Lasting innhold ...

Kjell Terje Ringdal

Kjell Terje Ringdal

Master i retorikk og massekommunikasjon og retorikk-ekspert. Knekk koden til kommunikasjon og formidling!

Kjell Terje Ringdal har mastergrad i retorikk og kan lære bort hvordan man bygger opp effektive budskap – og hvordan du når fram med det du har på hjertet.

UFORPLIKTENDE FORESPØRSEL

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpliktende.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Kjell Terje Ringdal er Master i retorikk og massekommunikasjon, og forfatter av boka «Kunsten å overbevise».

Han brukes som retorikk-ekspert for blant annet NRK, TV2 og Aftenposten. Han elsker også amerikansk politikk, og har gjennom tjue år reist rundt i USA og møtt politikere, journalister og taleskrivere. Han er leder for de årlige Washington-seminarene og retorisk rådgiver for politikere, partier og organisasjoner.

Som foredragsholder bruker han sin kunnskap og erfaringer til å lære bort hvordan man bygger opp effektive budskap, og hvordan du når fram med det du har på hjertet.

Kjell Terje Ringdal foredrag holdes på norsk.

 

  Kjell Terje Ringdal foredrag

  Lær deg kunsten å overbevise – og kunsten å formidle

  • Et foredrag med Kjell Terje Ringdal er poengtert og underholdende om et seriøst tema.
  • Foredraget passer for alle som har noe de gjerne vil formidle; politikere, ledere, selgere, jobbsøkere, studenter, lærere mv.
  • Lær deg forsvarsstrategier, salgsteknikker og metoder for overbevisning.
  • Kjell Terje gir levende eksempler på god kommunikasjon, eksempler på gode taler, håpløse innlegg i debatter – og andre skrekkeksempler vi grøsser av.
  • Han viser også hvordan du kan forberede et innlegg, en tale eller et intervju på 10 sekunder. Det er helt sant!
  • Etter et foredrag med Kjell Terje blir Dagsrevyen og avislesing aldri det samme: Du kan lettere analysere andres retorikk, du ser tegn og symboler på en annen måte, og du blir i stand til å bygge opp dine egne evner til effektiv kommunikasjon.
  • Han holder 1-2 timers foredrag, men også dagskurs for større grupper.

   

  Kjell Terje Ringdal foredrag

  Knekk populisme-koden: Hva Donald Trump kan lære deg om å vinne velgere og oppslutning.

  • Hva et hemmelighetene bak populisme-språket? Og hva kan moderate politiske partier og interesseorganisasjoner lære av Donald Trump, Sverigedemokratene og Marine Le Pen?
  • Ringdal har vært systematisk nysgjerrig på hvordan politiske bevegelser som forfekter holdninger de fleste synes er ekstreme, vinner velgere og skaper ny politikk.
  • Foredraget forteller hvordan språket er bygget opp, hvorfor det virker og hvilke knapper det trykkes på. Men viktigst av alt: Hvordan andre kan bruke den samme oppskriften.
  • Ringdal har i tjue år reist i USA, møtt politikere, tenke-tanker, journalister og taleskrivere. Kjell Terje er Master i retorikk og massekommunikasjon, leder for de årlige Washington-seminarer, retorisk rådgiver for politikere, partier og organisasjoner.
  • Lag på lag, ord for ord viser han oppskriften. Hans kunnskaper, anekdoter og begeistring for det politiske språket deler han med sine tilhørere – som går både klokere og litt reddere hjem.
Foredragsholdere relatert til

Foredragsemner med Kjell Terje Ringdal