Lasting innhold ...

Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter
LinkedIn

Foredragsholdere om LinkedIn

Her finner du foredragsholdere som kan snakke om LinkedIn. Du kan klikke deg inn under de enkelte foredragsholderne og lese om dem der. Samtidig er du velkommen til å ringe oss eller fylle ut et forespørselsskjema dersom det er lettere for deg at vi kommer med forslag til foredragsholdere som passer til ditt arrangement. Det er både raskt og enkelt

Om emnet LinkedIn

  • Det finnes i dag et veld av sosiale medier på nettet. Facebook og Twitter er nok de mest kjente, men det finnes også LinkedIn, som adskiller seg fra de andre sosiale mediene på et vesentlig område.
  • Hvor Facebook, MySpace, Twitter, etc. er sosiale medier med fokus på det sosiale element, så er LinkedIn i langt høyere grad forretningsorientert.
  • Tanken bak LinkedIn er å skape en online versjon av profesjonelle nettverk, altså et nettverk av personer som enten jobber sammen eller på annen måte kan ha nytte av hverandre på et profesjonelt plan.
  • Foredrag om LinkedIn vil typisk ta fatt i forskjellene på nettopp LinkedIn og andre sosiale medier, og kanskje også samtidig by på råd og veiledning i forhold til hvordan man med fordel kan bruke LinkedIn i sin bedrift.