Lasting innhold ...

Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter
Verdenshistorie

Foredragsholdere om Verdenshistorie

Her finner du foredragsholdere som kan snakke om verdenshistorie. Du kan klikke deg inn under de enkelte foredragsholderne og lese om dem der. Samtidig er du velkommen til å ringe oss eller fylle ut et forespørselsskjema dersom det er lettere for deg at vi kommer med forslag til foredragsholdere som passer til ditt arrangement. Det er både raskt og enkelt!

Forespørsel på emne

Fyll ut feltene under og få forslag på foredragsholdere innenfor dette emnet.
Vi kontakter deg innen en arbeidsdag.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Om emnet Verdenshistorie

  • Verdenshistorien handler om de store epokene i menneskets historie; de store folkevandringene, de avgjørende oppfinnelsene, de nye tankene og de ødeleggende krigene.
  • Ikke alle epoker og historiske perioder er like viktige for ettertiden, men hva som kommer til å bli det helt sentrale er typisk først å si mange år etter, nettopp når historiebøkene skal skrives. Det hender også at historien må skrives om fra tid til annen, fordi man finner kilder som plutselig setter verdenhistoriske begivenheter i et nytt lys.
  • Foredrag om verdenshistorien henvender seg naturligvis til alle med en bred historisk interesse. Samtidig kan det meget opplagt legges opp til debatt om hva som egentlig hører med til den såkalte verdenshistorien – finnes det en kanon?
  • Fra istiden til barokken, fra vikingtokter til romreiser – det er nok å ta fatt på i verdenshistorien!