Lasting innhold ...

Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter
Tourettes syndrom

Foredragsholdere om Tourettes syndrom

Her finner du foredragsholdere som kan snakke om tourettes syndrom. Du kan klikke deg inn under de enkelte foredragsholderne og lese om dem der. Samtidig er du velkommen til å ringe oss eller fylle ut et forespørselsskjema dersom det er lettere for deg at vi kommer med forslag til foredragsholdere som passer til ditt arrangement. Det er både raskt og enkelt!

Forespørsel på emne

Fyll ut feltene under og få forslag på foredragsholdere innenfor dette emnet.
Vi kontakter deg innen en arbeidsdag.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Om emnet Tourettes syndrom

  • Tourette eller Tourettes syndrom, også forkortet TS, er en nevropsykiatrisk funksjonsnedsetning som forårsaker tics hos de berørte. Tics, som kan bestå av bevegelser og lyd, er ikke noe som den med Tourettes syndrom styrer over selv.
  • Både barn og voksne kan ha Tourette, men diagnosen er noe vanligere hos barn og menn enn blant kvinner. Denne nevropsykiatriske funksjonsnedsetningen begynner i barndommen. Det oppleves som veldig tungvint å ha Tourettes syndrom ettersom de ufrivillige lydene og bevegelsene lett kan misoppfattes av andre.
  • Foredrag om emnet Tourette kan handla om alt fra hvordan det er å leve med diagnosen til hvordan samholdet ser på og møter mennesker med nevropsykiatriske funksjonsnedsetninger. Foredragene kan også ta opp de siste forskningsresultatene og/eller belyse hvordan det er å væra f.eks. forelder til et barn med tics og Tourettes syndrom.
  • Foredragene med Tourette som tema egner seg godt for deg og dine medarbeidere som jobber med mennesker og som vil få redskap til å kunne hjelpe og møte de som har Tourettes syndrom og andre nevropsykiatriske funksjonsnedsetninger. Du kan eksempelvis arbeide innenfor barn- og skolomsorgen eller på et sykehjem.