Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter
reference

Protector Forsikring ASA

På denne siden finner du referanser fra Protector Forsikring ASA. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Protector Forsikring ASA eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Se foredragsholder
Kaja Nordengen

Foredrag med: Kaja Nordengen

«Kaja holdt et svært entusiastisk, spennende og morsomt foredrag for oss på vårt julebord. Hun tilpasset det spesielt til våre ønsker om innhold, og var lett å samarbeide med i forkant av foredraget. Kaja er svært imøtekommende hele veien og jeg gir henne mine varmeste anbefalinger. Jeg hadde ikke trodd at et foredrag om hjernen kunne oppleves som underholdende - men det gjorde det virkelig!»

sitat: Monica Berglund, Serviceansvarlig