Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter
Kroppspress

Foredragsholdere om kroppspress

I vår moderne og digitale hverdag er det et økt fokus på kropp og utseende, noe som gjør at mange, spesielt unge, opplever et kroppspress.

Et slikt press har stor påvirkning på fysisk og psykisk helse, og det er derfor viktig at vi vet hvordan vi skal håndtere det. Våre foredragsholdere er eksperter i emnet og vet hva som skal til for å forebygge kroppspress, både som samfunn, profesjonelle og privatpersoner. 

Ta et oppgjør med kroppspress ved å booke en av våre inspirerende foredragsholdere under.

Book en foredragsholder om kroppspress

Fyll ut skjemaet under, så hjelper vi deg med å finne en foredragsholder som snakker om kroppspress. Du får lynraskt svar på din forespørsel.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

eller ring oss

Tlf. 911 16 989
Book en foredragsholder om kroppspress

Fyll ut skjemaet under, så hjelper vi deg med å finne en foredragsholder som snakker om kroppspress. Du får lynraskt svar på din forespørsel.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Vi har håndplukket landets beste foredragsholdere, så vi kan sikre helt riktig match til ditt arrangement

Vi har øye for detaljer og booker hvert år tusenvis av foredrag for alle typer kunder

Athenas er din direkte kontakt til landets beste foredragsholdere

Athenas håndterer over 100 forespørsler fra både store og små arbeidsplasser – hver dag

Athenas er Skandinavias største formidler av foredrag

Athenas hjelper deg med den perfekte løsning, uansett budsjett og tidshorisont

Athenas formidler årlig flere tusen foredrag i Norge og resten av verden

Athenas er opptatt av å skape gode arbeidsplasser, og av å stimulere til arbeidsglede og inspirasjon i norsk næringsliv

Alle forelesere om kroppspress (8)

Hjelp meg å velge

Om emnet: Kroppspress

Kroppspress

Kroppspress handler om et press knyttet til at kroppen skal ha et bestemt utseende, og en opplevelse av at man ikke føler at ens egen kropp er bra nok. Det er noe som har eksistert i lang tid, men som ser ut til å ha blitt verre de siste årene. Med å konstant være eksponert for “den riktige kroppen” i sosiale medier, film og tv og reklame, er det ikke overraskende at man blir påvirket. 

Man ser spesielt en tendens med økt kroppspress blant unge, og det er knyttet til en rekke negative konsekvenser. Dette inkluderer psykiske lidelser som depresjon og spiseforstyrrelser og en økning i kosmetisk operasjoner.  

Når vi snakker om kroppspress er det ofte snakk om hvordan miljøet legger dette presset på oss, men enkelte hevder at dette er et press vi legger på oss selv. Vi snakker ofte om kroppspress i relasjon til press på ungdom.

Foredrag om kroppspress handler gjerne om hvordan det faktisk påvirker oss og hvordan man best forebygger det. Våre foredragsholdere er eksperter i emnet og vet hvordan kroppspress oppstår og hvordan man jobber mot det. De har verdifull kunnskap om hvilke grep kan man ta for å jobbe med både eget og generelt kroppspress. Noen av dem har også en personlig historie om hvilken rolle kroppspress har spilt i deres liv. 

Book et foredrag med en av våre eksperter fra utvalget over i dag for å få gode råd og tips. Dersom du synes det er vanskelig å velge en, kan vi hjelpe deg å finne den mest passende foredragsholderen basert på dine ønsker og behov.

Forespørsel om pris og dato