Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter
Flyktninger

Foredragsholdere om flyktninger

I de seneste år har flyktninger vært et svært omdiskutert tema i politiske debatter. Store grupper flyktninger skaper både utfordringer og muligheter for landene som tar imot disse menneskene. 

Våre foredragsholdere om flyktninger gir publikummet unike perspektiver på både utfordringene og mulighetene som følger med dagens store flyt av flyktninger. Vårt utvalg foredragsholdere består av eksperter med verdifull kunnskap om emnet og mennesker med personlig erfaring som deler sine historier.

Book en av våre erfarne foredragsholdere fra utvalget under.

Book en foredragsholder om flyktninger

Fyll ut skjemaet under, så hjelper vi deg med å finne en foredragsholder som snakker om flyktninger. Du får lynraskt svar på din forespørsel.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

eller ring oss

Tlf. 911 16 989
Book en foredragsholder om flyktninger

Fyll ut skjemaet under, så hjelper vi deg med å finne en foredragsholder som snakker om flyktninger. Du får lynraskt svar på din forespørsel.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Athenas hjelper deg med den perfekte løsning, uansett budsjett og tidshorisont

Athenas håndterer over 100 forespørsler fra både store og små arbeidsplasser – hver dag

Athenas er Skandinavias største formidler av foredrag

Athenas er opptatt av å skape gode arbeidsplasser, og av å stimulere til arbeidsglede og inspirasjon i norsk næringsliv

Vi har øye for detaljer og booker hvert år tusenvis av foredrag for alle typer kunder

Athenas formidler årlig flere tusen foredrag i Norge og resten av verden

Athenas er din direkte kontakt til landets beste foredragsholdere

Vi har håndplukket landets beste foredragsholdere, så vi kan sikre helt riktig match til ditt arrangement

Alle forelesere om flyktninger (9)

Hjelp meg å velge
no-image

Sonia Ahmadi

En engasjert samfunnsdebattant, entreprenør og aktivist som brenner for å skape god integrering, entreprenørskap og mangfold.

...

no-image

Charbel Gabro

Inspirerende foredragsholder og coach med evnen til å berøre publikum, kombinert med lang erfaring fra sosialt arbeid.

...

no-image

Jørgen Notland

Utvikler av trygghetsappen «Flare» og Bitcoinekspert som deler ut av sin viten om det moderne fenomenet.

Mens Jørgen Notland studerte data på NTNU oppdaget han Bitcoin. Han måtte vite alt og dypdykket inn i tema, opprettet meetups i Trondheim, skrev master om valutaen og har siden reist landet rundt for å holde foredrag om dette utrolig spennende...

no-image

Stian Sandø

Newton-programleder, teknogründer og Kjendisfarmen-deltaker som brenner for å gjøre naturvitenskap spennende.

Stian Sandø er gründer av Flare, vitenskapsformidler og programleder i NRK. Med en brennende lidenskap for å redde verden gjennom teknologi holder han engasjerende foredrag som river med seg publikum hver...

no-image

Jakob Semb Aasmundsen

Journalist og forfatter med akademisk bakgrunn innen mangfold som skaper viktige debatter.

...

no-image

Ghopi Prabaharan

Skuespiller, lotto-vert og entreprenør som hjelper bedrifter med merkevarebygging gjennom digitale kanaler.

Gjennom digitale kanaler og grundig gjennomført fortellerteknikk, hjelper Ghopi Prabaharan bedrifter med å nå ut til sitt publikum. Med bakgrunn fra forskjellige bransjer har Ghopi en bred og solid evne til å kommunisere, bygge merkevare og få...

no-image

Sebastian Stein

Humanitærarbeider med bakgrunn som gründer og strategikonsulent. En foredragsholder som brenner for andre mennesker.

Sebastian Stein deler viktige lærdommer om ledelse, gjennom levende historier fra kriser og...

no-image

Marco Elsafadi

En prisvinnende foredragsholder og ildsjel som alltid treffer publikum. Han er opptatt av viktigheten av gode relasjoner - både på jobb og ellers i livet.

Marco Elsafadi er en svært etterspurt foredragsholder som har reist rundt land og strand, og holdt foredrag for næringsliv og det offentlige. Ofte med fokus på hvordan vi oppnår trivsel og arbeidsglede. Han er opptatt av hvordan vi oppnår gode...

no-image

Francois Elsafadi

Engasjerende foredrag om hvordan utsatt ungdom kan hjelpes til en bedre fremtid uten vold, rus og kriminalitet.

Etter en turbulent barndom og ungdomstid har Francois Elsafadi engasjert seg i integreringsdebatten, og blitt spesielt opptatt av å arbeide mot urettferdighet og hjelpe de svakeste i samfunnet. Han holder spennende og engasjerende foredrag for...

Flyktninger
Flyktninger
5 av 5 stjerner

"Veldig fornøyd med servicen gjennom hele løpet."

Direktoratet for økonomistyring

Om emnet: Flyktninger

Flyktninger

Flyktninger er mennesker som flykter fra sitt hjemland på grunn av fare for eget liv eller helse. Det finnes mange grunner til flukt, men ofte har det en årsak som krig, politisk forfølgelse, sult, fattigdom og naturkatastrofer. 

Store grupper flyktninger kan skape store utfordringer, men også muligheter, for landene som tar imot disse menneskene. Det er et aktuelt og vedvarende emne som har preget politiske debatter de seneste år, spesielt i Europa. I media hører vi veldig ofte snakk om flyktningkrisen, som omhandler nettopp det store antallet mennesker som flykter og kommer til Europa og hvordan man best skal håndtere det.

Foredragsholdere om flyktninger og integrasjon er derfor veldig relevant i debatter relatert til arbeid og næringsliv og kultur.  Foredragsholdere kan være eksperter på emnet, mennesker som arbeider med integrering av flyktninger eller mennesker med personlige erfaringer – mennesker som selv var på flukt på et punkt i livet deres.

Noen av våre foredragsholdere er frivillige eller ansatte i organisasjoner som arbeider med integrasjon. Flyktninger har forskjellig bakgrunn, med ulike forutsetninger og behov, noe som profesjonelle eller frivillige må bruke som et utgangspunkt i arbeidet de gjør. For eksempel er de med traumer spesielt utsatte. Derfor er det viktig å være bevisst om det kulturelle forskjellene og individets bakgrunn og behov. 

Start en god debatt ved ditt neste arrangement med en av våre beste foredragsholdere om flyktninger. Du kan også inspirere publikummet med et tankevekkende foredrag basert på personlig erfaring.

Forespørsel om pris og dato