Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

Blogg

Dette er hvorfor vi anbefaler eksterne foredragsholdere

Tilbake til blogg

24. september 2019

Det er flere grunner til at bedrifter velger å holde arrangementer. En gave til de ansatte, som motivasjon eller inspirasjon. Å sette i gang endring eller for å introdusere nye mål. Investeringer gjøres; man gjør tiden fri, gir en fin beliggenhet, en matbit og en drink.

Programmet; hvem skal ta seg av dette? Lederen eller kanskje noen fra ledelsen? Sørg for at du gir denne oppgaven til en profesjonell! Et møte står eller faller med god presentasjon.

Velg en ekstern, profesjonell foredragsholder. 

 


  • Erfaring som foredragsholder

Formidling er et yrke og absolutt ikke for alle. Ikke alle med mye kunnskap innen sitt felt vet hvordan de skal overføre denne kunnskapen til andre. Du vil oppfylle forventningene til publikum og til enhver tid forhindre at budskapene bare blir delt uten dybde eller mening. Profesjonelle foredragsholdere står på scenen hver uke og vet nøyaktig hvordan de skal motivere og inspirere publikum.

  • Et friskt syn

Hva foregår med deg? Hvor er styrken din, og hvor vil du oppnå vekst? Din måte å jobbe på og bedriftskulturen avgjør tilnærmingen.

Erfaring viser at du ofte blir sittende fast i de samme mønstrene. Som bedrift eller organisasjon ser du ofte verden med en viss visjon. Det er ikke alltid like lett å komme med nye idéer og gjøre ting annerledes – folk tror ofte at de allerede vet hva som vil eller ikke vil fungere. Dette gjør det vanskelig å overbevise andre om å prøve.

I tillegg liker ikke vi mennesker endring i det hele tatt. Vi foretrekker å gjøre ting slik vi er vant til.

En ekstern foredragsholder kan oppnå endring og komme med nye idéer. Ved å la noen som ikke jobber i bedriften se på situasjonen, gir du ny innsikt.

  • Ekspertkunnskap

Vi kan ikke forvente at vi er eksperter på alt; bli inspirert ved å regelmessig hente inn noen som har denne kompetansen. Det er ikke mulig for mange bedrifter å ha alle eksperter allerede på arbeidsplassen. Uansett så er dette ofte ikke nødvendig. Ved å distribuere en ekstern foredragsholder, trener eller konsulent kan du hjelpe dine ansatte på rett vei og tilby ekspertkunnskapen du leter etter. Vil du jobbe med et bestemt tema? Da er det en veldig god investering å ansette en ekstern foredragsholder.

  • Inspirasjon

Folk liker å bli inspirert av forskjellige mennesker. Alle bringer et budskap på en personlig måte. Den ene måten appellerer til den ene mer enn den andre. Derfor er det godt å se nye ansikter innimellom slik at budskapet blir fortalt på forskjellige måter.

  • Praktiske eksempler

Våre foredragsholdere står foran nye grupper hver uke og får innblikk i mange forskjellige bedrifter og organisasjoner. De tar alle disse erfaringene med til bedriften din! Med praktiske eksempler kan foredragsholderen vise hvorfor visse idéer vil eller ikke vil lykkes. En kombinasjon av fagkunnskap og praktiske eksempler. På bakgrunn av en forhåndsdiskusjon over telefonen før arrangementet vil foredragsholderen se hvilket oppsett som passer best for formålet og møtet ditt. Foredraget er alltid tilpasset ut fra dine ønsker og behov.


”Merverdien av en profesjonell foredragsholder? Kombinasjonen av underholdning, inspirasjon og aktuell kunnskap. En profesjonell foredragsholder vet hvordan man får folk til å bevege seg.”

 

Lyst på flere tips? Klikk her for å lese hvordan du velger riktig foredragsholder.

Trenger du hjelp til å finne den perfekte foredragsholderen til ditt arrangement?

Få profesjonelle råd fra våre dyktige konsulenter og gjør arrangementet ditt til en suksess.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.