Lasting innhold ...

Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter
Russland

Foredragsholdere om Russland

Her finner du foredragsholdere som kan snakke om Russland. Du kan klikke deg inn under de enkelte foredragsholderne og lese om dem der. Samtidig er du velkommen til å ringe oss eller fylle ut et forespørselsskjema dersom det er lettere for deg at vi kommer med forslag til foredragsholdere som passer til ditt arrangement. Det er både raskt og enkelt!

Forespørsel på emne

Fyll ut feltene under og få forslag på foredragsholdere innenfor dette emnet.
Vi kontakter deg innen en arbeidsdag.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Om emnet Russland

  • Russland er verdens største land, som strekker seg fra Europa mot vest og helt ut til Stillehavet mot øst. Landet har en land og rik historie og var gjennom det meste av det 20. århundre den sentrale delen av Sovjetunionen.
  • I gammel tid ble Russland regjert av en tsar, en slags konge eller keiser, men i dag er landet et demokrati, ihvertfall offisielt. I vesten er det dog bred enighet om at det russiske demokratier ikke er uten endog alvorlige problemer.
  • Russland er bl.a. berømt for sin rike kulturhistorie, som bl.a. byr på store klassiske komponister som Tchaikovsky, Mussorgsky og Stravinsky samt forfattere som Dosteovsky, Chekov og Tolstoy.
  • Foredrag om Russland kikker nærmere på det store landet, på dets historie, kultur, religion, økonomi og mye mer.