Lasting innhold ...

bitz8 - fortograf Mikkel Adsbøl Cropped

Christian Bitz

Foredragsholder, forfatter og ernæringsekspert

Du får oppleve en foredragsholder som på en underholdende måte og uten pekefinger, gir konkrete verktøy for en sunn livsstil. Christian Bitz gir deg motivasjon til å klare det!

Christian Bitz er fast ernæringsekspert i ”Go’morgen Danmark”. Han er utdannet cand.scient. i human ernæring og har bl.a. forsket på appetittregulering, smakssanser, slankekurer og livsstilsykdommer.

Han er en energisk og superentusiastisk foredragsholder som tar et oppgjør med ideen om at mat er noe man skal frykte eller velge bort.

Helt uten pekefinger formidler han sin kunnskap om helse på en sympatisk måte som alle forstår og lett kan relatere til sin egen hverdag.

Christians primære ambisjon er ganske enkelt å bringe sunnhet til folket – vel og merke den brede delen av befolkningen, og ikke bare de spesielt interesserte som allerede vet mye om sunnhet, kosthold og ernæring.

Hans første bok «Bitz din sunnhet» var nummer 1 på bestselgerlisten hos flere bokhandlere i Danmark.

  Hold kjeft og lett på ræva!

  • I dette nytenkende og underholdende foredraget gir Christian Bitz sine tilhører en ultrakonkret og overkommelig guide til et sunnere liv. Deltakerne motiveres til handling, noe som gir dem et naturlig forsprang i hverdagen og setter en effektiv stopper for vår stigende matfrykt.
  •  Bitz gir med dette foredraget deg guiden til et sunt liv som er basert på helt vanlige råvarer som veldig enkelt blir til helt vanlig, lekker og sunn mat, for helt vanlige, travle mennesker som skal få karrière, barn og hverdag til å gå opp.
  • Det er samtidig et oppgjør mot selvutnevnte eksperter og sensasjonssultne medier som med fanatisme og forbud har gjort sunnhet til et uoppnåelig mål.
  • Kort sagt – et foredrag for helt vanlige mennesker.

   

  Smak på sunnheten

  • Sunn mat har ikke stolte gastronomiske tradisjoner. Ofte fokuseres det i stedet på kalorier, fettprosent og vitamininnhold. Behøver sunn mat å bety gastronomisk fravær?
  • Mat som utelukkende spises på grunn av næringsinnhold er ikke en holdbar løsning. Mat og spesielt sunn mat, skal begeistre og tilfredsstille, ellers er det umulig å holde på en sunn livsstil.
  • I et show som beriker sansene med Christian Bitz og kokken Claus Hol, bygges det en bro mellom sunnhet og smak. Med smaksprøver og forklaringer utfordres og trenes sansene. I tillegg har du tatt de første skritt mot en sunnere og mer velsmakende livsstil.
Foredragsholdere relatert til