Lasting innhold ...

Hans-Petter Nygård-Hansen

Kommunikasjonsrådgiver, foreleser, gründer og foredragsholder

Hans-Petter Nygård-Hansen har en fargerik bakgrunn fra arbeidslivet. Erfaring som gründer, prisbelønnet blogger, kommunikasjonsrådgiver og fast foreleser på BI gjør foredragene hans nyanserte og spennende, med en helt spesiell faglig dybde.

UFORPLIKTENDE FORESPØRSEL

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpliktende.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Hans-Petter Nygård-Hansen er en merittert og ettertraktet foredragsholder. Med 17års bakgrunn fra næringslivet, hvor han jobbet med blant annet salg, forretningsutvikling og markedsføring, har Hans-Petter opparbeidet seg en bred og solid næringslivserfaring. De siste årene har han jobbet spesifikt med PR og kommunikasjon, med spesiell fokus på blant annet digital ledelse, markedsføring, kundeservice og salg.

I 2010 opprettet Hans-Petter sin egen blogg hvor han skriver om PR, kommunikasjon, sosiale medier og teknologi. I tillegg startet han i 2015 opp podkasten MediaPuls med Marius Karlsen som jobber som konseptutvikler i iNord i Tromsø.

Hans-Petter er svært engasjert i- og opptatt av hvordan den digitale transformasjonen påvirker virksomheter direkte og indirekte. Han har holdt foredrag i alle former for organisasjoner og virksomheter – fra store offentlige instutisjoner, til mindre private bedrifter og interne grupper.

Han har også vunnet en rekke priser: I 2012 ble han kåret til årets personlighet i sosiale medier av Kampanje og iQualify. I 2013 ble bloggen hans kåret til årets mest innflytelsesrike PR-, kommunikasjon- og markedsføringsblogg av CisionWire. I 2015 ble Hans-Petter kåret til en av landets beste på Twitter av Hammer & Hanborg, i tillegg til at bloggen ble nominert til Norges beste inspirasjonsblogg for arbeidslivet av Ekspertvalg.no. I 2015 på INMAs konferanse «8minutes» ble Hans-Petter også kåret til den nest beste foredragsholderen i konkurranse med 34 andre. I mai 2016 gikk Hans-Petter helt til topps, og vant prisen «Årets Thought Leader», sammen med Preben Carlsen fra Trigger under Epic Content Marketing-konferansen.

Hans-Petter er virkelig en kunnskapsrik, energisk og engasjert foredragsholder! Du kan aldri høre to like foredrag, fordi han hele tiden oppdaterer med nyeste teknologi og relevante eksempler. Han tilpasser også gjerne vinklingen til kundes ønsker og behov. Foredragene passer for deg som ønsker et spennende og inspirerende foredrag om teknologi, digitale trender og kommunikasjon!

Hans-Petter holder foredrag på norsk.

 

Les vårt intervju med Hans-Petter her

  Hans-Petter Nygård-Hansen holder foredrag om følgende emner:

  • Digitalisering og disrupsjon
  • Teknologi og trender
  • Digitale- og sosiale medier
  • Merkevarebygging av både struktur- og human kapital
  • Digital kommunikasjon og historiefortelling

   

  Konferansier, debattleder og ordstyrer

  • Hans-Petter kan bookes som konferansier, debattleder og ordstyrer
Dette sier kunder som har opplevd foredrag med Hans-Petter Nygård-Hansen

Les mer...

Foredragsholdere relatert til