Lasting innhold ...

karina Cropped

Karina Hollekim

Tidligere internasjonal basehopper og mentaltrener med bakgrunn innen dataprogrammering og Neuro Linguistic Programming

Karina Hollekim er internasjonalt kjent som basehopper og var en av verdens beste frikjørere på ski, da livet høsten 2006 ble snudd på hodet.

UFORPLIKTENDE FORESPØRSEL

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpliktende.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

I over et tiår var Karina Hollekim profesjonell utøver for Red Bull, men i 2006 tok livet en dramatisk vending. I det ene øyeblikket så Karina frem til en ny eventyrdag på jobb – sekunder senere tvinnet fallskjermen seg. I fritt fall smalt hun inn i en stein og knuste begge beina. I flere dager svevde hun mellom liv og død, men overlevde på mirakuløst vist.

Karina havnet i rullestol med beskjeden om at hun aldri ville kunne gå igjen, en beskjed hun nektet å godta. Etter 20 operasjoner og utallige treningstimer kan hun nå både gå, klatre og stå på ski. I dag holder hun mange foredrag både i Norge og utlandet om den lange veien tilbake på beina igjen. Hun ble blant annet plukket ut til å dele sin historie på Inforum konferansen i New York i 2016, foran flere tusen damer, og som en av flere store og kjente navn.

I 2008 ble det laget en dokumentar om livet hennes. ”20 seconds of joy” har vunnet flere priser, blant annet både beste film og publikumsprisen ved Banff Mountain Film Festival.
Hennes selvbiografi «The Wonderful Feeling of Fear» har også blitt utgitt internasjonalt.

I dag jobber Karina som mentaltrener for profesjonelle idrettsutøver og for ledere i næringslivet. Hun elsker å hjelpe personer med å leve bedre liv og yte bedre i hverdagen.
Hun er utdannet dataprogrammerer, og har en bakgrunn fra Neuro Linguistic Programming noe som hjelper henne i arbeidet med coachingen.

Et Karina Hollekim foredrag deler en historie om rå viljestyrke og lidenskap – og de avgjørende øyeblikkene som kan forandre livene våre for alltid. Hun inspirerer tilhørerne til å bli målrettede, og hun er beviset på viktigheten av de små endringene og hvordan de utgjør en avgjørende forskjell over tid.

Karina Hollekim foredrag kan holdes på norsk og engelsk.

  Karina Hollekim foredrag

  Våg å drømme

  • Hva driver noen til å frivillig kaste seg ut fra store høyder i fritt fall?
  • Hvordan ignorerer eller overvinner noen frykten for at noe kan gå galt?
  • Hør en gripende historie om å bygge seg opp i motgang, om varmen fra omgivelsenes støtte og om å finne en ny mening med livet.
  • Det som før handlet om å utføre stadig nye halsbrekkende stunts handlet for Karinas del plutselig om igjen å lære seg å gå!

   

  Karina Hollekim foredrag

  Motivasjon i fritt fall

  • Det å holde kroppen i form er noe de fleste vet er viktig. Det mange ikke tenker på er at dette faktisk også gjelder tankene og følelsene.
  • Hjernen styrer både kropp, følelser og hvordan vi fortolker situasjoner rundt oss. Dessverre er det ikke alltid at vår tankegang er optimal i forhold til hva den kan være. Heldigvis er hjernen lett-trent og kan med enkle metoder trenes til å jobbe for oss og ikke mot oss – om man gjør det på rett måte.
  • I dette foredraget lærer du hvordan vår indre dialog påvirker oss i hverdagen og hvordan vi kan spille på lag med seg selv. Karina lærer deg å skape glede i de små øyeblikkene i hverdagen og skape balanse i en hektisk hverdag. Du vil lære teknikker og konkrete verktøy for hvordan endre egen-følelse og leve mer optimalt i hverdagen.
Dette sier kunder som har opplevd foredrag med Karina Hollekim

Les mer...

Foredragsholdere relatert til

Foredragsemner med Karina Hollekim