Lasting innhold ...

Rigmor Galtung

Rigmor Galtung

Norges første kvinnelige stand-up komiker med spesiale i imitasjon. Hun får virkelig gang lattermusklene deres!

Rigmor Galtung er et fyrverkeri både på og utenfor scenen! På 1-2-3 kan Rigmor gå fra å være Siv Jensen til Erna Solberg. Men Rigmor har også en alvorlig side som handler om motgang og mestring, og med en magisk evne til å trollbinde publikum, fremkaller hun både latter og tårer.

 

 

UFORPLIKTENDE FORESPØRSEL

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpliktende.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Rigmor Galtung var Norges første kvinnelige stand-up komiker og «herjet» i radio, tv og på scenen på 1990 – og tidlig 2000 tallet. Hennes spesiale har alltid vært imitasjon, og kanskje mest kjent er hun for sin parodi på Gro Harlem Brundtland.

Som 46 åring, alenemor og freelancer har Rigmor, naturlig nok, hatt både suksess og noen nedturer. Hun har «gått på trynet» og reist seg igjen.

Rigmor videreutdannet seg innenfor helsevesenet i voksen alder, og har sett livets skyggeside i form av arbeid med mennesker med rus og psykiske problemer.

Alle disse erfaringene tar hun med seg inn i edutainmentet «Tur- retur knestående»: Her deler hun egne opplevelser og reflekterer over hvordan man skal komme videre når livet «butter imot». Alle kan kjenne seg igjen i det å føle at man ikke mestrer, at livet ikke blir helt slik man hadde tenkt og at tristessen kan «ta en».

Rigmor har vært der, men hver gang har hun reist seg igjen. Hun mener selv at mye av grunnen til dette er hennes humor, ukuelige optimisme og tro på at livet tross alt er mest godt! Rigmor ønsker å formidle at alle erfaringer vi gjør kan brukes til noe konstruktivt, – at man alltid kan snu et nederlag til å bli den aller beste læring, og at uansett hvor ille ting kan være så går det over!

Rigmor Galtung foredrag kan holdes på norsk, svensk og engelsk.

  Rigmor Galtung foredrag

  «TUR-RETUR KNESTÅENDE»

  • Med infotainmentet «Tur-retur knestående» er Rigmor Galtung klar for å gi oss både humor og innsikt i hva det vil si å være menneske – på godt og vondt.
  • Hvordan lever man med en psykisk sårbarhet? Er det noen fordeler ved den? Kan man komme seg opp igjen? Hvordan gjør man i tilfelle det? «Ukrutt forgår ikke så lett», sa alltid  Rigmors mormor, og Rigmor er selv et levende eksempel på det.
  • Dette infotainmetet er en blanding av forestilling og foredrag. Flere av Rigmors imitasjoner vil dukke opp, – det samme vil en del andre «figurer» hun har møtt på sin vei.
  • «Tur-retur knestående» er en personlig beretning om et levd liv, og en tidvis harselering rundt Rigmors liv og levnet. Håpet er at publikum både ler, gråter og kanskje blir litt klokere i løpet av den halvannen timen forestillingen varer.

   

  Rigmor Galtung foredrag

  «Og de imiterte er…»

  • Forestillingen er en helaftens forestilling med imitasjoner.
  • Du får møte Erna, Siv, Hareide og Trine Skei Grande og 20 andre som ikke klarer å holde kjeft. Gro, Åse Kleveland og Wenche Myhre «svever også over vannene». Noen av disse trives best alene i rampelyset, mens andre kommer i flokk. Sofie Elise har en tendens til å skulle kommentere absolutt alt.
  • Forestillingen har både verbalnummer og sanger. Kona til Bjørn Eidsvåg er ikke spesielt fornøyd, og Aurora elsker døde insekter. Adele stikker også innom og sier «Hello».
  • Forestillingen kan bestå av ett eller flere nummer, og tekstene kan spesialtilpasses etter ønske fra kunden.
  • Tidsaspektet er fra 10 – 30 minutter.

   

  Rigmor Galtung foredrag

  Rigmor tar også oppdrag som toastmaster eller konferansier

  • Alltid spesialtilpasset i samarbeid med kunden.
Dette sier kunder som har opplevd foredrag med Rigmor Galtung

Les mer...

Foredragsholdere relatert til

Foredragsemner med Rigmor Galtung