Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

Blogg

Hvordan vil dere ha det?

Tilbake til blogg

7. oktober 2020

Resultater er konsekvenser, konsekvenser av det vi presterer hver eneste dag. Hvordan vi presterer, hvordan vi er, hvordan vi kommuniserer, hvor mye energi vi har og hvor mye glede, lidenskap, energi, entusiasme og utvikling som ligger i prestasjonene handler om kultur.

Kulturen i enhver gruppe er avgjørende for å skape de prestasjonene som målene krever. Den bør være tuftet på ideene og ønskene om hva vi faktisk skal skape. Hvordan vi vil ha det på jobb og hvordan vi skal opptre som gruppe. 

Men hva skiller god og dårlig kultur? Og hvorfor er det så vanskelig å prate om kultur slik at vi alle kan forstå hva det innebærer konkret og praktisk? Hvorfor er det slik at kultur ofte er noen flotte ord, tuftet på gode verdier, som ingen helt vet hva innebærer?

Gjennom mine erfaringer som skiløper har jeg sett og følt effekten av rett kultur. Hva den gjør med prestasjon, gjennomføringsevne, utviklingsevne og måloppnåelse. Det samme erfarte jeg på 71° nord og fra andre prosjekter.

Jeg har sett hvordan god kultur gir mening i hverdagen, lidenskap, motivasjon, øker lysten til å yte det lille ekstra og bidrar til økt eierskap til eget bidrag, bare som noen av mange tilleggseffekter.

Da gjenstår bare det store spørsmålet – hvordan bygger man den gode kulturen?

Jeg har laget et nytt foredrag hvor jeg ønsker å belyse kulturbegrepet, helt uten fancy ord. Kun med ekte lidenskap for å skape den hverdagen og det miljøet som dere helst vil ha. Og med en sterk tro på at de rette folka, med rett kultur og gode verdier, kan skape fantastiske resultater.

Jeg har ikke noe svar til dere, for dere vet selv hvordan dere vil ha det. Jeg vil bare skape en arena hvor dere har muligheten til å få det til!

Mitt mål er å gjøre en forskjell. Deres mål håper jeg er å ha den rette kulturen for dere!

Les mer om Øystein Pettersen og hans nye foredrag her:

https://www.athenas.no/flx/foredragsholdere/oystein-pettersen/

Trenger du hjelp til å finne den perfekte foredragsholderen til ditt arrangement?

Få profesjonelle råd fra våre dyktige konsulenter og gjør arrangementet ditt til en suksess.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.