Lasting innhold ...

Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter
Mindfulness

Foredragsholdere om Mindfulness

Her finner du foredragsholdere som kan snakke om mindfullness. Du kan klikke deg inn under de enkelte foredragsholderne og lese om dem der. Samtidig er du velkommen til å ringe oss eller fylle ut et forespørselsskjema dersom det er lettere for deg at vi kommer med forslag til foredragsholdere som passer til ditt arrangement. Det er både raskt og enkelt!

Forespørsel på emne

Fyll ut feltene under og få forslag på foredragsholdere innenfor dette emnet.
Vi kontakter deg innen en arbeidsdag.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Om emnet Mindfulness

  • Mindfulness er kunsten å være til stede i øyeblikket – å være fult oppmerksom og bevisst i øyeblikket. Mindfulness stammer opprinnelig fra buddhisme, men har blitt populært de senere årene – blant annet på grunn av det stigende antallet stressrammede. Foredrag om mindfulness gir blant annet redskaper til jobben og privat, hvor vi skal kunne håndtere mange ting på én gang.
  • Gjennom trening kan du bli bedre på å være til stede i øyeblikket. Det er ét av de emnene som har blitt veldig etterspurt i den siste tiden hvor stress, arbeid og travelhet truer freden i sinnet.
  • Hør foredrag om emnet som både gir redskaper, men som ofte også består av en rekke øvelser som foregår i løpet av foredraget eller kurset, så man også selv kan prøve å merke tilstanden.
  • Foredrag om mindfulness kan være bra for virksomheter som ønsker å gi sine medarbeidere redskaper til mindfulness.