Lasting innhold ...

Hans-Petter Nygård-Hansen

Hans-Petter Nygård-Hansen

Foredragsholder, skribent, programleder og gründer

Hans-Petter Nygård-Hansen har en fargerik bakgrunn fra arbeidslivet. Etter over 20 år hvor han jobbet for andre, jobber han nå for seg selv. Erfaring som ansatt, leder, gründer, foredragsholder, skribent, programleder, kommunikasjonsrådgiver og teknologi-nerd, gjør foredragene hans nyanserte, spennende og engasjerende, med en helt spesiell faglig tyngde.

UFORPLIKTENDE FORESPØRSEL

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpliktende.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Hans-Petter Nygård-Hansen er en merittert og ettertraktet foredragsholder. Han har også blitt en svært populær og kjent person i det offentlige ordskiftet. Hans-Petter er ofte å se på TV, høre på radio, eller lese om i avisene. I november 2016 ble Hans-Petter stemt frem av norske virksomheter som en av mediebransjens viktigste stemmer, og i 2017 ble han utpekt som en av Norges mest innflytelsesrike på internett av Nettavisen. Han var også finalist som årets foredragsholder av ANFO i september 2017.

Med over 17 års bakgrunn fra det norske og internasjonale næringslivet, hvor han jobbet med blant annet salg, ledelse, forretningsutvikling og markedsføring, har Hans-Petter opparbeidet seg en bred og solid erfaring og ekspertise. 

Hans-Petter er svært opptatt av og engasjert i hvordan teknologi endrer måten vi lever, leker, lærer og jobber. Hvordan teknologi påvirker og transformerer liv og næringsliv. Han har skrevet om det på HansPetter.info siden 2010 og snakket om det på podkasten MediaPuls siden 2015.

Hans-Petter er virkelig en kunnskapsrik, energisk og engasjert foredragsholder! Du vil aldri høre to like foredrag fra Hans-Petter. I takt med at teknologiutviklingen endrer omgivelsene våre i et stadig økende tempo, endres foredragene til Hans-Petter seg deretter. Han tilpasser også gjerne vinklingen til kundes ønsker og behov. 

Foredragene passer for deg som ønsker et spennende, engasjerende og inspirerende foredrag om teknologi, ledelse, kommunikasjon, markedsføring og trender.

Hans-Petter holder foredrag på norsk, svensk og engelsk.

Les vårt intervju med Hans-Petter her

Bilde: Ingar Næss.

  Hans-Petter Nygård-Hansen holder foredrag om følgende emner:

  • Digitalisering og disrupsjon
  • Teknologi og trender
  • Digitale- og sosiale medier
  • Merkevarebygging av både struktur- og human kapital
  • Digital kommunikasjon og historiefortelling

   

  Konferansier, debattleder og ordstyrer

  • Hans-Petter kan bookes som konferansier, debattleder og ordstyrer
Dette sier kunder som har opplevd foredrag med Hans-Petter Nygård-Hansen

Les mer...

Foredragsholdere relatert til