Tlf. 911 16 989

Få hjelp av våre profesjonelle rådgivere
Fagfornyelsen

Foredragsholdere om Fagfornyelsen

Fagfornyelsen er utdanningsforbundets arbeid med å utforme et nytt læreplanverk i norsk skole. En viktig del av prosjektet er den sentrale rollen ansatte i norsk skolesystem har i dette arbeidet. Det er en stor, kompleks jobb, med svært mange utfordringer og spørsmål som det skal tas stilling til.

Foredragsholdere med innsikt i fagfornyelsen kan være med på å ruste deg og dine kollegaer på rollen dere skal ha i dette arbeidet. De vil gjøre ting klarere og gi dere konkrete råd om hvordan dere håndterer problemstillingene og utfordringene som dukker opp.

Book et øyneåpnende foredrag om Fagfornyelsen med en av våre foredragsholdere fra utvalget under.

Book en foredragsholder innenfor Fagfornyelsen

Fyll ut skjemaet under, så hjelper vi deg med å finne en foredragsholder som snakker om Fagfornyelsen. Du får lynraskt svar på din forespørsel.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

eller ring oss

Tlf. 911 16 989
Book en foredragsholder innenfor Fagfornyelsen

Fyll ut skjemaet under, så hjelper vi deg med å finne en foredragsholder som snakker om Fagfornyelsen. Du får lynraskt svar på din forespørsel.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Athenas håndterer over 100 forespørsler fra både store og små arbeidsplasser – hver dag

Athenas hjelper deg med den perfekte løsning, uansett budsjett og tidshorisont

Athenas er din direkte kontakt til landets beste foredragsholdere

Vi har øye for detaljer og booker hvert år tusenvis av foredrag for alle typer kunder

Athenas er opptatt av å skape gode arbeidsplasser, og av å stimulere til arbeidsglede og inspirasjon i norsk næringsliv

Vi har håndplukket landets beste foredragsholdere, så vi kan sikre helt riktig match til ditt arrangement

Athenas formidler årlig flere tusen foredrag i Norge og resten av verden

Athenas er Skandinavias største formidler av foredrag

Alle forelesere om fagfornyelsen (5)

Hjelp meg å velge

Om emnet: Fagfornyelsen

Fagfornyelsen

Fagfornyelsen er en del av dagens arbeid med å fornye Kunnskapsløftet. Man har en rekke mål med arbeidet, men sentralt står ønsket om å styrke elevens dybdelæring og forståelse. Man ønsker også å tilrettelegge slik at fag ikke bare får nytt innhold. Det skal skapes sterke rammer som i større grad prioriterer fremdyrking av egenskaper som kritisk tenkning og refleksjon. De gamle fagene beholdes, men fornyes. Det er stort fokus på at fagstoffet skal være relevant og gi elever kunnskap de vil kunne dra aktiv nytte av senere. Både i samfunnet og i arbeidslivet. 

Ny teknologi, kunnskap og utfordringer endrer stadig samfunnet. Det er svært viktig å tilrettelegge skolen slik at dagens læreplan holder tritt med aktuelle tendenser. Et mål med den nye læreplanen er for eksempel at elevene skal jobbe tverrfaglig med demokrati og medborgerskap, bærekraftig utvikling og folkehelse og livsmestring.

Å fornye en læreplan er et svært omfattende arbeid. Våre foredragsholdere har god kunnskap om de ulike aspektene ved en slik prosess. Ved å booke en foredragsholder til å snakke om Fagfornyelsen kan dere møte godt beredt og være med på å skape den best mulige nye læreplanen. 

Book en av våre fantastiske foredragsholdere fra utvalget over! Synes du det er vanskelig å velge? Vi kan hjelpe deg med å finne den rette foredragsholderen basert på dine ønsker og behov.

Forespørsel om pris og dato