Lasting innhold ...

Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter
USA

Foredragsholdere om USA

Her finner du foredragsholdere som kan snakke om USA. Du kan klikke deg inn under de enkelte foredragsholderne og lese om dem der. Samtidig er du velkommen til å ringe oss eller fylle ut et forespørselsskjema dersom det er lettere for deg at vi kommer med forslag til foredragsholdere som passer til ditt arrangement. Det er både raskt og enkelt!

Om emnet USA

  • Amerikas forenede stater er idag verdens megtigste stat. Nasjonen ble grunnlagt den 4. juli 1776 med underskrivelsen av uavhengighetserklæringen i Philadelphia. Etter annen verdenskrig ble nasjonen en av verdens to supermakter og står idag som den både økonomiske og militære største makt.
  • USA spiller idag en enorm rolle både på den kulturelle, økonomiske og politiske scene. Derfor er mulighetene for foredrag om USA veldig store – fra foredrag om de store Amerikanske film, foredrag omden kulturelle innflytelse, foredrag om den Amerikanske politiske makt, dens utenrikspolitikk eller den Amerikanske drøm.
  • Foredrag om USA kan enten konsentreres omkring det amerikanske samfunn og den interne debatt og politikk eller som foredrag om den diskuterte amerikanske utenrikspolitikk, som kan omhandle elementer i både Midtøsten og forholdet til verdens øvrige nasjoner.