Tlf. 911 16 989

Få hjelp av våre profesjonelle rådgivere
Miljø

Foredragsholdere om miljø

Både som privatpersoner og som bedriftseiere har vi et ansvar for å bevare og beskytte miljøet. Din bedrift bør være bevisst på miljøproblemer og ta ansvar for egen miljøatferd. 

Book en av våre fantastiske foredragsholdere innenfor miljø for å lære hvordan du prioriterer bærekraftighet i din bedriftsmodell. Våre eksperter vil hjelpe deg med å tilpasse din bedrift til en konkurransedyktig tilnærming til bærekraftighet med informative og inspirerende foredrag.

Gjør din bedrift miljøvennlig ved hjelp av en av våre foredragsholdere innen miljø fra utvalget under.

Book en foredragsholder om miljø

Fyll ut skjemaet under, så hjelper vi deg med å finne en foredragsholder som snakker om miljø. Du får lynraskt svar på din forespørsel.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

eller ring oss

Tlf. 911 16 989
Book en foredragsholder om miljø

Fyll ut skjemaet under, så hjelper vi deg med å finne en foredragsholder som snakker om miljø. Du får lynraskt svar på din forespørsel.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Athenas formidler årlig flere tusen foredrag i Norge og resten av verden

Athenas er opptatt av å skape gode arbeidsplasser, og av å stimulere til arbeidsglede og inspirasjon i norsk næringsliv

Vi har øye for detaljer og booker hvert år tusenvis av foredrag for alle typer kunder

Athenas håndterer over 100 forespørsler fra både store og små arbeidsplasser – hver dag

Athenas er din direkte kontakt til landets beste foredragsholdere

Vi har håndplukket landets beste foredragsholdere, så vi kan sikre helt riktig match til ditt arrangement

Athenas hjelper deg med den perfekte løsning, uansett budsjett og tidshorisont

Athenas er Skandinavias største formidler av foredrag

Alle forelesere om miljø (18)

Hjelp meg å velge
no-image

Francois Elsafadi

La Francois Elsafadi inspirere din organisasjon med ekte historier om motstand og seier. Få en dypere forståelse for teambygging fra en inspirerende mann som bygde sitt liv fra grunnen av.

...

no-image

Kjell Erik Eilertsen

Med godt faktagrunnlag, lang erfaring fra næringsliv, finans og journalistikk, forteller han engasjerende om energi og energipolitikk som du har merket på din strømregning, og prisene du møter i hverdagen.

...

no-image

Torben Dyhr-Nielsen

Torben Dyhr-Nielsen har med seg en historie der tvil, identitet og mot er sentrale elementer. Han bruker denne til å snakke om mangfold og inkludering.

...

no-image

Sandra Lyng

Sandra er Indre Styrketrener, podkastvert og en influencer som bruker plattformene sine til å spre mer kunnskap innenfor psykisk helse. Lyng er også forfatter, låtskriver og artist.

...

no-image

Camilla Haugsten

Camilla Haugsten har vært i lederposisjon både nasjonalt og internasjonalt, og jobber i dag som konsulent, rådgiver og ledercoach. Hun er opptatt av endring og transformasjon, men fokuserer på resultater.

...

no-image

Dennis Siva Lie

Dennis er en prisbelønt programleder, som tilbyr engasjerende foredrag om vitenskap, og hvordan ADHD kan være en kilde til innovasjon og produktivitet i enhver organisasjon.

...

no-image

Elin Hauge

Kunstig intelligens er Elin Hauges hjemmebane, og med sin uredde og sterke utstråling på scenen tør hun å snakke enkelt om vanskelige teknologier.

...

no-image

Hanne Røislien

Hanne gir deg nøkkelen til hvordan du skaper reelle endringer i kulturen på din arbeidsplass, med praktiske grep som gir resultater.

...

no-image

Sigrid Bratlie

En av landets fremste på bioteknologi. Superaktuelt om livet, døden og de etiske problemstillingene vi får med teknologiske fremskritt.

...

no-image

Sunniva Rose

Kjernefysiker, rosablogger og småbarnsmor som med rosa lipgloss og høye hæler skiller seg ut i forskerverden.

...

no-image

Hilde Frafjord Johnson

Sosialantropolog og internasjonal leder med bakgrunn innen politikk som utviklingsminister og fra Stortinget.

...

no-image

Samuel Massie

Lær hvordan Samuel Massie bruker positivitet og utholdenhet til å forvandle livets nedturer til triumfer, et foredrag om mental helse som vil motivere og inspirere alle.

...

no-image

Arild Hoksnes

Journalist, innovatør fra industrien og prisvinnende kulturarbeider. Han har holdt foredrag for mange av de største bedriftene i Norge.

...

no-image

Tom Åge Myhren

Tom Åge Myhren er en profesjonell livsgnistrer som i 13 år har levert foredrag om prosessledelse, idè – og konseptutvikling.

...

no-image

Børge Ousland

En svært engasjerende foredragsholder og eventyrer som tar opp spennende emner som eventyrlyst, klima, samarbeid, medfølelse, engasjement, grundervirksomhet og visjon.

...

no-image

Cato Zahl Pedersen

Vinner av 13 gullmedaljer i Paralympics og mottaker av hedersprisen på Idrettsgallaen 2024. Snakker om lagånd og det å ta ansvar.

...

no-image

Karl-Fredrik Tangen

Samfunnsviter, førstelektor og forfatter med erfaring fra reklamebransjen, strategirådgivning og markedsanalyse.

...

no-image

Andreas Wahl

Fysiker, programleder og vitenskapsformidler kjent fra NRK - Holder fantastiske vitenshow som engasjerer lytterne.

...

Miljø
Miljø
5 av 5 stjerner

"Flott, kjapp og positiv imøtekommenhet."

Troms fylkeskommune

Om emnet: Miljø

Miljø

Miljø er et mye omdiskutert og svært aktuelt emne som påvirker oss alle. Vi har alle et ansvar for å finne måter å bevare miljø og natur på. Mennesket og naturen har alltid vært et viktig tema, men det har fått spesielt mye oppmerksomhet de siste årene. Uansett om dere er en bedrift, offentlig institusjon eller organisasjon, kan våre foredragsholdere innenfor emnet miljø hjelpe dere med å skape en mer klimavennlig og miljøriktig hverdag. 

Foredragsholdere innen emnet miljø er eksperter på energi og klima, effektiv energi, de seneste trender innen bærekraftig utvikling, alternativt drivstoff, klimaendringer og mye mer. På grunn av emnets aktualitet er foredrag om miljø svært populært. Foredragene passer derfor for alle bedrifter eller forsamlinger som ønsker å få vite mer om klimaendringene og hvordan de kan bli mer miljøvennlig, både som bedrift og privatperson.

Våre foredragsholdere innen emnet miljø kan blant annet hjelpe bedrifter med å innføre tiltak som sparer miljøet å sprenge budsjetter. Miljø kan også handle om faglige og personlige opplevelser med de utfordringene vi opplever i dag. Dette er ofte svært innholdsrike og informative foredrag – perfekt for skoler eller organisasjoner.

Synes du det er vanskelig å velge en av våre foredragsholdere? Kontakt oss, så hjelper vi deg med å finne den foredragsholderen som passer best til nettopp dine behov og ønsker.

Forespørsel om pris og dato