Tlf. 911 16 989

Få hjelp av våre profesjonelle rådgivere
Friluftsliv

Foredragsholdere om friluftsliv

I vår moderne hverdag sitter vi mer stille og er mer inne enn noen gang. En sunn motsetning til dette er den økende interessen for friluftsliv. 

Å komme seg ut i naturen har flere positive effekter på fysisk og psykisk helse. Våre foredragsholdere bruker egne eventyr for å inspirere deg til å få plass til mer friluftsliv i hverdagen. De kan også trekke linjer mellom hva arbeidslivet kan lære av friluftsliv. Hva kan vi lære av friluftsliv for å dyrke bedre arbeidsplasser og lederegenskaper? Med sine mange års erfaring har foredragsholderne våre bred kunnskap og gode råd å tilby.

Book en av våre foredragsholdere innenfor friluftsliv fra utvalget under.

Book en foredragsholder innenfor friluftsliv

Fyll ut skjemaet under, så hjelper vi deg med å finne en foredragsholder innenfor friluftsliv. Du får lynraskt svar på din forespørsel.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

eller ring oss

Tlf. 911 16 989
Book en foredragsholder innenfor friluftsliv

Fyll ut skjemaet under, så hjelper vi deg med å finne en foredragsholder innenfor friluftsliv. Du får lynraskt svar på din forespørsel.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Vi har håndplukket landets beste foredragsholdere, så vi kan sikre helt riktig match til ditt arrangement

Athenas er din direkte kontakt til landets beste foredragsholdere

Vi har øye for detaljer og booker hvert år tusenvis av foredrag for alle typer kunder

Athenas formidler årlig flere tusen foredrag i Norge og resten av verden

Athenas hjelper deg med den perfekte løsning, uansett budsjett og tidshorisont

Athenas håndterer over 100 forespørsler fra både store og små arbeidsplasser – hver dag

Athenas er Skandinavias største formidler av foredrag

Athenas er opptatt av å skape gode arbeidsplasser, og av å stimulere til arbeidsglede og inspirasjon i norsk næringsliv

Alle forelesere om friluftsliv (14)

Hjelp meg å velge
no-image

Roe Lauvås Jr.

Vitenskapsartist, foredragsholder og programleder, kjent for sine spektakulære vitenshow og innovative tanker om utdanning.

...

no-image

Daniel Kvammen

Daniel Kvammen er en folkekjær artist, med flere priser og en stor fanskare. Nå forteller han åpent og ærlig om egen sårbarhet og viktigheten av åpenhet, og det å tørre å gripe inn.

...

no-image

Håkon William Skog Erlandsen

Med ydmykhet, humor og dramatikk forteller Håkon sin historie som tok han fra å være underdog til toppen av verden. Et musikalsk foredrag som virkelig vekker salen!

...

no-image

Mats Grimsæth

Bli med på en visuell og sterk reise når du lytter til Mats sin historie, en historie som vil få deg til å le, gråte og føle på hvordan livet egentlig er.

...

no-image

Kari Slaatsveen

Med et skrått blikk på bevegelse, formidler hun forandringsfryd, endringstrang og en stor, men relativt munter utålmodighet med livet.

...

no-image

Jannecke Weeden

Ettertraktet programleder leder deg trygt gjennom ditt arrangement som konferansier, og åpner opp om psykisk helse i sine foredrag.

...

no-image

Robin Dale Oen

Om å tro på det umulige, broren som ble verdensmester i svømming, og stiftelsen av The Dale Oen Experience.

...

no-image

Hedda Kise

Hedda Kise er en ettertraktet foredragsholder og ekspert på kommunikasjon, motivasjon og endring. Hør et interessant og godt formidlet foredrag.

...

no-image

Himmeljegerne

To brødre som har gjort det umulige! Bli inspirert til mestring av eventyrerne som har erobret Nordvestpassasjen og Kenya.

...

no-image

Samuel Massie

Lær hvordan Samuel Massie bruker positivitet og utholdenhet til å forvandle livets nedturer til triumfer, et foredrag om mental helse som vil motivere og inspirere alle.

...

no-image

Bjørn Heidenstrøm

Tidligere fotballspiller og verdensrekordholder. Dette er en svært engasjert mann med erfaring fra mange bransjer.

...

no-image

Lars Monsen

Hør uforglemmelige historier av Norges mest kjente eventyrer som også er kjent fra suksessprogrammet «Ingen grenser».

...

no-image

Børge Ousland

En svært engasjerende foredragsholder og eventyrer som tar opp spennende emner som eventyrlyst, klima, samarbeid, medfølelse, engasjement, grundervirksomhet og visjon.

...

no-image

Liv Arnesen

Internasjonalt anerkjent og etterspurt foredragsholder innen motivasjon og mestring. Lær om ledelse og måloppnåelse.

...

Friluftsliv
Friluftsliv
5 av 5 stjerner

"Veldig fornøyd med servicen gjennom hele løpet."

Direktoratet for økonomistyring

Om emnet: Friluftsliv

Friluftsliv

Friluftsliv er kort fortalt et enkelt liv i naturen. Fridtjof Nansen regnes som den som etablerte begrepet friluftsliv i norsk bevissthet. Gjennom sitt liv i naturen ble han et viktig forbilde og premissgiver for ettertiden.

Friluftsliv handler i stor grad om bruk av kroppen vår til aktivitet, og vi forflytter oss fra sted til sted. Måten å gjøre dette på kan være å gå, klatre, sykle, løpe, gå på ski eller skøyter, ri, seile, ro, padle og så videre. Det kan også inkludere aktiviteter som jakt og fiske. Alle disse aktivitetene kan gjøres alene eller sammen med andre. Den Norske Turistforening  (DNT) holder blant annet kurser og aktiviteter man kan delta på sammen med andre.

Hvis turene eller aktivitetene foregår over flere dager er det vanlig å overnatte ute i naturen. Dette kan for eksempel være i telt eller ute i hengekøye eller på hytte. Hvis man ikke har egen hytte kan man leie DNT hytter. 

Når vi er ute i naturen utfordrer oss selv både fysisk, psykisk og sosialt. Siden vi både får en forandring i fysisk miljø og blir utfordret, gir det oss muligheten til å koble ut fra mange av hverdagsproblemene våre. Man kan si at friluftsliv har en egenverdi og er et mål i seg selv. Det kan gi en følelse av økt livskvalitet når en henter glede og inspirasjon fra naturens mangfold.

Våre dyktige foredragsholdere har lang erfaring med friluftsliv fra sine egne liv og er klare til å inspirere deg! Om du synes det er vanskelig å velge en, hjelper vi deg med å finne den mest passende til ditt arrangement.

Forespørsel om pris og dato