Lasting innhold ...

Christian Ingebrigtsen

Christian Ingebrigtsen

Tillitsvekkende og motiverende for gamle såvell som unge lyttere. Foredragsholder som formår å formidle personligt!

Christian Ingebrigtsen holder musikalsk foredrag om motivasjon, indre styrke og om å følge drømmene sine. I løpet av sine nesten 20 år som plateartist har han solgt mer enn 10 millioner album verden over.

UFORPLIKTENDE FORESPØRSEL

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpliktende.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

I følge ”Guinness Book of Hit Singles” er han, som medlem av gruppen A1, blant de 500 mest suksessfulle artistene i britisk listehistorie. Som soloartist har han også toppet hitlistene her hjemme flere ganger. På de britiske hitlistene har han hatt to ”nr.1-hits” og åtte ”topp 10-plasseringer», mens han på VG-lista har hatt fire ”nr.1-plasseringer». I 2001 vant han en Brit Award for Beste Britiske Nykommer.

Christian studerte musikk ved LIPA (også kjent som Paul McCartney skolen) i Liverpool. Han jobber også som låtskriver og produsent for en rekke andre artister.

Som skuespiller har Christian blant annet spilt rollen som Marius i «Les Miserables» på Oslo Nye teater i 2009. Han har dessuten hatt den mannlige hovedrollen som stemmen til «Flynn Rider» i Disneys animasjonsfilm «To på rømmen» (2011).

Christian har vært MOT ambassadør siden 2003. Etter å selv ha mobbing selv i ungdomstiden er han opptatt av å fortelle ungdom, såvel som voksne, om viktigheten av å se hverandre og inkludere de rundt oss. Og ikke minst at det nytter å drømme og sette seg hårete mål!

For når en liten gutt som ble dyttet i tisserenna og låst inne i skap under oppveksten på et lite sted som Siggerud kan ende opp på plakater på ungpikevegger på den andre siden av jordkloden – ja, da er alt mulig!

Christian Ingebrigtsen foredrag kan holdes på norsk og engelsk.

  Christian Ingebrigtsen foredrag

  FRA DRØM TIL VIRKELIGHET

  Christian Ingebrigtsen er en av Norges mest suksessfulle artister. Som medlem av gruppen A1, har han reist verden rundt med hiter som ”Caught In The Middle” og ”Take On Me». Som soloartist har han toppet de norske listene med låter som ”Things are gonna change” og “In Love With An Angel” – i duett med Maria Arredondo.

  Han har gitt ut to soloalbum, som begge har solgt til gull og platina. I samarbeid med Frelsesarmeen ga han i 2006 ut juleplaten “Paint Christmas white”. Gjennom sine reiser rundt i verden har han, til tross for sin unge alder, opplevd eventyr og erfaringer de færreste er forunt gjennom et langt liv. Han har hatt gleden av å møte hundretusener av mennesker, både statsledere, kongelige og legender innen musikk- og filmverdenen.

  Christian tilbyr et musikalsk foredrag der han forteller om sine refleksjoner og erfaringer fra livet som internasjonal artist, og fremfører noen av de sangene som har blitt til langs veien. Som et levende bevis på at alt er mulig dersom man ønsker det nok, tar han for seg temaene:

  •  Hvordan finne drømmen?
  •  Fra drøm til virkelighet
  •  Motivasjon og indre styrke. Hva motiverer deg når du har nådd målene dine?
  •  Nå toppen og bunnen og starte på nytt
  •  Ta kontroll over din egen skjebne

  Christian Ingebrigtsen foredrag

  Christian Ingebrigtsen foredrag kan også ta opp følgende temaer:

  •  Lederskap/etikk i konflikt. Refleksjoner, erfaringer og musikk fra arbeidet med relasjonsbygging i Midtøsten området.
  • Sammen med Asgeir Føyen, leder for Abildsø Gård Stiftelsen, har Christian i en årrekke jobbet med unge Israelske, Palestinske og Jordanske ledere.
  • Visjonen er å bygge meningsfulle, langsiktige relasjoner innen sektorer med innflytelse i samfunnet: låtskrivere, artister, kokker, filosofer, lærere, filmskapere, entreprenører, politikere med fler.
  • Drømmer: Christian har vært MOT ambassadør siden 2003. Etter å selv ha mobbing selv i ungdomstiden er han opptatt av å fortelle ungdom, såvel som voksne, om viktigheten av å se hverandre og inkludere de rundt oss.  Og ikke minst at det nytter å drømme og sette seg hårete mål!
  • For når en liten gutt som ble dyttet i tisserenna og låst inne i skap under oppveksten på et lite sted som Siggerud kan ende opp på plakater på ungpikevegger på den andre siden av jordkloden – ja, da er alt mulig!

   

  Foredragene kan holdes på norsk og engelsk.

Dette sier kunder som har opplevd foredrag med Christian Ingebrigtsen

Les mer...

Foredragsholdere relatert til

Foredragsemner med Christian Ingebrigtsen