Tlf. 911 16 989

Få hjelp av våre profesjonelle rådgivere
profile-cover-generic-05

Engasjerende, morsomt og provoserende om fremtid og endringer

Stefan Hyttfors

Stefan Hyttfors

Global foredragsholder og futurist med fokus på hver enkelt kundes utfordringer og muligheter i fremtiden.

Forespør enkelt om pris og dato
Uforpliktende forespørsel på Stefan Hyttfors

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Om Stefan

Lecture icon

Foredrag

Video icon

Video

Forespør enkelt om pris og dato

Stefan Hyttfors brenner for å hjelpe mennesker med forandring. Verden er i endring, og som et nådeløs tidevann må vi velge å kjempe mot eller seile med. Stefan foretrekker å seile, og ønsker å hjelpe deg med å gjøre det samme!

Et foredrag med Stefan Hyttefors gir deg:

 • Nytt blikk kastet på endring, forandring og fremtiden.
 • Foredrag skreddersydd med fokus på dine mål og utfordringer.
 • Formidlet med humor og masse energi.

Stefan Hyttfors en av de mest ettertraktede foredragsholderne i Norden. Han ble tildelt prisen «Speaker of the Year» av Talerforum i 2012 og 2014, og er nå godt kjent også utenfor Sveriges grenser.

Stefan er overbevist om at det kun finnes én kilde til trygghet i livet, og det er tro på egen evne. Hele livet har han hatt følelsen av at uansett hvilken situasjon han kommer opp i vil han kunne håndtere det. Hans favorittspørsmål er ganske enkelt: hvorfor ikke?

Stefan droppet ut av videregående skole for å følge drømmen om å bli fotojournalist. Fotodrømmen tok ham til USA i fem år, før han flyttet tilbake til Sverige og startet som photo editor-in-chief i avisen han pleide å jobbe for. Han valgte imidlertid å si opp ganske raskt da han fikk ansvaret for nedbemanning og permittering av gamle venner.

Stefan startet i stedet PR-byrået Wenderfalck PR med tre venner. Mens byrået vokste og oppnådde stor suksess, ble Stefan kynisk og stilte seg spørsmål som gjorde det vanskelig å stå opp om morgenen. Han hadde alltid foraktet folk som gjorde det kun for pengene, og plutselig var han en av dem. Han sluttet i selskapet han stiftet, og har siden den tid jobbet for seg selv. Nå er han nysgjerrig på å se hvordan fremtiden vil endre planene hans til det bedre.

Stefan kaller seg selv for futurist, og holder foredrag om fremtiden med fokus på hver enkelt kundes utfordringer og muligheter. Han tar opp temaer som atferdsendring, trender, ledelse og teknologi.

I 2017 ga han ut boken “Yoga for Leaders: How To Manage Self-Disruption In A World Of Self-Destruction”. 

Stefan snakker på en måte som engasjerer og provoserer, og med humor og energi formidler han skreddersydde foredrag som etterlater kunden med konkrete verktøy, relevans og nytteverdi.

Stefan Hyttfors foredrag kan holdes på svensk og engelsk.

Vis foredrag med Stefan Hyttfors
Stefan Hyttfors foredrag

Hopp

 • Misjonen for dette Stefan Hyttfors foredrag er å gjøre folk klare for forandring. Han mener det finnes to typer endringer; fallende og hoppende. Fallende er som å bli ufrivillig presset utfor et stup. Hoppende er når du selv har tatt en beslutning om å hoppe. Bakken kan fremdeles komme mot deg i rasende fart, og du kan bli skadet – men du har kontroll, og målet er å treffe bakken med et bedre utgangspunkt enn før du hoppet.
 • Vi blir alle presset stadig nærmere stupet, om vi ønsker eller ikke. Verden er i endring, og når markeder endrer må du endre deg med det, eller legge ned. Du kan bruke energien din på å hindre endring, sette føttene ned og skyve til du mister fotfeste. Eller så kan du møte stupet, ta et pust – og hoppe.
 • Endringer er det som gjør livet spennende. Det er en nådeløs tidevann som vi enten kan kjempe mot eller seile med. Stefan foretrekker å seile, og ønsker å hjelpe deg å gjøre det samme.
Stefan Hyttfors foredrag

WTF? – What's The Future?

 • Stefan snakker om framtid og forandring, og skreddersyr hvert foredrag ut fra kundens ønsker og behov.
 • Dette Stefan Hyttfors foredrag belyser de viktigste holdepunktene for en holdbar framtidsutvikling.
 • Bli inspirert til å tenke nytt, endre perspektiv og utvide horisonten.
 • Stefan hjelper publikum til å forstå hvordan egen atferd er grunnleggende for fremtidens vinnere – kanskje også i høyere grad enn teknologien blir!
Stefan Hyttfors foredrag

Stefan Hyttfors foredrag

Vis foredrag med Stefan Hyttfors
Uforpliktende forespørsel på Stefan Hyttfors

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Eller ring til oss på

Tlf: 911 16 989

Foredragsemner med Stefan Hyttfors