Lasting innhold ...

Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter
Mote

Foredragsholdere om Mote

Her finner du foredragsholdere som kan snakke om mote. Du kan klikke deg inn under de enkelte foredragsholderne og lese om dem der. Samtidig er du velkommen til å ringe oss eller fylle ut et forespørselsskjema dersom det er lettere for deg at vi kommer med forslag til foredragsholdere som passer til ditt arrangement. Det er både raskt og enkelt!

Om emnet Mote

  • Moten skifter, men den er vedvarende med å fange vår interesse, sesong etter sesong. Enten det er snakk om ville kolleksjoner fra Paris og New York eller dette årets farge når vi skal på jakt etter ny vinterjakke.
  • Men motebegreper er ikke kun noe man finner innenfor klesindustrien. Også musikkindustrien er full av moter, og det samme gjør seg gjeldende når det kommer til f.eks. dataspill, film eller mobiltelefoner.
  • Er det mulig å forutsi moten? Noen hevder at moten er syklisk og at det som en gang var på mote vil bli moderne igjen. Er det korrekt?
  • Foredrag om mote handler om alle disse spørsmålene og aspektene, for moten kan både være kunstnerisk og kommersiell, og under alle omstendigheter kan den være vanskelig å slippe unna.