for å minnes våre kjære i lys og takknemlighet.
  • Arbeidsglede, hvordan få mennesker til å bidra positivt sammen.
  • Ro og meditasjon.
"BOBLER" med Dora og Björg Thorhallsdottir - 2020
Lykkebobler - en liten film om Bjørg Thorhallsdottir og hennes egen cava
Björg Thorhallsdottir foredrag

Björg Thorhallsdottir foredrag

Vis foredrag med Bjørg Thorhallsdottir

Referanser

Vi hadde gleden av å ha Bjørg Thoraldsdottir som foredragsholder på vår Return to Office dag i Google Norge. Det fører potensielt en del stress med seg å skulle flytte fra hjemmekontor til kontor igjen, og mange vil nok kjenne litt ekstra på det i tiden etter pandemien. Bjørg leverte et fantastisk foredrag om viktigheten av å være tro mot seg selv, og raus mot andre. Hun delte hvordan man aktivt kan velge glede, og hvorfor det er bra både for deg selv, og for businessen. Med hennes engasjerende historiefortelling, nydelige bilder og dype kunnskap, motiverte hun oss fra start til slutt, og berørte oss fra toppen av intellektet til langt inn i hjerterota. Fantastisk! Rørende! Ekte! Inspirerende! Morsomt! Viktig! Takk! Var ord som sirkulerte i etterkant fra alle ansatte i samtlige avdelinger, og noen lurte til og med på om de kunne få Bjørgs latter som ringetone! Anbefales på det varmeste.

Margrethe Wam Solvang, Partner Manager - Google Norge

Google
Uforpliktende forespørsel på Bjørg Thorhallsdottir

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Eller ring til oss på

Tlf: 911 16 989

Foredragsemner med Bjørg Thorhallsdottir