Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

Tryg Forsikring AS

På denne siden finner du referanser fra Tryg Forsikring AS. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Tryg Forsikring AS eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Se foredragsholder
Karin Fevaag Larsen

Foredrag med: Karin Fevaag Larsen

Herlig! Veldig bra at budskapet kan formidles med så mye humor og engasjement.

sitat: Egil-Martin Digernes, markedsrådgiver
Se foredragsholder
Trond Haukedal

Foredrag med: Trond Haukedal

"Meget dyktig, engasjerende og entusiastisk foredragsholder som virkelig trollbandt sitt publikum. Bedre kan det ikke bli. Kommer absolutt til å anbefale dette videre."

sitat: Senior Salgssjef Per Rune Dåtland
Se foredragsholder
Adrian Lund

Foredrag med: Adrian Lund

«Foredraget var ment som inspirasjon til medarbeidere, mht. å komme seg ut av komfortsonen, og å tørre mer. Adrian er selv også et levende eksempel på at man kan strekke sine grenser/ferdigheter MYE lenger enn man tror. Adrian traff forskjellige aldersgrupper i salen, både på det personlige plan med tankevekkende fortellinger/hendelser fra eget liv, og med opplevelser man kan ta med seg i arbeidslivet. Man får en tankevekker mht. å ikke dømme folk etter førsteinntrykk. En åpen, raus og hjertevarm foredragsholder. Det var en fin blanding av humor, alvor og dose med selvironi i foredraget hans. Anbefales på det sterkeste!»

sitat: Ingelin Føllesdal
Se foredragsholder
Anne Grethe Solberg

Foredrag med: Anne Grethe Solberg

"Anne Grethe Solbergs foredrag var sterkt og personlig. Men selv om hennes historie er unik og svært dramatisk, klarte hun å gjøre det overordnede budskapet universelt og relevant for oss som medarbeidere i en organisasjon i endring: hvordan kan vi som enkeltindivid ta regien når forandringen treffer."

sitat: Linda Nødseth, Change Manager