Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

Det matematisk-naturvitenskapelige fakultet, Universitetet i Oslo

På denne siden finner du referanser fra Det matematisk-naturvitenskapelige fakultet, Universitetet i Oslo. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Det matematisk-naturvitenskapelige fakultet, Universitetet i Oslo eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Se foredragsholder
Pellegrino Riccardi

Foredrag med: Pellegrino Riccardi

"Vi er meget fornøyde med foredraget. Det traff målgruppen vår og levde opp til forventningene. Pellegrino skapte god diskusjon og god stemning i publikum. Det var mye nytt og nyttig både for internasjonale og norske deltakere som skal jobbe i multikulturelle fagmiljøer på universitetet. Foredraget bidro vesentlig til arrangementet vårt, og ifølge deltakernes tilbakemeldinger var det motiverende og inspirerende for dem."

sitat: Rådgiver, Natalia Utkina