Lasting innhold ...

Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter
Reklame

Foredragsholdere om Reklame

Her finner du foredragsholdere som kan snakke om Reklame. Du kan klikke deg inn under de enkelte foredragsholderne og lese om dem der. Samtidig er du velkommen til å ringe oss eller fylle ut et forespørselsskjema dersom det er lettere for deg at vi kommer med forslag til foredragsholdere som passer til ditt arrangement. Det er både raskt og enkelt!

Om emnet Reklame

  • Virksomheter bruker reklame til å ramme kundegrupper. Dette skjer gjennom forskjellige kanaler, fra massemediene til plakater og direct-marketing.
  • Reklame er med til å øke interessen for virksomheten og dens produkter og er nødvendig på et markedet, hvor forskjellige firmaer prøver å atskille seg. Med reklame kan det henvises til enkelte kampagner og produkter eller det kan være med fokus på fremtidens reklame. Det er nettopp gjennom reklame at en virksomhet kan oppnå et «brand», og derved få skapt et visst image.
  • Foredrag om reklame kan fokusere på forskjellige delelementer og gi både store og små virksomheter redskaper til deres fortsatte reklame. Det kan være inspirerende foredrag om reklame generellt, branding eller kampagner.
  • Her finner du landets førende foredragsholdere indenfor reklame.