Tlf. 911 16 989

Få hjelp av våre profesjonelle rådgivere
profile-cover-generic-05

Kjent tv-profil gir deg innsikt i den enorme verdien av en sunn livsstil

Yngvar Andersen

Yngvar Andersen

Gründer som startet sin egen treningskjede og har inspirert folk over hele landet til en sunnere livsstil.

Forespør enkelt om pris og dato

4.75 ut av 5 stjerner

"Inspirerende og engasjerende. Lærerikt."

Gunn Marit Walslag, Arkitekt - Parkinsonforeningen Oslo Vis alle referanser

Et foredrag med Yngvar Andersen gir deg:

 • Formidler med en brennende lidenskap for budskapet sitt.
 • Positiv utvikling gjort konkret og oppnåelig.
 • Viktig innsikt i hvor stor betydning en sunn livsstil har for helse, humør og prestasjon.
Uforpliktende forespørsel på Yngvar Andersen

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Om Yngvar

Lecture icon

Foredrag

References icon

Referanser

Forespør enkelt om pris og dato

Har du lyst på en erfaren foredragsholder som får engasjementet til å gnistre i salen? Da er Yngvar Andersen mannen for deg! Yngvar er kjent fra tv-seriene Bedre Puls, To Buksestørrelser ned og Alle har et Idrettstalent på NRK1. Han blir stadig brukt som motivator og treningsekspert i mediene.

Et foredrag med Yngvar Andersen gir deg:

 • Formidler med en brennende lidenskap for budskapet sitt.
 • Positiv utvikling gjort konkret og oppnåelig.
 • Viktig innsikt i hvor stor betydning en sunn livsstil har for helse, humør og prestasjon.

Yngvar Andersen er en av de som har jobbet lengst med personlig trening i Norge. Han startet sin egen treningskjede med personlig trening, Mykjemeir, allerede i 2005. 10 år etter solgte han bedriften for å frigjøre tid til det han virkelig brenner for. Å inspirere folk over hele landet til mer trening, en sunnere livsstil og mer bevegelse i hverdagen gjennom foredrag, work shops og treningsreiser.

Yngvar har nemlig kjent på egen kropp hvor mye bevegelse, trening og et bra kosthold har å si for hvordan man har det. Både fysisk og mentalt. Han var selv inaktiv og overvektig i barndommen. Så begynte han å trene, endret livsstil og opplevde hvor fantastisk det er å ha en sunn kropp som spiller på lag.

Yngvar vet hvor vanskelig det kan være å begynne, men også hvor lite som skal til og hvor enkelt det kan gjøres. Og ikke minst kan han triksene for å lykkes – også over tid.

Effektive øvelser som alle kan få til, innimellom-trening i hverdagen og den jordnære ”Berre gjer da-filosofien” er blitt Yngvars varemerker. Trening er ikke alltid gøy, men det må til – på lik linje med tannpussen og oppvasken. Man blir ikke nødvendigvis lykkelig bare av å trene, men man får det alltid litt bedre!

Og som Yngvar selv sier det: den lille treningen du faktisk får gjort er uendelig mye bedre enn den fantastiske treningen du ikke får gjort!

Yngvar har tidligere skrevet to bøker om trening, Kom i form med Yngvar og Kom i form 60 + (Aschehoug), og er nå i gang med sin tredje bok om trening og sunn livsstil. Han er ambassadør for Aktiv mot Kreft og har blant annet vunnet den prestisjetunge Målprisen til Noregs Mållag i 2011.

I tillegg har han sammen med kona, Liv Loftesnes, skrevet boka De beste tingene i livet er ikke ting (Aschehoug 2018).

Vis foredrag med Yngvar Andersen
Yngvar Andersen foredrag

Berre gjer da – et foredrag om å komme i gang med trening NÅ!

Alle vil trene og leve en sunn livsstil, men de fleste har ikke fått det til – ennå. I dette foredraget tar Yngvar for seg det vanskeligste av alt, nemlig å komme i gang! Etter snart 20 år som personlig trening vet han akkurat hva som skal til for å få folk opp av godstolen. Og å bli der oppe – i bevegelse og med mer energi.

 • Hvordan oppnår man varig endring?
 • Hva skal til for å snu på gamle vaner og innføre nye?
 • Hvor mye må man egentlig trene for å holde seg i form?
 • Hvordan motivere seg selv?
 • Og hvor begynner jeg?

Det er vanskelig å komme i gang, men med smarte tanker og god planlegging får du det til!
I løpet av foredraget legger Yngvar inn små innslag av bevegelse som alle kan være med på (i vanlige klær ☺), og som man kan ta med videre i hverdagen.

Yngvar Andersen foredrag

Ingen tid tapt

Dette foredraget er proppet med smarte tips og triks for travle folk som vil komme i bedre form med minst mulig innsats og tidsbruk. Publikum får også med seg en rekke praktiske øvelser til trening som kan gjøres hvor som helst, når som helst.

 • Hvordan få nok bevegelse og trening i en travel hverdag?
 • Hvilke grep kan du gjøre i løpet av arbeidsdagen?
 • Hvor mye trening er nok?
 • Hvordan lurer du inn bevegelse og trening når du virkelig ikke har tid eller energi?
 • Hvordan skape nye, gode vaner og bryte gamle, usunne mønstre?
 • Hvordan legge til rette for den godt dokumenterte effekten av innimellom-aktivitet, i hverdagen og på arbeidsplassen?

”Ingen tid tapt” tilbys som foredrag, men også som en hel- eller halvdags work-shop for bedriften. Innholdet kan tilpasses, alt etter ønsker og behov.

Yngvar Andersen foredrag

De beste tingene i livet er ikke ting

– Kvitt deg med unødvendige ting og få mer tid, penger, energi og hverdagsglede!

 • Yngvar og kona, Liv, fikk nok av rydding, leting, stress og kaos hjemme. De bestemte seg for å gi bort og selge unna alle ting som de ikke var glad i eller trengte. Fra møbler og kjøkkenstæsj til julepynt, vaser og sengetepper – og opplevde store endringer i hverdagen.
 • De har nå kvittet seg med halvparten av tingene sine – og elsker sitt nye liv. Effektene var så store at de ”måtte” dele dette i bokform (De beste tingene i livet er ikke ting, Aschehoug 2018). Resultatene de forteller om er mer familie. Mer egentid, mer moro, mer penger, mer trening (!), mer energi, mer fokus og mindre rot, stress og leting. Blant mye annet!
 • I dette foredraget deler de raust av tips og triks og egne erfaringer rundt utfordringene med å kvitte seg med ting og alle gledene man oppnår ved å leve enklere. Dette i en tid preget av overflod i form av ting og inntrykk.
 • Publikum får en underholdende, inspirerende og morsom innføring i noe som angår svært mange. Nemlig behovet for å leve mer i tråd med det som betyr noe for en, og å gi slipp på det uvesentlige, det som roter til og skaper stress i hverdagen. I tillegg til at man garantert drar hjem med noen nye tanker og et sterkt ønske om å rydde klesskapet og kjellerboden!
 • Og selvfølgelig har Yngvar også noen små treningstriks eller tre på lur – for en av de beste tingene i livet er jo bevegelse.
 • Liv Loftesnes er forfatter, journalist og tidligere redaktør av kvinnemagasinet Kamille. Yngvar holder dette foredraget sammen med henne eller alene.
Yngvar Andersen foredrag

Yngvar som konferansier:

 • Yngvar setter sin ære i å bruke hukommelsen og å stille uten jukselapper på scenen.
 • Han har sitt eget konferansier-konsept som handler om å få folk i bevegelse mellom innleggene/foredragene, for å skape mer liv og energi i salen. Du har kanskje merket at det kan bli tungt å følge med når man har sittet stille hele dagen, uansett hvor interessant det er å høre på. Yngvars triks har vist seg å være veldig effektivt.
 • Som en del av konferansierjobben tilbyr Yngvar miniforedrag om bevegelse som han kan legge inn mellom andre innlegg på scenen. For eksempel 5-10 minutters motiverende peptalk om trening, livsstil og hverdagsaktivitet.

Referanser

Kjempebra!

Aud Berg, Pensjonist

NAV Pensjonistforening Akershus

Inspirerende og engasjerende. Lærerikt.

Gunn Marit Walslag, Arkitekt

Parkinsonforeningen Oslo

Som arrangør så jeg at dette var midt i blinken for publikum, (og det visste jeg jo), denne gangen et litt eldre publikum. Yngvar er utrolig dyktig, kunnskapsrik og kommer med så mange levende og gode historier, som alle kan kjenne seg igjen i. Han er veldig flink på å få kontakt og med publikum og tilpasser foredraget der og da. Godt med noen "trim pauser" underveis. Og med en humoristisk snert ble dette topp underholdning og god stemning da publikum gikk videre til lunsj. Kan anbefales.

Jane Iren Dreyer

Oslo Idrettskrets
Uforpliktende forespørsel på Yngvar Andersen

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Eller ring til oss på

Tlf: 911 16 989
Yngvar Andersen
Yngvar Andersen

4.75 ut av 5 stjerner

"Inspirerende og engasjerende. Lærerikt."

Gunn Marit Walslag, Arkitekt - Parkinsonforeningen Oslo Vis alle referanser

Foredragsemner med Yngvar Andersen