Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter
Prosjektledelse

Foredragsholdere om prosjektledelse

Noen prosjekter kan fungere uten en tydelig sammensatt ledelse, enkelte prosjekter kan faktisk muligvis dra nytte av det. Men når det er snakk om større prosjekter med større budsjetter – og større risiko – trenger man ofte en form for prosjektledelse.

Våre foredragsholdere innen prosjektledelse ser på forskjellige ledelsesstrategier og metoder. De har konkrete råd og verktøy til hvordan man leder forskjellige typer prosjekter på en suksessfull måte.

Book en av våre eksperter i prosjektledelse fra utvalget under.

Book en foredragsholder om prosjektledelse

Fyll ut skjemaet under, så hjelper vi deg med å finne en foredragsholder som snakker om prosjektledelse. Du får lynraskt svar på din forespørsel.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

eller ring oss

Tlf. 911 16 989
Book en foredragsholder om prosjektledelse

Fyll ut skjemaet under, så hjelper vi deg med å finne en foredragsholder som snakker om prosjektledelse. Du får lynraskt svar på din forespørsel.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Athenas formidler årlig flere tusen foredrag i Norge og resten av verden

Athenas er din direkte kontakt til landets beste foredragsholdere

Vi har håndplukket landets beste foredragsholdere, så vi kan sikre helt riktig match til ditt arrangement

Athenas er Skandinavias største formidler av foredrag

Athenas er opptatt av å skape gode arbeidsplasser, og av å stimulere til arbeidsglede og inspirasjon i norsk næringsliv

Vi har øye for detaljer og booker hvert år tusenvis av foredrag for alle typer kunder

Athenas hjelper deg med den perfekte løsning, uansett budsjett og tidshorisont

Athenas håndterer over 100 forespørsler fra både store og små arbeidsplasser – hver dag

Alle forelesere om prosjektledelse (8)

Hjelp meg å velge

Om emnet: Prosjektledelse

Prosjektledelse

Foredrag om prosjektledelse ser på de mange forskjellige ledelsesformene og strategiene som byr på konkrete løsningsmodeller i forhold til hvordan man griper fatt i prosjektet. Se vårt store utvalg av foredragsholdere som kan snakke om prosjektledelse her!

Det finnes veldig mange typer ledelse, også innenfor prosjektledelse. Det viktigste er at prosjektet blir gjennomført på en suksessfull måte. Noen ganger kan det derimot innebære at man må ta andre veier enn det man først planla. I noen tilfeller kan det være nødvendig å revurdere større deler av et prosjekt for å oppnå målet. 

Våre foredragsholdere innen prosjektledelse tar for seg ulike ledelsestyper og -strategier. De kan også dele sine råd og spesifikke verktøy innen emnet. De har flere år med verdifull erfaring med å lede og veilede innen prosjektledelse. De kan ta for seg mange ulike deler av det å skulle være prosjektleder. Eksempler på dette vil være hvordan man får teori og praksis til å passe sammen, eller hvordan man skaper de beste forutsetningene for god kommunikasjon og samarbeid under prosjektet. 

Våre inspirerende foredrag vil øke dine sjanser for å oppnå et vellykket prosjekt ved hjelp av gode strategier og vellykket risikoanalyse. Du vil få kunnskap og verktøy tilpasset til nettopp ditt utgangspunkt, slik at foredraget blir så relevant som mulig.

Book en av våre fantastiske foredragsholdere innen prosjektledelse fra utvalget over. Dersom du synes det er vanskelig å velge en, kan vi hjelpe deg å finne den mest passende foredragsholderen basert på dine ønsker og behov.

Forespørsel om pris og dato