Lasting innhold ...

Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter
profile-cover-generic-05

Fra hysterisk latter til klump i halsen og tårer i øyekroken

Svein Harald Røine

Svein Harald Røine

Godt kjent for sine modige foredrag og erfaring med små og store endringer og omstilling.

Forespør enkelt om pris og dato

4.5 ut av 5 stjerner

«Hans foredrag har stikkord som motivasjon, energi, selvledelse, mot, verdiskapning og ta valg. Røine er forberedt som Stordalen, har formidlingsevnen til Bertrand Larsen og er folkelig og sprudlende som Haukedal. Innholdet er, som alle gode foredrag, enkelt og lettforståelig, og nettopp derfor funker det – det er ingen hjernekirurgi å bli en bedre leder, bli modigere eller være en bedre kollega – man må bare bevisstgjøre det.»

Signe Wirell - Z EVENT Vis alle referanser

Et foredrag med Svein Harald Røine gir deg:

 • Engasjerende og inspirerende formidler som alltid treffer følelsene til publikum.
 • Bruk av pedagogiske teknikker for å sikre at du sitter igjen med ny kunnskap som kan brukes i hverdagen.
 • Bred erfaring som toppleder, salg- og marketingdirektør.
Uforpliktende forespørsel på Svein Harald Røine

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
About icon

Om Svein

Lecture icon

Foredrag

Video icon

Video

References icon

Referanser

Interviews icon

Artikler

Forespør enkelt om pris og dato

Svein Harald Røine er kanskje en av landets mest inspirerende og engasjerte foredragsholdere. Han er energisk og spiller på hele følelsesregisteret i sine foredrag, fra hysterisk latter til klump i halsen og tårer i øyekroken.

Et foredrag med Svein Harald Røine gir deg:

 • Engasjerende og inspirerende formidler som alltid treffer følelsene til publikum.
 • Bruk av pedagogiske teknikker for å sikre at du sitter igjen med ny kunnskap som kan brukes i hverdagen.
 • Bred erfaring som toppleder, salg- og marketingdirektør.

Svein Harald er tidligere toppleder, og har ledet Altia Corporation, den største vinimportgrupperingen i Norge. Han har også vært Marketingdirektør i Gilde Norge. I perioden han var Salgsdirektør i Nidar, gikk Nidar forbi Freia og ble største godterileverandør i Norge.

Svein Harald er også en av de mest leste mannlige bloggerne i Norge og skriver fast for Nettavisen om ledelse, mot og livsmestring. Hans blogginnlegg: «Tving ungene opp om morgenen» er Nettavisens nest mest leste blogginnlegg i 2017.

Svein Harald Røine blir ofte omtalt som «Mr. Modig», noe som har sitt utspring i boken hans «Modig- finn ditt hverdagsmot». Selvutviklingsboken har fått strålende anmeldelser, og temaet MOT er også en viktig rød tråd i hans foredrag, lederkurs og kommunikasjonskurs.  Boken har vært den best likte selvutviklingsboken på Storytel gjennom hele 2017.

MODIG dreier seg ikke om å hoppe i fallskjerm eller nå de høyeste fjelltoppene. Det handler om den indre reisen i seg selv og være et fullverdig menneske som tør å gjøre sin sårbarhet til en styrke.

Svein Harald har en unik formidlingsevne  og spiller på hele følelsesregisteret i sine foredrag, fra hysterisk latter til klump i halsen og tårer i øyekroken.

Publikum omtaler ham som et fyrverkeri på scenen. Gjennom visualisering av historier tar  han publikums følelser med på en berg- og dalbane. Historiene gjenoppleves og bidrar til inspirasjon og refleksjon, og skaper et nytt stammespråk hos publikum som de tar med seg tilbake i hverdagen.

Svein Harald Røine foredrag er ikke bare inspirerende og morsomme. Gjennom gode pedagogiske teknikker klarer han å få deltakerne til å gjøre en positiv endring når hverdagen kommer. Han garanterer at deltakerne kommer til å gjøre minst én positiv endring i adferd etter hans tankevekkende foredrag.

Svein Harald driver til daglig sitt eget konsulentselskap, AlltidPositiv, hvor han hjelper toppledere, ledergrupper og andre til å bli modigere i sine lederroller, salgsroller eller generelt i livet, slik at de får tatt ut det potensialet som bor i dem. Det gjør han gjennom kurs, foredrag og coachingprosesser.

Svein Haralds lederutviklingskurs, som han i en årrekke har holdt for store bedrifter og i samarbeid med NHO og Infotjenester, får de beste tilbakemeldinger.

Svein Harald holder foredrag og kurs på norsk og engelsk.

Vis foredrag med Svein Harald Røine

  Svein Harald Røine foredrag

  FRA TUSSI TIL TIGERGUTT – ET FOREDRAG OM MOTIVASJON OG ARBEIDSGLEDE I ENDRINGSPROSESSER

  • Modige medarbeidere skaper arbeidsglede og engasjement i endringsprosesser. I dette foredraget visualiserer Svein Harald med humor og alvor hvordan man som medarbeider kan finne sitt hverdagsmot, og dermed bidra til å skape bedre arbeidsglede og engasjement på jobben når endringsprosesser pågår.
  • De ansatte i en bedrift ER bedriften. På tross av visjoner, målsetninger, strategier, merkevarer og planer, er suksess til slutt et resultat av de ansattes kompetanse, engasjement og gjennomføringsevne.
  • De beste selskapene har flere engasjerte og entusiastiske ansatte som har stor arbeidsglede og energi i hverdagen enn sine konkurrenter.
  • Foredraget tar for seg:
   • Uengasjerte og negative kolleger er smittsomt. Det skal bare én negativ person til for å forsure en hel avdeling og skape problemer. Uansett vil alle møte motgang og vanskelige personer i hverdagen. Det store spørsmålet er hvordan man skal takle dette.
   • Inspirasjon er også smittsomt,  og motivasjon i arbeidet er en viktig faktor for arbeidsglede. Hvordan blir man inspirert?
   • Tillit er fundamentet for et godt arbeidsmiljø. Hvorfor det er viktig og hvordan du skaper det diskuteres i foredraget.
   • Å bli sett er et av våre aller største behov. Nordmenn er svært dårlige til å gi ros og anerkjennelse. Lær hvorfor og hvordan.
   •  Arbeidsglede og positive følelser er to sider av samme sak. Gledefølelsen skapes av at endorfiner sprer seg i kroppen. Miljøskapere er viktige bidragsytere for å ha et godt miljø på jobben. Foredraget avsluttes med flere teknikker for å skape latter og arbeidsglede.
  • Målgruppe: Alle ansatte, Kick- off

   

  Svein Harald Røine foredrag

  LEDELSE I DEN DIGITALE TIDSALDER

  Den digitale tidsalderen er over oss. Endringer skjer i et eksponentielt tempo. Teknologi er på alles lepper. Disrupsjon, AI, digital transformasjon, Uber, Airbnb, Tesla, Vipps er bare noen av buzzwordene som diskuteres daglig.

  • Hvordan påvirker dette ledelse?
  • Endrer ledelsesfaget seg som følge av denne nye digitale æraen?
  • I så fall hvordan?
  • Hva skal lederne i så fall gjøre rent praktisk for å møte denne nye tidsalderen?
  • I dette foredraget får du svar på disse spørsmålene og konkrete tiltak for å sikre at ledergruppen og lederne håndterer ledelse i det digitale skiftet.

  Målgruppe: Ledere i privat og offentlig sektor, lederkonferanser, tech konferanser.

  Svein Harald Røine foredrag

  MODIG LEDELSE – FRA SJEF TIL LEDER

  • Dette er ikke et foredrag om å hoppe i fallskjerm eller klatre Mount Everest!
  • Med så raske endringer som skjer i alle bransjer, vil det å være en modig leder være helt avgjørende. Svein Harald forteller at alle kan bli sjef, men det kreves noe helt annet for å bli en leder. Som oftest blir man forfremmet til sjef fordi man har vært faglig dyktig. Det er dessverre ikke noen garanti for at du blir en god leder. En sjef styrer sine medarbeidere gjennom den fagkompetansen han har tilegnet seg gjennom karrieren, mens lederen bruker andre virkemidler. Et foredrag om å bli modigere som leder og medmenneske.
  • Det er fire faktorer som Svein Harald mener man må mestre for å kunne gå fra å være sjef til å bli en leder:
   • Modig: Å være modig er en forutsetning for å skape endringer. Det krever mot å gå utenfor komfortsonen.
   • Inspirasjon: De beste lederne har en spesielt sterk evne til å inspirere sine medarbeidere. Hvorfor er det viktig? Hvordan kan du bli en inspirerende leder? Er det medfødt, eller kan det læres? Dette og mer lærer du i dette foredraget.
   • Skape tillit: Uten tillit har du som leder «ingenting»! Du lærer hvordan du kan skape tillit hos dine medarbeidere.
   • Anerkjennelse: Vi er oppdratt til å finne feil hos andre mennesker og er alt for lite opptatt av å anerkjenne det som går bra. I foredraget lærer du teknikker for å gi anerkjennelse. Du lærer også ”verdens mest effektive teknikk for å rose andre”.

  Målgruppe: Ledergrupper, ledere, prosjektledere

   

  Svein Harald Røine foredrag

  FRA BEHOV TIL LYST – ET FOREDRAG OM SALG

  • Alle selger, men hvordan skal du skille deg ut og få kunden eller den du selger til å kjøpe akkurat av deg?
  • Et foredrag som får deg til å tenke nytt om salg og salgsledelse.
  • I salg lærer vi å avdekke kundenes behov. Dette er gammeldags tenkning. Nå er det LYST som er det nye begrepet.
  • Å gi komplimenter er et av de viktigste verktøyene i en salgssituasjon. Alle mennesker har behov for å bli sett, også kundene.
  • Uten inspirasjon og tro på produktet, ingen salg.
  • Tillit og troverdighet er nøkkelen i en salgssituasjon. Hvordan bygger du tillit raskt?

  Målgruppe: Salgssjefer, selgere, ledere og generelt alle ansatte i en bedrift

   

  Svein Harald Røine foredrag

  KUNSTEN TIL Å FÅ FOLK TIL Å LYTTE!

   

  Kommunikasjon og storytelling er din største konkurransefordel i fremtiden!

  • Det er ikke de med de beste produktene eller den beste servicen som alltid vinner.  Den som har den beste historien og er best til å fortelle den vinner.
  • Svein Harald gir levende eksempler på god kommunikasjon, han viser hvordan du kan trollbinde, hva som ikke fungerer og hvordan du skal stå, gå og bevege deg.
  • Han lærer deg hvordan du skal bygge opp en historie, slik at den huskes og trollbinder.
  • Han viser også hvordan du kan lage en tale på stående fot, kun med ett stikkord og en glimrende teknikk som alltid fungerer.
  • Foredraget passer for alle som har noe de gjerne vil formidle; ledere, foredragsholdere, talere,  selgere,  jobbsøkere,  studenter, lærere, toastmastere osv.
  • Svein Harald er en formidler av rang, noe som har gitt ham stor suksess som foredragsholder. I dette foredraget lærer han bort hemmelighetene som han praktiserer.

  Svein Harald Røine foredrag

  KONFERANSIER

  • Svein Harald er et naturlig talent når det kommer til å sy sammen en konferanse. Han er en kunnskapsrik og profesjonell konferansier som med entusiasme og glede geleider publikum og foredragsholdere gjennom dagen med stødig hånd. Som konferansier kombinerer Svein Harald gode forberedelser med humor og sømløse overganger. Med bakgrunn som ledercoach, klarer han å stille de riktige spørsmålene hvis debatt er en del av konferansen.
  • Han bidrar gjerne med eget foredrag som en del av konferansieroppgaven.
  • Svein Haralds uredde og erfarne sceneopptreden bidrar til å skape en profesjonell ramme på arrangementet.
Svein Harald Røine - Arbeiderens viktigste egenskap

Svein Harald Røine - Arbeiderens viktigste egenskap

Vis foredrag med Svein Harald Røine

Referanser

Har hørt mange foredragsholdere opp gjennom årene, men dette var noe spesielt – og noe av det beste – ever!I mitt hode var ALT interessant! To timer med lærerik latter.Skulle gjerne hatt mer av alt, egentlig, kunne ha tatt to timer til. Glatt!Svein Harald Røine skapte gjennom sin historiefortelling en atmosfære av lett, ledig og lærerik latter - gjennom hele foredraget. Han anbefales på det varmeste både for ledere som vil lære mer om de viktigste virkemidlene for å få god stemning og samtidig høyt ytelsesnivå på arbeidsplassen – og for arbeidstakere som vil trives og kjenne på godfølelsen av at det de leverer betyr noe for bedriften!Terningkast 6.

Steinulf Henriksen, Sjefredaktør/adm dir

Folkebladet

Veldig bra energi og masse begeistring.

Christine Lundberg Larsen - Leder, Kundesenter Fredrikstad

Gjensidige Forsikring

"Foredraget var inspirerende og underholdende. Mer rettet mot ledelsesnivå, selv om temaet var hverdagsmot. Lett underholdning krydret med gode poenger og noen tankevekkere."

Terje Søgård, HTV

Utdanningsforbundet

«Svein Harald er modig – han ble vår livredder da han på ekstremt kort varsel steppet inn på Lederkonferansen FRONT 2015. Fra første sekund bergtok han konferansens 400 deltakere, som har ledende stillinger i det norske arbeidslivet, og ble et av de absolutte høydepunkter. Svein Harald er et eventyr av en mann – han byr på seg selv og er full av liv, humor og energi. Historiene han forteller treffer og er sjeldent relevante i hverdagslivet til hver og en av oss. Vi sørger nå for å knytte han så nær som mulig til vår organisasjon for at våre medlemmer, som er ledere i private og offentlige virksomheter, skal få se og høre mye mer til han i årene som kommer!»

Sverre Simen Hov, Kommunikasjonsleder

Lederne

"Morsomt, klokt og engasjerende."

Seniorrådgiver Cilje Alexandersen

Stortingets administrasjon

«Svein Harald holdt et sterkt foredrag på allmøte i Voice Norge, basert på hans konsept Modig. Innlegget begeistret forsamlingen, fikk folk engasjert, og ikke minst fikk den enkelte til å reflektere over hva hverdagsmot egentlig innebærer. Svein Harald evner på en unik måte å kombinere kommersiell forståelse, faglig innsikt og egne erfaringer, slik at lytteren rives med og det underliggende budskapet tydelig kommer frem. Responsen underveis, og ikke minst i etterkant, var overstrømmende positiv. Jeg vil sterkt anbefale Svein Harald for alle som ønsker en engasjerende og motiverende foredragsholder, med et sterkt og viktig underliggende budskap.»

Johnny Ottesen, Konsernsjef

VOICE NORGE

«Svein Harald har den unike evnen til å virkelig få med seg alle i publikum, om det er 40 eller 400 i salen. Hans foredrag har stikkord som motivasjon, energi, selvledelse, mot, verdiskapning og ta valg. Røine er forberedt som Stordalen, har formidlingsevnen til Bertrand Larsen og er folkelig og sprudlende som Haukedal. Innholdet er, som alle gode foredrag, enkelt og lettforståelig, og nettopp derfor funker det – det er ingen hjernekirurgi å bli en bedre leder, bli modigere eller være en bedre kollega – man må bare bevisstgjøre det.»

Signe Wirell

Z EVENT

«Det er ikke ofte du finner en foredragsholder som gjennom ett foredrag treffer samtlige preferanser i publikum. Gjennom temaer, ny kunnskap og eksempler ved bruk av en sterk formidlingsevne skapte Svein Harald refleksjoner hos samtlige blant deltagerne våre i Future Leaders. For unge fremstår han også som et eksempel til etterfølgelse når det kommer til det å være modig ved å være seg selv, og bruke sine egenskaper til å skape resultater. Nøyaktig som han gjør med sine foredrag.»

Glenn Andre Richard

Future Leaders

«Dette var et utrolig godt og inspirerende foredrag. Fikk frem både hysterisk latter og tårer, samt en god porsjon medmenneskelig forståelse. Han gav oss noen gode verktøy for hverdagene videre.»

Gunn Holm Sørensen

Helse Nord IKT

«Jeg har hatt gleden av å oppleve Svein Harald Røine ved flere anledninger som foredragsholder. Hans evne til å begeistre og fange tilhøreren i sin fortelling om mot og lederskap, både i arbeidssituasjon og privat, er imponerende. Der noen foredragsholdere kan bli for teoretiske og kjedelige er Svein Harald det motsatte. Han evner å formidle et underliggende budskap og læring om temaet ispedd underholdning, energi og eksempler fra hverdagen. Som leder for et større kjøpesenter har jeg også engasjert Svein Harald til å skreddersy et kursopplegg for butikkledere. Kursopplegget baserte seg på Svein Haralds metodikk «fra sjef til leder» og var en serie workshops og målrettede oppgaver blant utvalgte butikkledere. Kurset bevisstgjorde butikklederne på sin rolle som salgsleder i butikk og skapte synlige resultater for de som deltok.»

Pål Egeland

FOLKSOM AS

«Vi i Silva Consult hadde i år fått det spennende oppdraget å arrangere den årlige Vest-Telemark Konferansen. En årlig møteplass, for politikere og kommuneadministrasjon, næringsliv, skoler, organisasjoner, forvaltning og andre samfunnsengasjerte i Telemark. I år var det næringspolitikk på agendaen; hvordan utnytte mulighetene som nasjonal transportplan gir Telemark. Vi vet dette er et tungt, men viktig tema. Svein Harald har jeg hatt meget god erfaring med fra tiden hans som toppleder i Orkla. Han var virkelig en inspirerende leder! Siden vi trengte et skråblikk på vårt tema i kombinasjon med å få inspirasjon og vilje til å tørre å se nye muligheter fant vi absolutt rett mann. Etter en 10 timers lang dag klarte Svein Harald å gi dagen er topp avslutning. Vi gikk til middag litt modigere enn da vi kom, og absolutt veldig klare til å brette opp skjorteermene for Telemark.»

Kristin Vedum

Vest-Telemark Konferansen/Silva Consult

"Svein Harald ga oss en forrykende forestilling. For en energi! Dette var spot on. Svein Harald er åpen og byr på selv. Han har stor kunnskap om ledelse, og har en utrolig god formidlingsevne. Anbefales på det varmeste!"

Unni Bøkestad, Direktør Fag og Marked

NITO

«Svein Harald holdt et fantastisk foredrag på vårt arrangement. Vi fikk mange flotte tilbakemeldinger om humor, alvor og dybden i det som ble sagt når Svein Harald byr på seg selv. Det var inspirerende og lærerikt.»

Kristin Paulgaard

Akershus reiselivsråd / Visit Asker og Bærum

- «Eksepsjonell formidlingsevne! Svein Harald Røine bruker humor og personlige historier til å gripe publikum. Det er noen foredragsholdere som jobber med dette fordi de er kjendiser, også er det noen foredragsholdere som jobber med dette fordi de er jævla gode til det. Svein Harald er en av de som er jævla gode. Helt klart topp 5 lista i Norge, jeg kommer på neste foredrag.»

Finn Magnus Holden

Høyskolen Kristiania / Loftet / Linjeforeningen KIF

- «Svein Harald holdt sitt foredrag om å være Modig til studenter ved Høyskolen Kristiania i anledning lansering av Loftet Studentinkubator og KIF Connect. Som tilskuer så jeg en eksepsjonell evne til å formidle på en gripende og engasjerende måte, og tilbakemeldingene fra eventet har vært strålende fra publikum! KIF Connect er et eventkonsept som hovedsakelig er for studenter som studerer Kreativitet, Innovasjon og Forretningsutvikling med Høyskolen Kristiania, og den røde tråden gjennom dette er å motivere den entreprenørielle tankegangen. Det å være modig nok til å tørre å stikke seg ut, det å være modig nok til å satse på seg selv. Svein Harald traff her midt i blinken og ga virkelig gründerspiriten i salen en gigantisk boost!»

Nanny Thorvaldsen

Høyskolen Kristiania / Loftet / Linjeforeningen KIF

"Røine gjorde jobben sin på en meget god måte - vekslingen mellom alvor/ poeng og skjemt taklet han på beste måte. Gjorde totalpakken bedre og poengene tydeligere! Vi er meget fornøyd!"

Ivar Karlsen, NAV-leder

NAV Bodø

"Godt samkjørt med samlingens innhold etter samtaler i forkant. Fletter fint sammen den røde tråden i programmet med humor, gode historier, treffende refleksjoner og høy energi."

Øyvind Moen, Adm Dir

Veidekke Eiendom

"Svært bra foredrag. Svært gode tilbakemeldinger fra deltagerne på konferansen."

Gunda Hamland, Avd. dir

NAV Arbeidslivssenter Troms/IA-rådet i Troms

"Foredraget var helt fantastisk. Vi var gutter og jenter i alder 20-45. Ledersamling var for alle ledere og nestledere i vår organisasjon Ladies Circle Norge og Round Table Norge Svein Harald rørte og engasjerte oss alle. Vi fikk masse energi etterpå. Er helt sikker på at dette vil bli snakket om lenge. Knallbra."

Kristen Lauvrak, Butikksjef

Jarle AS, VIC Sørlandssenteret

"Strålende morsomt med en snert av alvor."

Beate Marie Moksnes, HR Direktør

Sykehusapotekene i Midt-Norge HF

Ca. 80 deltakere på årets reiselivskonferanse fikk oppleve Svein Haralds foredrag om salg (hvordan selge flyfoto til en blind mann). På forhånd var forventningene store og Svein Harald innfridde til det fulle. Foredraget var morsomt, Svein Harald var morsom, men samtidig var det alltid en seriøsitet i bunnen som gjorde at deltakerne også satt igjen med kunnskap om salg. Godt gjort!

Gunn Johansen - Regionsansvarlig

Helgeland Reiseliv
09.03.2017

Intervju med Svein Harald Røine

Hva er hovedbudskapet i dine foredrag?
Jeg blir ofte kalt Mr. Modig, og mitt hovedbudskap er at å være modig er menneskenes viktigste egenskap! Det er motet som skaper fremskritt for menneskeheten og for hvert enkelt individ; i jobb, privat, i endringsprosesser og når man har personlige kriser. Mot er en forutsetning for personlig utvikling og for gode personlige relasjoner. Mot er også lederens viktigste kompetanse.
Mot muliggjør alt, og må til for å takle både motstand og motgang.

Hva skiller ditt foredrag fra andre om samme tema?
Jeg bruker ikke Powerpoint! Jeg forteller ikke, jeg visualiserer. Jeg gjenforteller ikke, jeg gjenopplever. Storytelling er mitt viktigste virkemiddel for å nå publikums hjerter. De blir tatt med på en følelsesmessig berg- og dalbane. Det er som et tivoli fylt av skrekkblandet fryd!

Hva ønsker du at publikum skal sitte igjen med etter å ha hørt et foredrag av deg?
Det viktigste er hva kunden vil at publikum skal sitte igjen med. Når jeg har tilpasset foredragene til kundens behov, ønsker jeg at publikum skal tenke: «Det var fantastisk!» Deretter: «Det har jeg ikke tenkt over før.» Til slutt skal de tenke: «Det vil jeg teste når jeg kommer på jobb eller hjem privat.»

Hvem henvender foredraget seg til?
Foredragene tilpasses de som sitter i salen, enten det er Jørgen Hattemaker eller Kong Salomon, medarbeidere eller ledere, gammel som ung.  Jeg er der for dem, ikke omvendt.

Kan du beskrive deg selv som foredragsholder med tre ord?
Forførende, levende og sårbar!

Hva får du personlig ut av å være foredragsholder?
Det er en gave å kunne se øynene til publikum stråle, se deres engasjement, se dem kose seg og underholdes, se at de reflekterer, undres og inspireres til å gå utenfor sin egen stagnasjonssone. Det aller beste er å høre i etterkant at temaet, historiene og figurene mine har blitt en snakkis internt og bidratt til en positiv endring.

Hva inspirerer og/eller motiverer deg?
Det å berøre mennesker mentalt og emosjonelt, slik at de blir inspirert til å trosse frykten, være modige og å forfølge sine mål, drømmer, takle utfordringer, bygge relasjoner osv. Mii mål er å gjøre verdens befolkning modigere i hverdagen.

Hvordan forbereder du deg til et foredrag?
Jeg lærer så mye jeg kan om hver kunde gjennom intervjuer. Jo mer jeg kan om kunden og om publikum, jo bedre dialog får vi gjennom et foredrag. I tillegg øver jeg masse.

Hva er bakgrunnen for at du holder foredrag om å være modig?
I forkant av at jeg skrev boken «Modig- finn ditt hverdagsmot», ble jeg satt på mange prøver som skulle mane fram ettertanke og refleksjon. Etterhvert forstod jeg det at den røde tråden i alt jeg gjorde dreide seg om frykt, og om det å være modig. Dette fascinerte meg så mye, at jeg forsøkte å lære mest mulig om temaet – og kjernen av dette føler jeg er verdt å formidle videre til folk. Alle kjenner på frykt, men de fleste klarer ikke helt å forstå frykten, dens rolle, og hvordan man kan bekjempe den eller spille med den.

Kan du kort si noe om hva man kan gjøre for å bli mer modig i jobb og privat?
Ja, lei meg inn til foredrag eller kurs, så skal jeg dele alle hemmelighetene mine. Er du derimot utålmodig og ikke har tid til å vente, vil jeg først og fremst si at man må lære seg selv å kjenne; hvem man er, hva man står for, sine sterke og svake sider og ikke minst sine verdier. Når du vet hva du står for, da er det mye lettere å takle motgang, og motstand som skaper frykt og begrenser deg som menneske.

Vis foredrag med Svein Harald Røine
Uforpliktende forespørsel på Svein Harald Røine

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Eller ring til oss på

Tlf: 911 16 989
Svein Harald Røine

4.5 ut av 5 stjerner

«Hans foredrag har stikkord som motivasjon, energi, selvledelse, mot, verdiskapning og ta valg. Røine er forberedt som Stordalen, har formidlingsevnen til Bertrand Larsen og er folkelig og sprudlende som Haukedal. Innholdet er, som alle gode foredrag, enkelt og lettforståelig, og nettopp derfor funker det – det er ingen hjernekirurgi å bli en bedre leder, bli modigere eller være en bedre kollega – man må bare bevisstgjøre det.»

Signe Wirell - Z EVENT Vis alle referanser

Foredragsemner med Svein Harald Røine