Lasting innhold ...

Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter
Lek

Foredragsholdere om Lek

Her finner du foredragsholdere som kan snakke om lek. Du kan klikke deg inn under de enkelte foredragsholderne og lese om dem der. Samtidig er du velkommen til å ringe oss eller fylle ut et forespørselsskjema dersom det er lettere for deg at vi kommer med forslag til foredragsholdere som passer til ditt arrangement. Det er både raskt og enkelt!

Om emnet Lek

  • Vi kan alle leke – eller vi kunne det ihvertfall en gang. Noen mennesker vedblir med å ha et lekende sinn, mens andre som vi kjenner fra barnelitteraturen, må forlate Ønskeøya, Narnia og Fantásien for evig.
  • Overlever vi lenge nok, ja, så blir vi alle voksne, men glemmer vi å leke? Eller begynner vi bare å leke på en annen måte? F.eks. i forbindelse med sportsklubben, som del av arbeidet eller på soverommet?
  • Det finnes mange former for lek. Naturligvis ikke minst blant barn hvor man både finner rolleleker og leker som mer tar karakter av spill.
  • Foredrag om lek vil typisk ta utgangspunkt i barns lekeuniverser, men også med muntlige avstikkere i retning av spill, sport og kanskje også kunst og/eller andre kreative utfoldelser som er beslektet med lekens natur eller univers.