Tlf. 911 16 989

Få hjelp av våre profesjonelle rådgivere
Mindfulness

Foredragsholdere om mindfulness

I den moderne verden har mindfulness raskt blitt en av de mest etterspurte og effektive metodene for å redusere symptomer på stress og forbedre livskvaliteten. 

Våre erfarne mindfulness foredragsholdere hjelper mennesker å komme i bedre kontakt med seg selv, både kropp og sinn. De gir publikummet den nødvendige kunnskapen og redskapene til å kunne praktisere mindfulness på jobb, hjemme og alle andre steder – noe som fører til sunnere, gladere og mer positive mennesker.

Book en av våre eksperter fra utvalget under.

Book en foredragsholder om mindfulness

Fyll ut skjemaet under, så hjelper vi deg med å finne en foredragsholder som snakker om mindfulness. Du får lynraskt svar på din forespørsel.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

eller ring oss

Tlf. 911 16 989
Book en foredragsholder om mindfulness

Fyll ut skjemaet under, så hjelper vi deg med å finne en foredragsholder som snakker om mindfulness. Du får lynraskt svar på din forespørsel.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Athenas håndterer over 100 forespørsler fra både store og små arbeidsplasser – hver dag

Athenas hjelper deg med den perfekte løsning, uansett budsjett og tidshorisont

Athenas formidler årlig flere tusen foredrag i Norge og resten av verden

Athenas er opptatt av å skape gode arbeidsplasser, og av å stimulere til arbeidsglede og inspirasjon i norsk næringsliv

Vi har øye for detaljer og booker hvert år tusenvis av foredrag for alle typer kunder

Athenas er Skandinavias største formidler av foredrag

Athenas er din direkte kontakt til landets beste foredragsholdere

Vi har håndplukket landets beste foredragsholdere, så vi kan sikre helt riktig match til ditt arrangement

Alle forelesere om mindfulness (16)

Hjelp meg å velge
no-image

Igor Dunderovic

Dramatiker, komiker og sivilingeniør, kjent for sine harselerende betraktninger av Norge og norsk flerkultur.

...

no-image

Veronica Tisløv-Rømo

Med smittende latter og spennende livshistorier deles dype innsikter som inspirerer mennesker til å hente ut sitt fulle potensial.

...

no-image

Torkil Færø

Lege, fotograf og bestselgende forfatter av Kamerakuren og Pulskuren.

...

no-image

Daniel Kvammen

Daniel Kvammen er en folkekjær artist, med flere priser og en stor fanskare. Nå forteller han åpent og ærlig om egen sårbarhet og viktigheten av åpenhet, og det å tørre å gripe inn.

...

no-image

Ruben Gazki

"Når vi har det bedre sammen, kan teamet levere maksimalt." Lær hemmeligheten bak med Ruben Gazki. Opplev et gnistrende foredrag som kombinerer vitenskap, underholdning, og praktiske løsninger.

...

no-image

Nils Harald Sødal

Med bakgrunn i livslang erfaring fra store internasjonale scener, og en doktorgrad i prestasjonspsykologi, har Sødal utviklet konkrete strategier knyttet til prestasjonskultur og psykologisk trygghet.

...

no-image

Sandra Lyng

Sandra er Indre Styrketrener, podkastvert og en influencer som bruker plattformene sine til å spre mer kunnskap innenfor psykisk helse. Lyng er også forfatter, låtskriver og artist.

...

no-image

Camilla Haugsten

Camilla Haugsten har vært i lederposisjon både nasjonalt og internasjonalt, og jobber i dag som konsulent, rådgiver og ledercoach. Hun er opptatt av endring og transformasjon, men fokuserer på resultater.

...

no-image

Petter Furuseth

Tidligere profesjonell fotballspiller som brenner for effektiv læring og motivasjon, for å øke din evne til å være tilstede - og prestere på ditt beste.

...

no-image

Aleksander Gamme

Rekordvinnende ekspedisjonsfarer og programleder. Han tar dere med på en metaforisk reise over Antarktis.

...

no-image

Hedda Kise

Hedda Kise er en ettertraktet foredragsholder og ekspert på kommunikasjon, motivasjon og endring. Hør et interessant og godt formidlet foredrag.

...

no-image

Johannes Ørbeck-Nilssen

Lege, mentor og filosof med foredrag om blant annet helse, kropp, hjerne og psyke, og hvordan vi kan leve meningsfulle liv.

...

no-image

Marius Sørlie

Marius Sørlie er coach og gründer, med fokus på bedre resultater ved hjelp av fokustrening og teknikker fra idrettspsykologien.

...

no-image

Samuel Massie

Lær hvordan Samuel Massie bruker positivitet og utholdenhet til å forvandle livets nedturer til triumfer, et foredrag om mental helse som vil motivere og inspirere alle.

...

no-image

Anne Gerd Samuelsen

En erfaren og omfattende foredragsholder som motiverer publikum til det ytterste. Skap mer livs- og arbeidsglede i hverdagen.

...

no-image

Bianca Simonsen

En etterspurt foredragsholder med spesialkompetanse innen tydelige kommunikasjon og god tilbakemeldingskultur. Hun er spesielt engasjert i å redusere sykefravær og fremme arbeidsgleden

...

Mindfulness
Mindfulness
5 av 5 stjerner

"Veldig fornøyd med servicen gjennom hele løpet."

Direktoratet for økonomistyring

Om emnet: Mindfulness

Mindfulness

Mindfulness er kunsten å være til stede i øyeblikket – å være fullt oppmerksom og bevisst i øyeblikket. Det stammer opprinnelig fra buddhisme, men har blitt veldig populært de senere årene – blant annet på grunn av det stigende antallet mennesker som sliter med stress. Foredrag om mindfulness gir blant annet redskaper til jobb og privat, hvor vi skal kunne håndtere mange ting på én gang.

Gjennom trening kan du bli bedre på å være til stede i øyeblikket. Det er ét av de emnene som har blitt veldig etterspurt i den siste tiden hvor stress, arbeid og travelhet truer freden i sinnet. Mindfulness er en motsetning til dette, og skaper avspenning og mer harmoniske liv.

Våre foredragsholdere innen emnet er eksperter i mindfulness og lærer deg alt du trenger å vite. De deler kunnskap, redskaper, og ofte også av en rekke øvelser som foregår i løpet av foredraget eller kurset. På den måten kan man også selv kan prøve å merke tilstanden. Alle foredrag kan tilpasses akkurat deres ønsker og behov, slik at det blir så relevant som mulig.

Foredragene kan være bra for virksomheter som ønsker å gi sine medarbeidere ro i sinnet, på tross av en travel hverdag. Book en av de fantastiske foredragsholderene om mindfulness fra utvalget over. Dersom du synes det er vanskelig å velge en, kan vi hjelpe deg finne den mest passende foredragsholderen basert på dine ønsker og behov. 

Forespørsel om pris og dato