Lasting innhold ...

Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter
Naturlover

Foredragsholdere om Naturlover

Her finner du foredragsholdere som kan snakke om naturlover. Du kan klikke deg inn under de enkelte foredragsholderne og lese om dem der. Samtidig er du velkommen til å ringe oss eller fylle ut et forespørselsskjema dersom det er lettere for deg at vi kommer med forslag til foredragsholdere som passer til ditt arrangement. Det er både raskt og enkelt!

Om emnet Naturlover

  • I vitenskapens verden kalles naturlovene også noen ganger for nomologiske utsagn, men i daglig tale betraktes naturlovene typisk som faste størrelser, de ’reglene’ som naturen opererer etter.
  • Dette er stort sett en ganske fornuftig betraktning, om enn i vitenskapelig forstand, idealsituasjonen. Vitenskapelig betraktet er naturlovene nemlig formler og regler som forsøker å vise til en forutsigelighet som kan betegnes som sikker. Det kan f.eks. være snakk om Newtons eller Maxwells lover.
  • Hva er naturlovene for en størrelse – hva definerer en naturlov? Hvor mange av oss kjenner egentlig til naturlovene når det kommer til stykket?
  • Foredrag om naturlover kan både ta for seg naturlover på overordnet nivå, som overordnet begrep, såvel som fokusere på enkelte naturlover og de folkene som fant de opp.