Lasting innhold ...

Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter
Internasjonal politikk

Foredragsholdere om Internasjonal politikk

Her finner du foredragsholdere som kan snakke om internasjonal politikk. Du kan klikke deg inn under de enkelte foredragsholderne og lese om dem der. Samtidig er du velkommen til å ringe oss eller fylle ut et forespørselsskjema dersom det er lettere for deg at vi kommer med forslag til foredragsholdere som passer til ditt arrangement. Det er både raskt og enkelt!

Forespørsel på emne

Fyll ut feltene under og få forslag på foredragsholdere innenfor dette emnet.
Vi kontakter deg innen en arbeidsdag.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Om emnet Internasjonal politikk

  • Den internasjonale politikken er den som foregår på tvers av landegrenser, hvor forskjellige nasjoner forsøker å nå til politisk enighet om forskjellige emner, kontroverser eller visjoner.
  • Eksempler på internasjonal politikk kan være f.eks. EU eller FN. Her hjemme ivaretas den internasjonale politikken i høy grad, men ikke utelukkende via utenriksdepartementet.
  • I nyere tid vil man kanskje spesielt huske Den kalde krigen for en periode hvor den internasjonale politikken var så viktig som aldri før, ikke minst fordi risikoen for atomkrig mellom verdens to daværende stormakter, USA og USSR var reel.
  • Foredrag om internasjonal politikk kan ta fatt i mange emner innenfor den internasjonale politikken og alt som hører til av emner, spørsmål og debatt.