Tlf. 911 16 989

Få hjelp av våre profesjonelle rådgivere
profile-cover-generic-05

Motiverende foredrag om viljestyrke, lidenskap og tankens kraft

Karina Hollekim

Karina Hollekim

Co-founder i Young Happy Minds, tidligere internasjonal basehopper og mentaltrener med bakgrunn innen dataprogrammering og Neuro Linguistic Programming.

Forespør enkelt om pris og dato

4.5 ut av 5 stjerner

"Veldig bra. Gripende og engasjerende. Karina er flink til å formidle. God gjennomføring. Anbefales!"

Jon Erling Solheim, Adminstrativ Leder Byutvikling - Tromsø kommune Vis alle referanser

Et foredrag med Karina Hollekim gir deg:

 • En gripende og spennende historie, ulikt noe du har hørt før.
 • Svært inspirerende foredrag om mestring, måloppnåelse og viljestyrke.
 • Formidler som griper og rører ved deltakerne.
Uforpliktende forespørsel på Karina Hollekim

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Om Karina

Lecture icon

Foredrag

Courses icon

Kurs

Video icon

Video

References icon

Referanser

Interviews icon

Artikler

Karina Hollekim er Co-Founder i Young Happy Minds. YHM er en organisasjon som kurser både bedrifter og privatpersoner i positiv psykologi, med teknikker som kan hjelpe oss å bli robuste, glade individer som presterer og fungerer godt i samspill med andre.

Et foredrag med Karina Hollekim gir deg:

 • En gripende og spennende historie, ulikt noe du har hørt før.
 • Svært inspirerende foredrag om mestring, måloppnåelse og viljestyrke.
 • Formidler som griper og rører ved deltakerne.

I over et tiår var Karina Hollekim profesjonell utøver for Red Bull, men i 2006 tok livet en dramatisk vending. I det ene øyeblikket så Karina frem til en ny eventyrdag på jobb – sekunder senere tvinnet fallskjermen seg. I fritt fall smalt hun inn i en stein og knuste begge beina. I flere dager svevde hun mellom liv og død, men overlevde på mirakuløst vist.

Karina havnet i rullestol med beskjeden om at hun aldri ville kunne gå igjen, en beskjed hun nektet å godta. Etter 20 operasjoner og utallige treningstimer kan hun nå både gå, klatre og stå på ski. I dag holder hun mange foredrag både i Norge og utlandet om den lange veien tilbake på beina igjen. Hun ble blant annet plukket ut til å dele sin historie på Inforum konferansen i New York i 2016, foran flere tusen damer, og som en av flere store og kjente navn.

I 2008 ble det laget en dokumentar om livet hennes. ”20 seconds of joy” har vunnet flere priser, blant annet både beste film og publikumsprisen ved Banff Mountain Film Festival.
Hennes selvbiografi «The Wonderful Feeling of Fear» har også blitt utgitt internasjonalt.

I dag jobber Karina som mentaltrener for profesjonelle idrettsutøver og for ledere i næringslivet. Hun elsker å hjelpe personer med å leve bedre liv og yte bedre i hverdagen.
Hun er utdannet dataprogrammerer, og har en bakgrunn fra Neuro Linguistic Programming noe som hjelper henne i arbeidet med coachingen.

I foredragene sine deler Karina en historie om rå viljestyrke og lidenskap – og de avgjørende øyeblikkene som kan forandre livene våre for alltid. Hun inspirerer tilhørerne til å bli målrettede, og hun er beviset på viktigheten av de små endringene og hvordan de utgjør en avgjørende forskjell over tid.

I 2019 har også Karina deltatt i Mesternes mester med flere andre tidligere idrettsutøvere.

Karina Hollekim holder foredrag på norsk og engelsk. Hun leverer også digitale kurs.

Vis foredrag med Karina Hollekim
Karina Hollekim foredrag

Våg å drømme

 • Hva utgjør forskjellen mellom de som lykkes og de som feiler? Hva gjør at noen velger å gi opp, mens andre kommer tilbake enda sterkere når de møter motgang?.
 • Karina Hollekim var en av verdens beste ekstremsportutøvere. I 2006 seiret hun mirakuløst nok over døden, over spådommen om et liv i rullestol og kom tilbake som en vinner.
 • Karina deler sin historie om de øyeblikkene som kan forandre livene våre for alltid, om rå viljestyrke og lidenskap.
 • Karina inspirerer oss til å bli målrettede, hun er beviset på viktigheten av de små endringene hvordan det kan utgjøre en forskjell over tid. Ved å bevisstgjøre våre valg utfordrer hun vår endringsvillighet og snakker om viktigheten av å utfordre egen komfortsone for å nå sine mål.
 • Hennes utrolige eventyr, hennes historie om smerte og tilbakekomst, samt hennes ukuelige ånd skaper en inspirerende fortelling.
 • Varighet: 50 minutter. Kan leveres som webinar.
Karina Hollekim foredrag

Motivasjon i fritt fall

 • Hør en gripende historie om å bygge seg opp i motgang, om varmen fra omgivelsenes støtte og om å finne en ny mening med livet.
 • Det å holde kroppen i form er noe de fleste vet er viktig. Det mange ikke tenker på er at dette faktisk også gjelder tankene og følelsene.
 • Hjernen styrer både kropp, følelser og hvordan vi fortolker situasjoner rundt oss. Dessverre er det ikke alltid at vår tankegang er optimal i forhold til hva den kan være. Heldigvis er hjernen lett-trent og kan med enkle metoder trenes til å jobbe for oss og ikke mot oss – om man gjør det på rett måte.
 • I dette foredraget lærer du hvordan vår indre dialog påvirker oss i hverdagen og hvordan vi kan spille på lag med seg selv. Karina lærer deg å skape glede i de små øyeblikkene i hverdagen og skape balanse i en hektisk hverdag. Du vil lære teknikker og konkrete verktøy for hvordan endre egen-følelse og leve mer optimalt i hverdagen.
 • Varighet: 25 minutter. Kan også leveres som webinar.
Karina Hollekim foredrag

Foredrag: “Fra passasjer til sjåfør i eget liv”

 • Ekstreme situasjoner, som den vi er i nå, bringer frem det beste og det verste i oss, og for mange er det vanskelig å holde balanse på jobb, på hjemmebane og i eget hode. Frykten og usikkerheten om hva som venter oss rundt neste sving er reell og vi blir ikke kvitt følelser, men vi kan lage oss omgivelser som gir de gode følelsene vi trenger.
 • Gjennom foredraget vil du lære forskningsbasert teori og lekne øvelser som kan hjelpe deg å styrke din mentale robusthet for å få det bedre både i gode og vanskelige tider. Vi har alle våre opp- og nedturer, men mange av oss mangler verktøy for å håndtere motgang og til å ha retning og mål.
 • Har du det bra presterer du bedre. Gjennom bevisstgjøring av egne valg vil du få innsikt i hvordan vi som individer, medarbeidere og ledere kan skape en bedre hverdag gjennom å jobbe med egne styrker og bygge på det som er bra istedenfor å fikse det som er feil.
 • Foredraget presenterer teori og øvelser som er basert på forskning og positiv psykologi, og lytterne får innsikt i helt konkrete øvelser de kan bruke som individ, forelder og bedriftsleder.
 • Varighet: 1 time. Foredraget kan også leveres som webinar.

Karina Hollekim kurs

“Fra passasjer til sjåfør i eget liv”

 • Ekstreme situasjoner, som den vi er i nå, bringer frem det beste og det verste i  oss, og for mange er det vanskelig å holde balanse på jobb, på hjemmebane og i  eget hode. Frykten og usikkerheten om hva som venter oss rundt neste sving er  reell og vi blir ikke kvitt følelser, men vi kan lage oss omgivelser som gir de gode  følelsene vi trenger.  
 • For mange oppleves denne nye normalen som utfordrende tider hvor vi  sjonglerer mellom hjemmekontor og hverdags-logistikk. Vi vet at mange kjenner  på usikkerhet, frustrasjon og nedstemthet i disse tider og vårt kurs vil gi de en  større bevissthet rundt egne styrker, en tydelig retning og økt robusthet til å  håndtere motgang. 
 • I dette kurset vil du lære forskningsbasert teori og lekne øvelser som kan hjelpe  deg å styrke din mentale robusthet for å få det bedre både i gode og vanskelige  tider. Vi har alle våre opp- og nedturer, men mange av oss mangler verktøy for å  håndtere motgang og til å ha retning og mål. Gjennom vårt kurs vil du bli mer  bevisst egne valg som kan styrke deg som individ, som partner, forelder og  kollega. 
 • YHM er en organisasjon som kurser både bedrifter og privatpersoner i positiv  psykologi, med teknikker som kan hjelpe oss å bli robuste, glade individer som  presterer og fungerer godt i samspill med andre. 
 • Vårt digitale kurs er styrkebasert og består av 12 moduler på ca. 1 time fordelt  utover 12 uker.  
 • Modulene kan sees når som helst og avsluttes med våre “Happy Hacks” som er  lekne oppgaver som gjør oss mer bevisste i hverdagen. 

Karina Hollekim - Life beyond fear

Karina Hollekim kurs

Er du klar for å gå fra å være passasjer til sjåfør i eget liv?

Vis foredrag med Karina Hollekim

Referanser

"We hired Karina Hollekim as an external speaker for our Management Conference at Frontica Group AS. Our theme for this conference was how to practice and work determined to reach our ambitious goals. Karina really inspired us on how to practice through small changes and how the details actually make a difference for a long term goal. She challenged us profoundly and gave us a mind-set to bring back to our everyday work. I would truly recommend Karina Hollekim for different purposes, both as an inspirational speaker, her ability to create awareness regarding the small changes and how to find your inner voice that motivates you."

Lene Engebretsen, Global Communication Manager

Frontica Group AS

"Sett dette foredraget 2 ganger...like spennende for meg andre gangen også, alle var meget fornøyde, og historien hennes var stort samtaletema under middagen på kvelden."

Senterleder, Hågen Solheim

DNB/Galleriet

"Veldig bra. Gripende og engasjerende. Karina er flink til å formidle. God gjennomføring. Anbefales!"

Jon Erling Solheim, Adminstrativ Leder

Byutvikling, Tromsø kommune

Meget godt, rørende og engasjerende foredrag!!

Guri Majak

OUS

"Gripende, engasjerende og motiverende!!"

Morten Karlsen, Dir

NHO Reiseliv

Karina leverte hele vegen. Et alvorlig tema, pakket inn i en historie som "trollbandt" hele forsamlingen kombinert med en meget god formidlingsevne!

Tom Ivar Omdahl, DL

Samarbeidsutvikling

Imponerende historie, godt fortalt, rørte oss alle.

Bjørg Irene Brunstad, Kontorleder

VestlandsHus AS

Veldig bra foredrag, gripende historie.

Konsernsjef, Oddbjørn Røed

Vestfold Fjellboring as

Et inspirerende og sterkt foredrag. Gjennomført på en svært god, nær og profesjonell måte av Karina. Hun har en historie og en fortellerstil som gjør at alle er helt med hele timen foredraget varer. Jeg har sjelden opplevd at så mange av tilhørerne har hatt behov for å takke en foredragsholder i etterkant. Et perfekt foredrag dersom du er ute etter å inspirere og motivere medarbeidere til å utfordre seg selv og sette mål for å prestere bedre. Anbefales på det varmeste!

Roger Soleim

Norsk Tipping

Det var et veldig bra foredrag og vi fikk mange gode tilbakemeldinger etterpå. Hun formidlet utrolig bra og det var en spennende, imponerende og utrolig historie. Alle ble berørt av foredraget og hennes mot, stå-på-vilje og måte å motivere seg selv på ble samtale for resten av kvelden.

Katrine Vik

Wintershall Dea

Helt topp! Super inspirenende og bra!

Lauren Jensen

Eqology

Vi opplevde at foredragsholderen var veldig godt forberedt til foredraget, det gikk på "skinner" hun var veldig ryddig og holdt tidsskjema. Har fått meget positive tilbakemeldinger fra deltagerne på sommerseminaret, det ble ytret ønske om at foredragsholderen måtte komme tilbake og holde lignende foredrag for ungdomsgruppen.

Siw Anne Harøy - Barnevernspedagog

Norsk Dysmeliforening
21312312

test

test

test

Vis foredrag med Karina Hollekim
Uforpliktende forespørsel på Karina Hollekim

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Eller ring til oss på

Tlf: 911 16 989
Karina Hollekim
Karina Hollekim

4.5 ut av 5 stjerner

"Veldig bra. Gripende og engasjerende. Karina er flink til å formidle. God gjennomføring. Anbefales!"

Jon Erling Solheim, Adminstrativ Leder Byutvikling - Tromsø kommune Vis alle referanser

Foredragsemner med Karina Hollekim