Lasting innhold ...

Magnus Lindkvist

Magnus Lindkvist

Forbered deg selv og din bedrift på fremtiden med et nytenkende og inspirerende foredrag med futurolog og trendspotter!

De fleste framtidsprofetier presenterer bare fremtiden som en forlengelse av nuet. Hva vi får rede på er neste høsts bekreftede trender, men i sine foredrag gir Magnus Lindkvist oss en helt ny måte å se og tenke på fremtiden.

UFORPLIKTENDE FORESPØRSEL

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpliktende.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Magnus Lindkvist kaller seg trendspotter og futurolog. Magnus Lindkvist foredrag tar opp emner som omverdensanalyse og trender, og bruker sin tid på å finne de seneste trendene verden over.

Han er utdannet ved Handelshøyskolen i Stockholm og UCLA, og er et aktivt medlem i det Amerikanske trendseminaret TED (Technology, Entertainment & Design) som arrangerer årlige konferanser med verdenskjendiser og har blitt litt av et symbol på intellektuelt liv på 2010-tallet.

Magnus Lindkvist har fått lisens til å gripe inn. Det er også slik han ser på sin rolle som foredragsholder: «Entreprenørskap betyr fokus, men med fokus kommer nærsynthet – noe som er veldig vanlig i næringslivet. For å forhindre nærsynthet kommer jeg og griper inn. Å bli invitert som foredragsholder, er det samme som å få lisens til å forstyrre.»

De fleste er så opptatt av sine yrkesliv at det ikke finnes mye tid til annet enn å tenke på det nærmeste kvartalet. Det skaper problemer.

Kortsiktige belønningssystemer bidrar samlet til kortsiktig tenkning. Når kravet på fornyelse til slutt kommer, når man i bakspeilet ser at konkurrentene bytter fil for omkjøring, er det allerede for sent. Det er ikke noe gir igjen å sette i. Magnus Lindkvist ønsker å forebygge dette, ved å proaktivt forhindre stagnasjon og å utløse nye strømninger. Dette kaller han intellektuell akupunktur.

Magnus Lindkvists intellektuelle akupunkturnåler består av en journalists kroniske nyfikenhet, en økonoms gedigne kunnskaper og en ubefridd rockestjernes tørst etter å trollbinde et publikum. Det er dette som har gjort han til en populær foreleser og foredragsholder. Om du ønsker å gi han lisensen til å forstyrre, til å gripe inn, så kan du booke et Magnus Lindkvist foredrag hos oss i Athenas.

Magnus Lindkvist foredrag holdes på svensk og engelsk.

    Magnus Lindkvist foredrag

    Fordrag med Magnus Lindkvist

    • Kontakt oss i Athenas for å booke eller for å få mer informasjon om ditt Magnus Lindkvist foredrag. Han skreddersyr gjerne foredrag etter dine ønsker og behov.
Foredragsholdere relatert til

Foredragsemner med Magnus Lindkvist