Lasting innhold ...

Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter
Konflikter i verden

Foredragsholdere om Konflikter i verden

Her finner du foredragsholdere som kan snakke om Konflikter i verden. Du kan klikke deg inn under de enkelte foredragsholderne og lese om dem der. Samtidig er du velkommen til å ringe oss eller fylle ut et forespørselsskjema dersom det er lettere for deg at vi kommer med forslag til foredragsholdere som passer til ditt arrangement. Det er både raskt og enkelt!

Om emnet Konflikter i verden

  • Konflikter har i hele menneskehetens historie preget historien og verden omkring oss.
  • Især mellomøsten er i denne tid gjenstand for mangen konflikter. Konflikten kan være i form av både terrorisme, oppstand og direkte krig. I mellomøsten er konfliktene typisk relaterte til enten den vestlige verden eller Israel-Palestina konflikten.
  • Men foredrag om konflikter i verden kan også handle om tidligere konflikter, som f.eks. den kalde krigen, oppstandene i østeuropa og det amerikanske engasjement i en rekke land i det tyvende århundre.
  • Foredrag om konflikter i verden kan være av personer, som har opplevd konflikter tett på. Den kan for eksempel være journalisten, som har rapportert direkte fra konfliktrammte områder i mellomøsten, men det kan også være den historiske del som blir diskutert i foredraget.