Lasting innhold ...

Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter
Menneskerettigheter

Foredragsholdere om Menneskerettigheter

Her finner du foredragsholdere som kan snakke om menneskerettigheter. Du kan klikke deg inn under de enkelte foredragsholderne og lese om dem der. Samtidig er du velkommen til å ringe oss eller fylle ut et forespørselsskjema dersom det er lettere for deg at vi kommer med forslag til foredragsholdere som passer til ditt arrangement. Det er både raskt og enkelt!

Forespørsel på emne

Fyll ut feltene under og få forslag på foredragsholdere innenfor dette emnet.
Vi kontakter deg innen en arbeidsdag.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Om emnet Menneskerettigheter

  • Begrepet menneskerettigheter kan variere fra sted til sted og over tid, men det dekker over en rekke rettigheter, som man mener, er grunnleggende for mennesker.
  • Dette er blant annet formulert i FN’s menneskerettighetserklæring og Den Europeiske Menneskerettighetskonvensjonen. De menneskerettighetene vi kjenner i dag ble fastlagt og nedskrevet etter 2. Verdenskrig for å beskytte individet etter de overgrepene som fant sted under krigen.
  • Foredrag om menneskerettigheter handler enten om de historiske aspekter eller det kan benyttes på debattskapende arrangementer omkring rettigheter – og hvor samfunnet er på vei hen.
  • Foredrag om menneskerettigheter er velegnede til både opplysningsforbund, men også andre grupper kan ha glede av et foredrag om menneskerettigheter.