Tlf. 911 16 989

Få hjelp av våre profesjonelle rådgivere
Flyktninger

Foredragsholdere om flyktninger

I de seneste år har flyktninger vært et svært omdiskutert tema i politiske debatter. Store grupper flyktninger skaper både utfordringer og muligheter for landene som tar imot disse menneskene. 

Våre foredragsholdere om flyktninger gir publikummet unike perspektiver på både utfordringene og mulighetene som følger med dagens store flyt av flyktninger. Vårt utvalg foredragsholdere består av eksperter med verdifull kunnskap om emnet og mennesker med personlig erfaring som deler sine historier.

Book en av våre erfarne foredragsholdere fra utvalget under.

Book en foredragsholder om flyktninger

Fyll ut skjemaet under, så hjelper vi deg med å finne en foredragsholder som snakker om flyktninger. Du får lynraskt svar på din forespørsel.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

eller ring oss

Tlf. 911 16 989
Book en foredragsholder om flyktninger

Fyll ut skjemaet under, så hjelper vi deg med å finne en foredragsholder som snakker om flyktninger. Du får lynraskt svar på din forespørsel.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Vi har øye for detaljer og booker hvert år tusenvis av foredrag for alle typer kunder

Athenas hjelper deg med den perfekte løsning, uansett budsjett og tidshorisont

Athenas er din direkte kontakt til landets beste foredragsholdere

Athenas formidler årlig flere tusen foredrag i Norge og resten av verden

Vi har håndplukket landets beste foredragsholdere, så vi kan sikre helt riktig match til ditt arrangement

Athenas håndterer over 100 forespørsler fra både store og små arbeidsplasser – hver dag

Athenas er opptatt av å skape gode arbeidsplasser, og av å stimulere til arbeidsglede og inspirasjon i norsk næringsliv

Athenas er Skandinavias største formidler av foredrag

Alle forelesere om flyktninger (7)

Hjelp meg å velge
Flyktninger
Flyktninger
5 av 5 stjerner

"Supert! Blide og hyggelige og følger opp!"

DNB Eiendom AS

Om emnet: Flyktninger

Flyktninger

Flyktninger er mennesker som flykter fra sitt hjemland på grunn av fare for eget liv eller helse. Det finnes mange grunner til flukt, men ofte har det en årsak som krig, politisk forfølgelse, sult, fattigdom og naturkatastrofer. 

Store grupper flyktninger kan skape store utfordringer, men også muligheter, for landene som tar imot disse menneskene. Det er et aktuelt og vedvarende emne som har preget politiske debatter de seneste år, spesielt i Europa. I media hører vi veldig ofte snakk om flyktningkrisen, som omhandler nettopp det store antallet mennesker som flykter og kommer til Europa og hvordan man best skal håndtere det.

Foredragsholdere om flyktninger og integrasjon er derfor veldig relevant i debatter relatert til arbeid og næringsliv og kultur.  Foredragsholdere kan være eksperter på emnet, mennesker som arbeider med integrering av flyktninger eller mennesker med personlige erfaringer – mennesker som selv var på flukt på et punkt i livet deres.

Noen av våre foredragsholdere er frivillige eller ansatte i organisasjoner som arbeider med integrasjon. Flyktninger har forskjellig bakgrunn, med ulike forutsetninger og behov, noe som profesjonelle eller frivillige må bruke som et utgangspunkt i arbeidet de gjør. For eksempel er de med traumer spesielt utsatte. Derfor er det viktig å være bevisst om det kulturelle forskjellene og individets bakgrunn og behov. 

Start en god debatt ved ditt neste arrangement med en av våre beste foredragsholdere om flyktninger. Du kan også inspirere publikummet med et tankevekkende foredrag basert på personlig erfaring.

Forespørsel om pris og dato