Tlf. 911 16 989

Få hjelp av våre profesjonelle rådgivere
profile-cover-generic-02-blue

Energiske foredrag om digitalisering, kunstig intelligens og robot-teknologi

Eirik Norman Hansen

Eirik Norman Hansen

Bedriftseier og ekspert på digitalisering med erfaring i å forbedre kundeopplevelsen og digitalisering.

Forespør enkelt om pris og dato
Uforpliktende forespørsel på Eirik Norman Hansen

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Om Eirik

Lecture icon

Foredrag

References icon

Referanser

Forespør enkelt om pris og dato

Eirik Norman Hansen har nesten 20 års erfaring innen digital industri. Fra grunnlegger av et lite nettbureau til digital mester i et av Norges mest respekterte bedriftskommunikasjonsbyråer.

Et foredrag med Erik Norman Hansen gir deg:

 • Begeistrende foredrag om svært aktuelle og spennende tema, skreddersydd til å passe dine mål og utfordringer.
 • Formidler som brenner for å engasjere og overføre sin kunnskap til deltakerne.
 • Konkrete råd og tips.

Eirik Norman Hansen holder energiske foredrag om digitalisering, kunstig intelligens og robot-teknologi.

Han driver i dag sitt eget selskap som i tillegg til foredrag- og konferansierjobber, hjelper bedrifter i inn- og utland med å vokse og tilpasse seg den digitale verden. Han har lang erfaring som rådgiver innen forretningsutvikling, digital strategi, kommunikasjon og sosiale medier, der han selv er en meget aktiv deltaker.

De siste årene har Eirik vært en mye brukt foredragsholder og konferansier hvor temaer rundt betydningen av det digitale står helt sentralt. Han brenner spesielt for den makten brukerne har fått og hva dette betyr for måten vi driver forretning på.

Eirik er glad i å prate og elsker å holde foredrag. Han ønsker å inspirere og engasjere de han snakker for. Eirik mener at godt foredrag skal være en god, balansert blanding av underholdning og læring.

Han brenner for den digitale verden og alt det spennende som skjer og hvilken effekt det har på oss mennesker, samfunnet og næringslivet.

Erik skreddersyr foredrag for kick-offs og lanseringer, og stiller gjerne som moderator eller konferansier.

Eirik holder foredrag på norsk og engelsk.

Vis foredrag med Eirik Norman Hansen
Eirik Norman Hansen foredrag

Metaverset - Fantasi eller virkelighet?

 • Tanken om Metaverset kan virke litt skremmende og uhåndgripelig for mange. Men hva er det egentlig og skal vi virkelig flytte inn i et eget virtuelt univers? Nei vi skal ikke det, men metaverset er en spennende utvikling og en viktig del av neste generasjons Internett, Internett 3.0.
 • Så hva er dette Metaverset egentlig og hva kommer det til å bety for oss mennesker og verden rundt oss? Gjennom et inspirerende og spennende foredrag får du vite mer om nettopp dette.
 • Vi skal ta liv av noen myter, vi skal snakke om hvor vi er og hvor vi skal og ikke minst litt om hva vi også må passe på når verden raser fremover.
 • I dette foredraget snakker Eirik om den virtuelle verden og om AR og VR. Vi er innom en NFT-er og Blockchain og vi diskuterer hva dette kan betyr for virksomhetene våre.

Eirik Norman Hansen foredrag

30 minutter inn i fremtiden med Eirik Norman Hansen

 • 30 morsomme, inspirerende og tankevekkende minutter om den digitale verden.
 • Kvantedatamasiner, kunstig intelligens, roboter, droner, VR/AR, metaverset, Deepfake, NFT, Blockchain og dingser og gadgets du ikke visste fantes.
 • Eirik forteller, viser og snakker om hva som er hva, og hvorfor den teknologiske utviklingen er så morsom, og ikke minst viktig.
 • Innlegget avsluttes med en “digital safari” hvor alle deltakerne for prøve ut VR og en lite reise i Metaverset, leke med droner og kanskje til og med hilse på en liten robot.
Eirik Norman Hansen foredrag

Bra er ikke godt nok, vi må bli besatt av kundeopplevelse

 • Kunden er i dag i førersetet og bestemmer i grunnen det meste. Deres forventinger kan føles både urimelige og urettferdige, men som kunder så sammenligner vi det meste med den beste opplevelsen vi har hatt tidligere – uavhengig av hvem vi har hatt den hos.
 • Undersøkelser viser at det er slaget om den beste kundeopplevelsen som er viktig, og her skal du få en inspirerende dose med hvorfor, hva og hvordan.
Eirik Norman Hansen foredrag

Vi må ønske lyktestolpen velkommen til internett

 • Alt skal på nett, også lyktestolper. Tingenes internett er en realitet og mulighetene er så mange at det er vanskelig å forestille seg.
 • Dette foredraget gir et morsomt og inspirerende innblikk i hva som skjer og hva det kan bety for oss.
Eirik Norman Hansen foredrag

Ingen bryr seg om teknologi

 • Teknologi og prat om den har en tendens til å ta litt over. Realiteten er at de aller aller fleste av oss er ikke så forferdelig opptatt av teknologien i seg selv.
 • Veldig ofte tenker vi ikke over hvor mye teknologi som er involvert i selv ganske enkel dagligdagse ting, men vi forventer bare at det er sånn og at det virker. For det vi er mest av alt opptatt av er at alt bare skal virke alltid og hele tiden. Dette stiller vanvittige krav til bedrifter og organisasjoner.
Eirik Norman Hansen foredrag

Skreddersydd foredrag

 • Eirik lager også foredrag tilpasset din bedrift. Det blir naturligvis med utgangspunkt i hans kompetanse og erfaring, men etter snart 20 år som leder i byråer som først og fremst har holdt til i den digitale verden har han et ok utgangspunkt.
 • Humor og alvor i skjønn forening, levert med stor grad av iver og entusiasme.
Eirik Norman Hansen konferansier

Konferansieroppdrag

 •  Eirik har mange ganger ledet både større og mindre konferanser. Her må dere bli enig om hva som er riktig for akkurat din konferanse.
 • Han har flere ganger innledet med et kort foredrag som legger et bakteppe for dagen. Deretter gjelder det å skape en god fremdrift og ikke minst å hjelpe foredragsholderne til å levere så bra som de bare måtte kunne.

Referanser

Eirik er en av de beste foredragsholderne jeg vet om. Når han går ut på scenen – leverer han et engasjerende og morsomt foredrag, med høyt faglig nivå. Han forbereder seg alltid godt – og leverer på det oppdragsgiver ønsker, slik at han treffer publikum som sitter i salen godt. Han er enkel å samarbeide med og tilpasser seg alltid kundens behov og ønsker.

Johanne Kjuus, Bærekraftsansvarlig

Orkla Foods

Vi var svært fornøyde med Eirik under fjorårets konferanse og har allerede booket han til årets konferanse også. Han fikk høyeste skår av alle foredragsholdere blant deltakerne og Eirik er en uvanlig god formidler. Han holdt et inspirasjonsforedrag med fokus på trender og visjoner, og han gjorde det på en trygg, gøyal og engasjerende måte. Han kom selv med forslag til forbedringer i forkant av arrangementet og strekker seg langt!

Ann-Kristin Hansen, Daglig leder

Antidiffer
Uforpliktende forespørsel på Eirik Norman Hansen

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Eller ring til oss på

Tlf: 911 16 989

Foredragsemner med Eirik Norman Hansen