Tlf. 911 16 989

Få hjelp av våre profesjonelle rådgivere
profile-cover-generic-05

Forfatter som brenner for å spre medisinsk kunnskap om seksualitet og kvinnekropp

Ellen Støkken Dahl

Ellen Støkken Dahl

Lege som brenner for å spre medisinsk kunnskap om seksualitet og medforfatter av boka "Gleden med skjeden".

Forespør enkelt om pris og dato
Uforpliktende forespørsel på Ellen Støkken Dahl

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Ellen Støkken Dahl er lege og forfatter. Hun brenner for å spre kunnskap om seksuell helse. Sammen med Nina Brochmann har hun skrevet boka “Gleden med skjeden”. Deres TEDx-talk om jomfruhinnen har blitt sett over 3 millioner ganger.

Et foredrag med Ellen Støkken Dahl gir deg:

  • Lidenskapelig foredragsholder som brenner for å spre kunnskap og ny innsikt.
  • Lærerik og underholdende formidling.
  • Erfaren formidler som vil blåse nytt liv i forsamlingen.

Ellen Støkken Dahl (f. 1991) brenner for å spre medisinsk kunnskap om seksualitet og kvinnekropp.

Sammen med Nina Brochmann har hun skrevet den bestselgende boka Gleden med skjeden, som oversettes til 36 språk. Boken knuser farlige myter om underliv og kvinnehelse og gir kvinner verden over kunnskapen de trenger for å forstå og trives i sin egen kropp.

Dahl er medisinstudent ved UiO og ble ferdigutdannet som lege i desember 2018.

Dahl har lang erfaring som foredragsholder og seksualunderviser, og jobber som legevikar ved ungdomsklinikken Sex og samfunn ved siden av studiene. Brochmann og Dahls TEDx-talk ‘The Virginity Fraud’ er sett over 3 millioner ganger, og er dermed et av de mest sette norske foredragene gjennom tidene.

Dahl og Brochmann slapp sin andre bok Jenteboka – Ellen og Ninas guide til puberteten i 2019.

Vis foredrag med Ellen Støkken Dahl
Ellen Støkken Dahl foredrag

Gleden med skjeden

  • Du tror kanskje at du vet alt du trenger å vite om kvinneunderlivet, men forfatterne bak verdenssuksessen Gleden med skjeden vil raskt overbevise deg om at du tar feil.
  • Bli med på en morsom og spennende reise gjennom kroppens mest misforståtte og neglisjerte organer. Kvinners hverdagshelse og seksualitet har blitt glemt av generasjoner med leger, og farlige myter lever fremdeles i beste velgående blant folk flest.
  • Visste du at jomfruhinnen finnes, men at den ikke kan brukes som et jomfrubevis? Vet du hva som er sammenhengen mellom klitoris og en hest? Visste du at kvinner har ereksjoner? Kjenner du vitenskapens heteste orgasmetips? Får du mer underlivshår hvis du barberer deg? Hva er god, og hva er dårlig utflod? Hvorfor gjør det vondt å ha sex? Vet du forskjellen på klitoris- og vaginalorgasme? Hva betyr «endometriose»? Er herpes verdens undergang? Stemmer det at hunder har mensen?
  • Foredraget holdes av Ellen Støkken Dahl og Nina Brochmann, leger og forfattere av Gleden med skjeden. Boken sprer positiv informasjon om kropp og seksualitet til kvinner og menn i over 30 land, inkludert Russland, USA og Polen. Brochmann og Dahls TEDx-talk ”The virginity Fraud” knuser mytene om jomfruhinnen, og er sett av over 3 millioner mennesker verden over, noe som gjør det til et av de meste sette norske foredragene gjennom tidene. Forfatterne har bred internasjonal erfaring med populærvitenskapelige foredrag om kvinnehelse og gleder seg til å dele skjedeglede og fantastiske fakta med deg!
Uforpliktende forespørsel på Ellen Støkken Dahl

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Eller ring til oss på

Tlf: 911 16 989

Foredragsemner med Ellen Støkken Dahl