Lasting innhold ...

Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter
Styring

Foredragsholdere om Styring

Her finner du foredragsholdere som kan snakke om styring. Du kan klikke deg inn under de enkelte foredragsholderne og lese om dem der. Samtidig er du velkommen til å ringe oss eller fylle ut et forespørselsskjema dersom det er lettere for deg at vi kommer med forslag til foredragsholdere som passer til ditt arrangement. Det er både raskt og enkelt!

Forespørsel på emne

Fyll ut feltene under og få forslag på foredragsholdere innenfor dette emnet.
Vi kontakter deg innen en arbeidsdag.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Om emnet Styring

  • Hva skal det til for å styre en organisasjon eller et prosjekt? Hvilke egenskaper krever det, og hvordan gjør man? Det avhenger naturligvis mye av hva for en organisasjon eller hva for et prosjekt det er snakk om, men det er typisk noen overordnede fellestrekk.
  • Der finnes mange typer organisasjoner, mange prosjekter og oppgaver, og derfor finnes det også mange forskjellige former for styring, blant annet avhengig av slikt som arbeidskultur og selvforståelse, men også samspillet med omverdenen, det vil si samarbeidspartnere, kunder, etc.
  • Foredrag om styring vil typisk rette seg mot folk med ledende stillinger i forskjellige organisasjoner, offentlige såvel som private, prosjektledere, arbeidsgivere og lignende.