Lasting innhold ...

Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter
Turisme

Foredragsholdere om Turisme

Her finner du foredragsholdere som kan snakke om turisme. Du kan klikke deg inn under de enkelte foredragsholderne og lese om dem der. Samtidig er du velkommen til å ringe oss eller fylle ut et forespørselsskjema dersom det er lettere for deg at vi kommer med forslag til foredragsholdere som passer til ditt arrangement. Det er både raskt og enkelt!

Om emnet Turisme

  • Med turisme henvises til reiser og opplevelsesturer, og dette har skapt en av verdens største industrier – turistindustrien. Det er et felt som er av enorm betydning ikke kun for lokale økonomier og enkelte virksomheter – men for hele regioner og landet.
  • Her menes foredrag om både private reiser, foredrag om internasjonale konferanser og businessreiser som også flettes sammen med den lokale turismen. Turismen er et produkt av den stadig lettere tilgangen til massetransport som har gjort det enklere å frakte mennesker over større avstander til kulturer som adskiller seg vesentlig fra hjemmet.
  • Her er foredrag om turisme med redskaper til oppbygningen av det enkelte turistområde. Det kan være i form av forløp til formål å fremme enkelte regioner, eller det kan være foredrag til inspirasjon om hvordan man har gjort det andre steder.
  • Foredrag om turisme er ideelt for virksomheter innenfor nettopp denne bransjen.