Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter
Prosjektledelse

Foredragsholdere om prosjektledelse

Noen prosjekter kan fungere uten en tydelig sammensatt ledelse, enkelte prosjekter kan faktisk muligvis dra nytte av det. Men når det er snakk om større prosjekter med større budsjetter – og større risiko – trenger man ofte en form for prosjektledelse.

Våre foredragsholdere innen prosjektledelse ser på forskjellige ledelsesstrategier og metoder. De har konkrete råd og verktøy til hvordan man leder forskjellige typer prosjekter på en suksessfull måte.

Book en av våre eksperter i prosjektledelse fra utvalget under.

Book en foredragsholder om prosjektledelse

Fyll ut skjemaet under, så hjelper vi deg med å finne en foredragsholder som snakker om prosjektledelse. Du får lynraskt svar på din forespørsel.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

eller ring oss

Tlf. 911 16 989
Book en foredragsholder om prosjektledelse

Fyll ut skjemaet under, så hjelper vi deg med å finne en foredragsholder som snakker om prosjektledelse. Du får lynraskt svar på din forespørsel.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Vi har øye for detaljer og booker hvert år tusenvis av foredrag for alle typer kunder

Athenas er din direkte kontakt til landets beste foredragsholdere

Athenas hjelper deg med den perfekte løsning, uansett budsjett og tidshorisont

Athenas formidler årlig flere tusen foredrag i Norge og resten av verden

Vi har håndplukket landets beste foredragsholdere, så vi kan sikre helt riktig match til ditt arrangement

Athenas er opptatt av å skape gode arbeidsplasser, og av å stimulere til arbeidsglede og inspirasjon i norsk næringsliv

Athenas håndterer over 100 forespørsler fra både store og små arbeidsplasser – hver dag

Athenas er Skandinavias største formidler av foredrag

Alle forelesere om prosjektledelse (9)

Hjelp meg å velge
no-image

Sverre Gjestrum

Foreleser, kursleder og bedriftsrådgiver deler sin kunnskap og erfaring så du kan få ferdighetene til å lykkes.

...

no-image

Anne Karin Nordskag

Anne Karin Nordskag er en ettertraktet kurs- og foredragsholder. Hun brenner for at du skal nå frem med ditt budskap, kommunisere tydeligere og skape resultater.

Anne Karin Nordskag er en engasjerende og motiverende kommunikasjonstrener, retoriker, siviløkonom, daglig leder og håndballtrener. Hun hjelper bedrifter og ansatte til å bli enda bedre til å kommunisere, for å sikre effektive arbeidsplasser...

no-image

Erik Slinning

Managing partner for Great Leadership Institute, en ekspert på ledergrupper og lederutvikling. Styrk teamet i din bedrift!

Den ALLER viktigste oppgaven en leder har er å bygge opp og vedlikeholde en velfungerende og effektiv ledergruppe. Erik Slinning viser dere...

no-image

Steinar Hoel Korsmo

En av verdens ledende trenere og foredragsholdere innen innovasjon og entreprenørskap med erfaring fra over 40 land.

Uansett hvilken type nyskapende ide du sitter på, er evnen til å pitche denne ideen av største betydning for å vekke interesse. Steinar Hoel Korsmo kan hjelpe deg med dette. Som gründer, innovatør, motivator og pitch-trener er han en av...

no-image

Per Vestli

Ekspert på team- og ledelsesutvikling. Med 20 års erfaring gir han deg nøkkelen til sterke team og fantastiske resultater!

...

no-image

Ashkan Mazari

Gründer, selger og forretningseier - en ekspert på salg og gründervirksomhet som inspirerer deg til nye muligheter.

Ashkan Mazari er en foredragsholder med en utrolig historie om hvordan han lykkes som selger og gründer i Norge. I dag jobber han med å dele sine erfaringer og ekspertise fra sitt fagfelt igjennom sine...

no-image

Saera Khan

Spesialist i innovasjon, ledelse, mangfold og kommunikasjon med bakgrunn innen politikk og fra TV og radio.

...

no-image

Petter Bakken

Endringsleder og coach som setter seg inn i kundens situasjon før et foredrag innen mange tema på ledelse og salg.

...

no-image

Ivar Haugstad

Utdannet Sosialantropolog med spesialisering i organisasjonskulturer.

...

Prosjektledelse
Prosjektledelse
5 av 5 stjerner

"Supert! Blide og hyggelige og følger opp!"

DNB Eiendom AS

Om emnet: Prosjektledelse

Prosjektledelse

Foredrag om prosjektledelse ser på de mange forskjellige ledelsesformene og strategiene som byr på konkrete løsningsmodeller i forhold til hvordan man griper fatt i prosjektet. Se vårt store utvalg av foredragsholdere som kan snakke om prosjektledelse her!

Det finnes veldig mange typer ledelse, også innenfor prosjektledelse. Det viktigste er at prosjektet blir gjennomført på en suksessfull måte. Noen ganger kan det derimot innebære at man må ta andre veier enn det man først planla. I noen tilfeller kan det være nødvendig å revurdere større deler av et prosjekt for å oppnå målet. 

Våre foredragsholdere innen prosjektledelse tar for seg ulike ledelsestyper og -strategier. De kan også dele sine råd og spesifikke verktøy innen emnet. De har flere år med verdifull erfaring med å lede og veilede innen prosjektledelse. De kan ta for seg mange ulike deler av det å skulle være prosjektleder. Eksempler på dette vil være hvordan man får teori og praksis til å passe sammen, eller hvordan man skaper de beste forutsetningene for god kommunikasjon og samarbeid under prosjektet. 

Våre inspirerende foredrag vil øke dine sjanser for å oppnå et vellykket prosjekt ved hjelp av gode strategier og vellykket risikoanalyse. Du vil få kunnskap og verktøy tilpasset til nettopp ditt utgangspunkt, slik at foredraget blir så relevant som mulig.

Book en av våre fantastiske foredragsholdere innen prosjektledelse fra utvalget over. Dersom du synes det er vanskelig å velge en, kan vi hjelpe deg å finne den mest passende foredragsholderen basert på dine ønsker og behov.

Forespørsel om pris og dato