Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter
Friluftsliv

Foredragsholdere om friluftsliv

I vår moderne hverdag sitter vi mer stille og er mer inne enn noen gang. En sunn motsetning til dette er den økende interessen for friluftsliv. 

Å komme seg ut i naturen har flere positive effekter på fysisk og psykisk helse. Våre foredragsholdere bruker egne eventyr for å inspirere deg til å få plass til mer friluftsliv i hverdagen. De kan også trekke linjer mellom hva arbeidslivet kan lære av friluftsliv. Hva kan vi lære av friluftsliv for å dyrke bedre arbeidsplasser og lederegenskaper? Med sine mange års erfaring har foredragsholderne våre bred kunnskap og gode råd å tilby.

Book en av våre foredragsholdere innenfor friluftsliv fra utvalget under.

Book en foredragsholder innenfor friluftsliv

Fyll ut skjemaet under, så hjelper vi deg med å finne en foredragsholder innenfor friluftsliv. Du får lynraskt svar på din forespørsel.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

eller ring oss

Tlf. 911 16 989
Book en foredragsholder innenfor friluftsliv

Fyll ut skjemaet under, så hjelper vi deg med å finne en foredragsholder innenfor friluftsliv. Du får lynraskt svar på din forespørsel.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Vi har øye for detaljer og booker hvert år tusenvis av foredrag for alle typer kunder

Athenas formidler årlig flere tusen foredrag i Norge og resten av verden

Athenas er din direkte kontakt til landets beste foredragsholdere

Athenas håndterer over 100 forespørsler fra både store og små arbeidsplasser – hver dag

Athenas er opptatt av å skape gode arbeidsplasser, og av å stimulere til arbeidsglede og inspirasjon i norsk næringsliv

Athenas er Skandinavias største formidler av foredrag

Vi har håndplukket landets beste foredragsholdere, så vi kan sikre helt riktig match til ditt arrangement

Athenas hjelper deg med den perfekte løsning, uansett budsjett og tidshorisont

Alle forelesere om friluftsliv (12)

Hjelp meg å velge
no-image

Robin Dale Oen

Om å tro på det umulige, broren som ble verdensmester i svømming, og stiftelsen av The Dale Oen Experience.

Robin Dale Oen var med på å starte stiftelsen The Dale Oen Experience. Stiftelsen er dedikert til Alexander Dale Oen, Robins bror og tidligere verdensmester i svømming, som omkom i...

no-image

Jan Monsen og Mattis Thørud

Lidenskapelige villmarkinger med inspirerende historier som formidler turglede og stimulerer andre til å komme seg ut.

...

no-image

Gaute Grøtta Grav

Utover å være kjent fra TV som programleder og programskaper brenner denne foredragsholderen for det gode friluftslivet.

Gaute Grøtta Grav snakker motivert og engasjert om alt fra digital avrusning, friluftsliv, prestasjonskultur og veien til et godt...

no-image

Hedda Kise

En av Norges mest populære programledere på TV med bakgrunn som billedkunstner og blogger. En humorbombe uten like!

...

no-image

Himmeljegerne

To brødre som har gjort det umulige! Bli inspirert til mestring av eventyrerne som har erobret Nordvestpassasjen og Kenya.

Himmeljegerne er det utrolige prosjektet der to brødre, den ene av dem psykisk utviklingshemmet, gjennomførte en skiekspedisjon på 43 mil mellom Cambridge Bay og Gjoa Haven i Nordvestpassasjen i 2013. I etterkant har de gjennomført flere...

no-image

Samuel Massie

Han snudde livet sitt opp ned, erobret hele verden og skrev en bok om det. Bli inspirert til å ta ansvar for eget liv!

Samuel Massie er den bergenske sjarmøren fra Skal Vi Danse. Han ønsker å inspirere mennesker til å ta et oppgjør med seg selv, sette seg mål og gjennomføre dem. Book et gripende foredrag om mestring, målbevissthet og menneskets evne til...

no-image

Audun Hetland

Foredragsholder med bakgrunn som psykolog, forfatter, eventyrer og forsker og krydrer sine foredrag med humor.

Audun Hetland holder spennende, underholdende og lærerike foredrag om motivasjon, mål og...

no-image

Bjørn Heidenstrøm

Tidligere fotballspiller og verdensrekordholder. Dette er en svært engasjert mann med erfaring fra mange bransjer.

...

no-image

Lars Monsen

Hør uforglemmelige historier av Norges mest kjente eventyrer som også er kjent fra suksessprogrammet «Ingen grenser».

Lars Monsen er en svært populær foredragsholder som er kjent for å trollbinde sitt publikum og inspirere til å legge ut på små og store...

no-image

Børge Ousland

En svært engasjerende foredragsholder og eventyrer som tar opp spennende emner som eventyrlyst, klima, samarbeid, medfølelse, engasjement, grundervirksomhet og visjon.

Et Børge Ousland foredrag tar opp spennende emner som eventyrlyst, samarbeid, medfølelse, engasjement og visjon! Børge er en svært engasjerende foredragsholder og forfatter. I tillegg er han en anerkjent fotograf og har mottatt flere...

no-image

Randi Skaug

Hun er dronningen av kongefølelsen, en erfaren næringslivskvinne og gründer, samt første norske kvinne på Everest!

Randi Skaug har bakgrunn som blant annet direktør i IBM, IT-sjef i VG, logistikkansvarlig i Texaco (Telenor) og gründer i Norske Skaug AS. I dag driver hun Naustholmen Adventure Island i Steigen. Hun var også første norske kvinne som besteg...

no-image

Liv Arnesen

Internasjonalt anerkjent og etterspurt foredragsholder innen motivasjon og mestring. Lær om ledelse og måloppnåelse.

...

Friluftsliv
Friluftsliv
5 av 5 stjerner

"Veldig profesjonelt hele veien :) Kontaktpersonen var interessert, kunnskapsrik, serviceinnstilt, hyggelig og profesjonell."

Eining for innvandring og integrering, Aukra kommune

Om emnet: Friluftsliv

Friluftsliv

Friluftsliv er kort fortalt et enkelt liv i naturen. Fridtjof Nansen regnes som den som etablerte begrepet friluftsliv i norsk bevissthet. Gjennom sitt liv i naturen ble han et viktig forbilde og premissgiver for ettertiden.

Friluftsliv handler i stor grad om bruk av kroppen vår til aktivitet, og vi forflytter oss fra sted til sted. Måten å gjøre dette på kan være å gå, klatre, sykle, løpe, gå på ski eller skøyter, ri, seile, ro, padle og så videre. Det kan også inkludere aktiviteter som jakt og fiske. Alle disse aktivitetene kan gjøres alene eller sammen med andre. Den Norske Turistforening  (DNT) holder blant annet kurser og aktiviteter man kan delta på sammen med andre.

Hvis turene eller aktivitetene foregår over flere dager er det vanlig å overnatte ute i naturen. Dette kan for eksempel være i telt eller ute i hengekøye eller på hytte. Hvis man ikke har egen hytte kan man leie DNT hytter. 

Når vi er ute i naturen utfordrer oss selv både fysisk, psykisk og sosialt. Siden vi både får en forandring i fysisk miljø og blir utfordret, gir det oss muligheten til å koble ut fra mange av hverdagsproblemene våre. Man kan si at friluftsliv har en egenverdi og er et mål i seg selv. Det kan gi en følelse av økt livskvalitet når en henter glede og inspirasjon fra naturens mangfold.

Våre dyktige foredragsholdere har lang erfaring med friluftsliv fra sine egne liv og er klare til å inspirere deg! Om du synes det er vanskelig å velge en, hjelper vi deg med å finne den mest passende til ditt arrangement.

Forespørsel om pris og dato