Lasting innhold ...

Yngvar Andersen

Yngvar Andersen

Trener, gründer, foredragsholder, forfatter og blogger

Har du lyst på en erfaren foredragsholder som får engasjementet til å gnistre i salen? Da er Yngvar Andersen mannen for deg! Yngvar er kjent fra tv-seriene Bedre Puls, To Buksestørrelser ned og Alle har et Idrettstalent på NRK1. Han blir stadig brukt som motivator og treningsekspert i mediene.

UFORPLIKTENDE FORESPØRSEL

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpliktende.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Yngvar Andersen er en av de som har jobbet lengst med personlig trening i Norge. Han gründet sin egen treningskjede med personlig trening, Mykjemeir, allerede i 2005. 10 år etter solgte han bedriften for å frigjøre tid til det han virkelig brenner for: Å inspirere folk over hele landet til mer trening, en sunnere livsstil og mer bevegelse i hverdagen gjennom foredrag, work shops og treningsreiser.

Yngvar har nemlig kjent på egen kropp hvor mye bevegelse, trening og et bra kosthold har å si for hvordan man har det, både fysisk og mentalt. Han var selv inaktiv og overvektig i barndommen, helt til han begynte å trene, endret livsstil og opplevde hvor fantastisk det er å ha en sunn kropp som spiller på lag.

Yngvar vet hvor vanskelig det kan være å begynne, men også hvor lite som skal til og hvor enkelt det kan gjøres. Og ikke minst kan han triksene for å lykkes – også over tid.

Effektive øvelser som alle kan få til, innimellom-trening i hverdagen og den jordnære ”Berre gjer da-filosofien” er blitt Yngvars varemerker. Trening er ikke alltid gøy, men det må til – på lik linje med tannpussen og oppvasken. Man blir ikke nødvendigvis lykkelig av å trene, men man får det alltid litt bedre!

Og som Yngvar selv sier det: den lille treningen du faktisk får gjort er uendelig mye bedre enn den fantastiske treningen du ikke får gjort!

Yngvar har tidligere skrevet to bøker om trening, Kom i form med Yngvar og Kom i form 60 + (Aschehoug), og er nå i gang med sin tredje bok om trening og sunn livsstil. Han er ambassadør for Aktiv mot Kreft og har blant annet vunnet den prestisjetunge Målprisen til Noregs Mållag i 2011.

I tillegg har han sammen med kona, Liv Loftesnes, skrevet boka De beste tingene i livet er ikke ting (Aschehoug 2018).

  Yngvar Andersen foredrag

  Berre gjer da – et foredrag om å komme i gang med trening NÅ!

  Alle vil trene og leve en sunn livsstil, men de fleste har ikke fått det til – ennå. I dette foredraget tar Yngvar for seg det vanskeligste av alt, nemlig å komme i gang! Etter snart 20 år som personlig trening vet han akkurat hva som skal til for å få folk opp av godstolen. Og å bli der oppe – i bevegelse og med mer energi.

  • Hvordan oppnår man varig endring?
  • Hva skal til for å snu på gamle vaner og innføre nye?
  • Hvor mye må man egentlig trene for å holde seg i form?
  • Hvordan motivere seg selv?
  • Og hvor begynner jeg?

  Det er vanskelig å komme i gang, men med smarte tanker og god planlegging får du det til!
  I løpet av foredraget legger Yngvar inn små innslag av bevegelse som alle kan være med på (i vanlige klær ☺), og som man kan ta med videre i hverdagen.  


   

  Yngvar Andersen foredrag


  Ingen tid tapt

  Dette foredraget er proppet med smarte tips og triks for travle folk som vil komme i bedre form med minst mulig innsats og tidsbruk. Publikum får også med seg en rekke praktiske øvelser til trening som kan gjøres hvor som helst, når som helst.

  • Hvordan få nok bevegelse og trening i en travel hverdag?
  • Hvilke grep kan du gjøre i løpet av arbeidsdagen?
  • Hvor mye trening er nok?
  • Hvordan lurer du inn bevegelse og trening når du virkelig ikke har tid eller energi?
  • Hvordan skape nye, gode vaner og bryte gamle, usunne mønstre?
  • Hvordan legge til rette for den godt dokumenterte effekten av innimellom-aktivitet, i hverdagen og på arbeidsplassen?

  ”Ingen tid tapt” tilbys som foredrag, men også som en hel- eller halvdags work-shop for bedriften, med individuelle tilpasninger, alt etter ønsker og behov.

   

   

  Yngvar Andersen foredrag

  De beste tingene i livet er ikke ting

  – Kvitt deg med unødvendige ting og få mer tid, penger, energi og hverdagsglede!

  • Yngvar og kona, Liv, fikk nok av rydding, leting, stress og kaos hjemme. De bestemte seg for å gi bort og selge unna alle ting som de ikke var glad i eller trengte lenger – fra møbler og kjøkkenstæsj til julepynt, vaser og sengetepper – og opplevde store endringer i hverdagen.
  • De har nå kvittet seg med halvparten av tingene sine – og elsker sitt nye liv. Effektene var så store at de ”måtte” dele dette i bokform (De beste tingene i livet er ikke ting, Aschehoug 2018). Resultatene de forteller om er mer familie- og egentid, mer moro, mer penger, mer trening (!), mer energi, mer fokus og mindre rot, stress og leting. Blant mye annet!
  • I dette foredraget deler de raust av tips og triks og egne erfaringer rundt utfordringene med å kvitte seg med ting og alle gledene man oppnår ved å leve enklere – i en tid preget av overflod i form av ting og inntrykk.
  • Publikum får en underholdende, inspirerende og morsom innføring i noe som angår svært mange – behovet for å leve mer i tråd med det som betyr noe for en, og å gi slipp på det uvesentlige, det som roter til og skaper stress i hverdagen. I tillegg til at man garantert drar hjem med noen nye tanker og et sterkt ønske om å rydde klesskapet og kjellerboden!
  • Og selvfølgelig har Yngvar også noen små treningstriks eller tre på lur – for en av de beste tingene i livet er jo bevegelse.
  • Liv Loftesnes er forfatter, journalist og tidligere redaktør av kvinnemagasinet Kamille. Yngvar holder dette foredraget sammen med henne eller alene.

   

  Yngvar Andersen foredrag

  Yngvar som konferansier:

  • Yngvar setter sin ære i å bruke hukommelsen og å stille uten jukselapper på scenen.
  • Han har sitt eget konferansier-konsept som handler om å få folk i bevegelse mellom innleggene/foredragene, for å skape mer liv og energi i salen. Du har kanskje merket at det kan bli tungt å følge med når man har sittet stille hele dagen, uansett hvor interessant det er å høre på, og dette har vist seg å være veldig effektivt.
  • Som en del av konferansierjobben tilbyr Yngvar miniforedrag om bevegelse som han kan legge inn mellom andre innlegg på scenen. For eksempel 5-10 minutters motiverende peptalk om trening, livsstil og hverdagsaktivitet.
Foredragsholdere relatert til

Foredragsemner med Yngvar Andersen