Tlf. 911 16 989

Få hjelp av våre profesjonelle rådgivere
profile-cover-generic-01-blue

Å lykkes handler om lagånd, kultur og vinnervilje

Torry Pedersen

Torry Pedersen

En av de mest profilerte medielederne i Norge de siste 25 årene. Torry stod i spissen for VGs suksessrike digitale utvikling. Etterspurt foredragsholder på konferanser over hele verden.

Forespør enkelt om pris og dato

5 ut av 5 stjerner

Kjempeproft. Utrolig bra formidler, hadde gjort masse bra research i forkant. Veldig relevant innhold. Vi er utrolig fornøyd!

Altera Infrastructure Production Vis alle referanser

Et foredrag med Torry Pedersen gir deg:

 • Fundamentene for hva organisatorisk og ledermessig suksess er bygget på.
 • Hva andre bransjer kan lære av mediebransjen som ble truffet av digitaliseringen først.
 • Hvordan du får hele organisasjonen til å slutte opp om behovet for endring, og gi slipp på nostalgi.
Uforpliktende forespørsel på Torry Pedersen

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Om Torry

Lecture icon

Torry tilbyr

Courses icon

Kurs

References icon

Referanser

Forespør enkelt om pris og dato

I boken “Makteliten – 252 kvinner og menn som styrer Norge” beskrives Torry Pedersen som “norske medielederes wonderboy”.  “Selv om han har stor redaksjonell troverdighet og kompetanse, er det hans strategiske ferdigheter og offensive holdning til de tunge teknologiske endringene….. som gjorde VG til et internasjonalt forbilde. Løsningene ble gullstandarden i bransjen”.

Et foredrag med Torry Pedersen gir deg:

 • Fundamentene for hva organisatorisk og ledermessig suksess er bygget på.
 • Hva andre bransjer kan lære av mediebransjen som ble truffet av digitaliseringen først.
 • Hvordan du får hele organisasjonen til å slutte opp om behovet for endring, og gi slipp på nostalgi.

Torry Pedersen er en prisvinnende medieleder med 39 års erfaring fra mediebransjen. Han sto i spissen for VGs digitale transformasjon i en periode da mediebransjen gjennomgikk et paradigmeskifte. Pedersen gikk fra den fremtredende posisjonen som nyhetsredaktør i Norges mest leste avis for å lede VG inn i den digitale fremtiden.

Første år var den digitale omsetningen 16 millioner kroner, i dag har den passert milliarden. VG beskrives på grunnlag av dette som verdensmestre i digital transformasjon. VG sin utvikling, med Pedersen i spissen, omtales som et internasjonalt forbilde og har hatt en enorm innflytelse i Norge.  Arbeidet hans har også fått oppmerksomhet internasjonalt blant annet via Harvard-professoren Bharat Anand.

Torry Pedersen var en tydelig rollemodell for den åpne samarbeidskulturen han bygde i VG og drev kontinuerlig kommunikasjon med daglige allmøter og åpen tilbakemeldingskultur. Han var uredd som leder og fokuserte både på kort og lang sikt, samtidig som han leverte toppresultater i det daglige.

Torry er en etterspurt foredragsholder på mediekonferanser over hele verden. I foredragene sine snakker han om ledelse, medieutvikling, digitalisering og kommunikasjon. Han er også omtalt i dusinvis av bøker, og har opptrådt i en rekke TV- og radioprogrammer.

Som formidler er han folkelig og karismatisk. Han bringer publikum inn i sin unike tankegang, og bidrar til forståelse rundt god tilbakemeldingskultur og et godt arbeidsklima, selv i store omstillingsprosesser.

Torry kan bookes både som foredragsholder og debattleder.

Vis foredrag med Torry Pedersen
Torry Pedersen foredrag

Hvordan lede en bedrift i (dramatisk) endring?

 • Mediebransjen møtte effektene av digitaliseringen først. Nå står mange andre bransjer for tur.
 • Torry gir deg erfaringene, tipsene og verktøyene for å kunne ta din bedrift gjennom endringer.
 • Hva er lederutfordringene?
 • Hvordan bygges en kultur som trygger gjennomføring?
 • Hvordan får du oppslutning om behovet for endring?
Torry Pedersen foredrag

Viktigheten av en trygg tilbakemeldingskultur

Torry Pedersens daglige evalueringsmøter i VG fikk legendestatus. Som leder har han vært godt likt gjennom store omstillingsprosesser, og han mener at det store suksesskriteriet er å ha en god kultur og myke lederegenskaper. I dette foredraget deler han av sine erfaringer.

 • Hvordan skape et miljø som skaper kontinuerlig læring? Hvordan trygge felles kunnskapsdeling?
 • Hvordan flytte fastlåste oppfatninger?
 • Hvordan er en trygg tilbakemeldingskultur og hvordan skapes samarbeid på tvers?
 • Få en smakebit på “Et kvarter for fremtiden”.
Torry Pedersen foredrag

Ikke som alle andre

Det blir viktigere og viktigere å ha en egenidentitet. Valgmulighetene er uendelige, da må kunden forstå verdiforslaget.

Dette er foredraget om en sangtekst som oppsummerer de sentrale elementene i fremgangsrik ledelse. Foredraget er basert på Jahn Teigens siste slagere:

 • Ikke som alle andre – det blir viktigere og viktigere å ha en egenidentitet. 
 • Satser på deg selv – det er ingen andre som kan gjøre jobben for deg.
 • Tørr og torde – utvikling krever mot.
 • Velge, og gjorde – de som vinner er de med gjennomføringskraft.
 • Det du trodde på – i en verden full av data, vil utvikling fortsatt skje basert på overbevisning. 
 • Gå mot strømmen – vinnere har alltid skilt seg ut.
 • Puster liv i drømmen – forfølg visjonen, og la alle forstå den.
 • Din beste tid er nå – se behovet for endring, og gi slipp på nostalgi.

Torry Pedersen debattleder

Torry er en dreven og rettferdig debattleder som tar ansvar for innhold og ordveksling.
Han holder en rød tråd i programmet og kommer godt forberedt.

WE DID KURS

Lederutviklingsprogram

 • Verden endrer seg lynraskt. Gjør din virksomhet også det? Klarer du å holde deg og din ledergruppe oppdatert på trender som påvirker din virksomhet? Har dere rigget dere på en måte som gjør at de ansatte vet hvor dere skal og kan ta beslutninger slik at dere opprettholder tempoet?
 • Vi tilbyr et leder- og kulturbyggingsprogram som gir innblikk i globale internett-trender som påvirker alle virksomheter, refleksjon rundt hvordan lederrollen har forandret seg og hva som skal til for å lykkes i en verden der det kreves tett samarbeid på tvers av fagområder, tydelig retning og raske beslutninger.
 • Leder- og kulturbyggingsprogrammet kan leveres over 1,5 eller 4 dager. Som kunde får du mulighet til å velge temaer som er mest aktuelle for deg, så du får et opplegg som er mest mulig relevant for din virksomhet.
 • «We Did – kultur som konkurransekraft» består av Hulda Haugen, Torry Pedersen, Bente Sollid Storehaug og Niels Røine – mennesker som har etablert, transformert og utviklet organisasjoner med stor suksess. De tar deg med bortenfor læreboken og gir deg verktøyene og erfaringene du trenger for å utvikle deg og organisasjonen din.
 • Ta kontakt for mer informasjon og booking.
WE DID KICK-OFF

Kick-off: På vei ut av pandemi-modus

Covid-19 har, enten vi vil det eller ei, endret oss, endret måten vi lever på, endret måten vi kommuniserer og jobber på. Pandemien har resultert i en ny organisasjonskultur der møterommet er byttet ut med hjemmekontor og elektroniske møteinnkallelser.

Hva gjør dette med fellesskapsfølelsen, motivasjonen og identitetsfølelsen til de ansatte?

We Did gir deg muligheten til å skreddersy den perfekte kick-off ved å velge fra en rekke spennende tema, så du får et opplegg som er mest mulig relevant for deg og din virksomhet.

 • Sentrale, digitale trender som er blitt fremskyndet av Korona
 • Hvordan lede i endring
 • Kommunikasjon i pandemi-tiden
 • Hvordan bruke OKR-metodikk til å sette retning for måloppnåelse.

«We Did – kultur som konkurransekraft» består av Hulda Haugen, Torry Pedersen, Bente Sollid Storehaug og Niels Røine – mennesker som har etablert, transformert og utviklet organisasjoner med stor suksess. De tar deg med bortenfor læreboken og gir deg verktøyene og erfaringene du trenger for å utvikle deg og organisasjonen din.

Ta kontakt for mer informasjon og booking.

Referanser

Engasjert og godt forberedt foredragsholder. Skapte godt humør og utfordret tilhørerne.

Lorentz Berg

NRK

Kulturbyggerne leverte heilt og fullt i høve til oppdraget. Lotteri og Stiftelsestilsynet (LS) har ei relativt ny leiargruppe, ein ny strategi og ein ny vedtekten organisasjonsplan. Leiarutviklingsprogrammet bidrog til at leiargruppa vart meir samkøyrt, fekk felles forståing for kor viktig det er å ta ansvar for heile organisasjonen, og å leie med utgangspunkt at vi skal utvikle synergiar og tverrfaglegheit mellom ulike fagmiljø og avdelingar i LS. Bente, Torry, Hulda og Børge leverte svært gode føredrag, som både motiverte og gav oss retning. Metodikken brukt undervegs til gruppearbeid/prosessar traff gruppa godt, og tilbakemeldingane frå leiargruppa var at det var eit variert og godt samansett program.

Atle Hamar

Lotteri og Stiftelsestilsynet

Kjempeproft. Utrolig bra formidler, hadde gjort masse bra research i forkant. Veldig relevant innhold. Vi er utrolig fornøyd!

Veronika Sivertsen

Altera Infrastructure Production

Veldig godt og inspirerende foredrag. Fin kombinasjon av teori og konkrete eksempler fra eget lederliv. Vi burde nok satt av mer tid til spørsmål, kommentarer og refleksjon etter foredraget.

Chris Carlsen

NRK Oslo og Viken

Distriktsenergi engasjerte Torry Pedersen som foredragsholder under vår årskonferanse på Vestlia Resort Geilo, fra 4 til 6 juni 2024. Vi har arrangert disse konferansene i en årrekke, med mange forskjellige innleide foredragsholdere. Torry gjorde en utmerket jobb der han bidrar med kunnskap og humor. Han fremstår også som meget vel forberedt. Vi kan virkelig anbefale Torry, som etter vårt syn er en av de beste foredragsholderne i landet.

Arvid Bekjorden

Distriksenergi
Uforpliktende forespørsel på Torry Pedersen

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Eller ring til oss på

Tlf: 911 16 989
Torry Pedersen
Torry Pedersen

5 ut av 5 stjerner

Kjempeproft. Utrolig bra formidler, hadde gjort masse bra research i forkant. Veldig relevant innhold. Vi er utrolig fornøyd!

Altera Infrastructure Production Vis alle referanser

Foredragsemner med Torry Pedersen