Lasting innhold ...

Svein Harald Røine

Svein Harald Røine

Godt kjent for sine modige foredrag og erfaring med små og store endringer og omstilling.

Svein Harald Røine er kanskje en av landets mest inspirerende og engasjerte foredragsholdere. Han er energisk og spiller på hele følelsesregisteret i sine foredrag, fra hysterisk latter til klump i halsen og tårer i øyekroken.

UFORPLIKTENDE FORESPØRSEL

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpliktende.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Svein Harald er tidligere toppleder, og har ledet Altia Corporation, den største vinimportgrupperingen i Norge. Han har også vært Marketingdirektør i Gilde Norge. I perioden han var Salgsdirektør i Nidar, gikk Nidar forbi Freia og ble største godterileverandør i Norge.

Svein Harald er også en av de mest leste mannlige bloggerne i Norge og skriver fast for Nettavisen om ledelse, mot og livsmestring. Hans blogginnlegg: «Tving ungene opp om morgenen» er Nettavisens nest mest leste blogginnlegg i 2017.

Svein Harald Røine blir ofte omtalt som «Mr. Modig», noe som har sitt utspring i boken hans «Modig- finn ditt hverdagsmot». Selvutviklingsboken har fått strålende anmeldelser, og temaet MOT er også en viktig rød tråd i hans foredrag, lederkurs og kommunikasjonskurs.  Boken har vært den best likte selvutviklingsboken på Storytel gjennom hele 2017.

MODIG dreier seg ikke om å hoppe i fallskjerm eller nå de høyeste fjelltoppene. Det handler om den indre reisen i seg selv og være et fullverdig menneske som tør å gjøre sin sårbarhet til en styrke.

Svein Harald har en unik formidlingsevne  og spiller på hele følelsesregisteret i sine foredrag, fra hysterisk latter til klump i halsen og tårer i øyekroken.

Publikum omtaler ham som et fyrverkeri på scenen. Gjennom visualisering av historier tar  han publikums følelser med på en berg- og dalbane. Historiene gjenoppleves og bidrar til inspirasjon og refleksjon, og skaper et nytt stammespråk hos publikum som de tar med seg tilbake i hverdagen.

Svein Harald Røine foredrag er ikke bare inspirerende og morsomme. Gjennom gode pedagogiske teknikker klarer han å få deltakerne til å gjøre en positiv endring når hverdagen kommer. Han garanterer at deltakerne kommer til å gjøre minst én positiv endring i adferd etter hans tankevekkende foredrag.

Svein Harald driver til daglig sitt eget konsulentselskap, AlltidPositiv, hvor han hjelper toppledere, ledergrupper og andre til å bli modigere i sine lederroller, salgsroller eller generelt i livet, slik at de får tatt ut det potensialet som bor i dem. Det gjør han gjennom kurs, foredrag og coachingprosesser.

Svein Haralds lederutviklingskurs, som han i en årrekke har holdt for store bedrifter og i samarbeid med NHO og Infotjenester, får de beste tilbakemeldinger.

Svein Harald holder foredrag og kurs på norsk og engelsk.

  Svein Harald Røine foredrag

  FRA TUSSI TIL TIGERGUTT – ET FOREDRAG OM MOTIVASJON OG ARBEIDSGLEDE I ENDRINGSPROSESSER

  • Modige medarbeidere skaper arbeidsglede og engasjement i endringsprosesser. I dette foredraget visualiserer Svein Harald med humor og alvor hvordan man som medarbeider kan finne sitt hverdagsmot, og dermed bidra til å skape bedre arbeidsglede og engasjement på jobben når endringsprosesser pågår.
  • De ansatte i en bedrift ER bedriften. På tross av visjoner, målsetninger, strategier, merkevarer og planer, er suksess til slutt et resultat av de ansattes kompetanse, engasjement og gjennomføringsevne.
  • De beste selskapene har flere engasjerte og entusiastiske ansatte som har stor arbeidsglede og energi i hverdagen enn sine konkurrenter.
  • Foredraget tar for seg:
   • Uengasjerte og negative kolleger er smittsomt. Det skal bare én negativ person til for å forsure en hel avdeling og skape problemer. Uansett vil alle møte motgang og vanskelige personer i hverdagen. Det store spørsmålet er hvordan man skal takle dette.
   • Inspirasjon er også smittsomt,  og motivasjon i arbeidet er en viktig faktor for arbeidsglede. Hvordan blir man inspirert?
   • Tillit er fundamentet for et godt arbeidsmiljø. Hvorfor det er viktig og hvordan du skaper det diskuteres i foredraget.
   • Å bli sett er et av våre aller største behov. Nordmenn er svært dårlige til å gi ros og anerkjennelse. Lær hvorfor og hvordan.
   •  Arbeidsglede og positive følelser er to sider av samme sak. Gledefølelsen skapes av at endorfiner sprer seg i kroppen. Miljøskapere er viktige bidragsytere for å ha et godt miljø på jobben. Foredraget avsluttes med flere teknikker for å skape latter og arbeidsglede.
  • Målgruppe: Alle ansatte, Kick- off

   

  Svein Harald Røine foredrag

  LEDELSE I DEN DIGITALE TIDSALDER

  Den digitale tidsalderen er over oss. Endringer skjer i et eksponentielt tempo. Teknologi er på alles lepper. Disrupsjon, AI, digital transformasjon, Uber, Airbnb, Tesla, Vipps er bare noen av buzzwordene som diskuteres daglig.

  • Hvordan påvirker dette ledelse?
  • Endrer ledelsesfaget seg som følge av denne nye digitale æraen?
  • I så fall hvordan?
  • Hva skal lederne i så fall gjøre rent praktisk for å møte denne nye tidsalderen?
  • I dette foredraget får du svar på disse spørsmålene og konkrete tiltak for å sikre at ledergruppen og lederne håndterer ledelse i det digitale skiftet.

  Målgruppe: Ledere i privat og offentlig sektor, lederkonferanser, tech konferanser.

  Svein Harald Røine foredrag

  MODIG LEDELSE – FRA SJEF TIL LEDER

  • Dette er ikke et foredrag om å hoppe i fallskjerm eller klatre Mount Everest!
  • Med så raske endringer som skjer i alle bransjer, vil det å være en modig leder være helt avgjørende. Svein Harald forteller at alle kan bli sjef, men det kreves noe helt annet for å bli en leder. Som oftest blir man forfremmet til sjef fordi man har vært faglig dyktig. Det er dessverre ikke noen garanti for at du blir en god leder. En sjef styrer sine medarbeidere gjennom den fagkompetansen han har tilegnet seg gjennom karrieren, mens lederen bruker andre virkemidler. Et foredrag om å bli modigere som leder og medmenneske.
  • Det er fire faktorer som Svein Harald mener man må mestre for å kunne gå fra å være sjef til å bli en leder:
   • Modig: Å være modig er en forutsetning for å skape endringer. Det krever mot å gå utenfor komfortsonen.
   • Inspirasjon: De beste lederne har en spesielt sterk evne til å inspirere sine medarbeidere. Hvorfor er det viktig? Hvordan kan du bli en inspirerende leder? Er det medfødt, eller kan det læres? Dette og mer lærer du i dette foredraget.
   • Skape tillit: Uten tillit har du som leder «ingenting»! Du lærer hvordan du kan skape tillit hos dine medarbeidere.
   • Anerkjennelse: Vi er oppdratt til å finne feil hos andre mennesker og er alt for lite opptatt av å anerkjenne det som går bra. I foredraget lærer du teknikker for å gi anerkjennelse. Du lærer også ”verdens mest effektive teknikk for å rose andre”.

  Målgruppe: Ledergrupper, ledere, prosjektledere

   

  Svein Harald Røine foredrag

  FRA BEHOV TIL LYST – ET FOREDRAG OM SALG

  • Alle selger, men hvordan skal du skille deg ut og få kunden eller den du selger til å kjøpe akkurat av deg?
  • Et foredrag som får deg til å tenke nytt om salg og salgsledelse.
  • I salg lærer vi å avdekke kundenes behov. Dette er gammeldags tenkning. Nå er det LYST som er det nye begrepet.
  • Å gi komplimenter er et av de viktigste verktøyene i en salgssituasjon. Alle mennesker har behov for å bli sett, også kundene.
  • Uten inspirasjon og tro på produktet, ingen salg.
  • Tillit og troverdighet er nøkkelen i en salgssituasjon. Hvordan bygger du tillit raskt?

  Målgruppe: Salgssjefer, selgere, ledere og generelt alle ansatte i en bedrift

   

  Svein Harald Røine foredrag

  KUNSTEN TIL Å FÅ FOLK TIL Å LYTTE!

   

  Kommunikasjon og storytelling er din største konkurransefordel i fremtiden!

  • Det er ikke de med de beste produktene eller den beste servicen som alltid vinner.  Den som har den beste historien og er best til å fortelle den vinner.
  • Svein Harald gir levende eksempler på god kommunikasjon, han viser hvordan du kan trollbinde, hva som ikke fungerer og hvordan du skal stå, gå og bevege deg.
  • Han lærer deg hvordan du skal bygge opp en historie, slik at den huskes og trollbinder.
  • Han viser også hvordan du kan lage en tale på stående fot, kun med ett stikkord og en glimrende teknikk som alltid fungerer.
  • Foredraget passer for alle som har noe de gjerne vil formidle; ledere, foredragsholdere, talere,  selgere,  jobbsøkere,  studenter, lærere, toastmastere osv.
  • Svein Harald er en formidler av rang, noe som har gitt ham stor suksess som foredragsholder. I dette foredraget lærer han bort hemmelighetene som han praktiserer.

  Svein Harald Røine foredrag

  KONFERANSIER

  • Svein Harald er et naturlig talent når det kommer til å sy sammen en konferanse. Han er en kunnskapsrik og profesjonell konferansier som med entusiasme og glede geleider publikum og foredragsholdere gjennom dagen med stødig hånd. Som konferansier kombinerer Svein Harald gode forberedelser med humor og sømløse overganger. Med bakgrunn som ledercoach, klarer han å stille de riktige spørsmålene hvis debatt er en del av konferansen.
  • Han bidrar gjerne med eget foredrag som en del av konferansieroppgaven.
  • Svein Haralds uredde og erfarne sceneopptreden bidrar til å skape en profesjonell ramme på arrangementet.
Dette sier kunder som har opplevd foredrag med Svein Harald Røine

Les mer...

Foredragsholdere relatert til

Foredragsemner med Svein Harald Røine