Tlf. 911 16 989

Få hjelp av våre profesjonelle rådgivere
Prosjektledelse

Foredragsholdere om prosjektledelse

Noen prosjekter kan fungere uten en tydelig sammensatt ledelse, enkelte prosjekter kan faktisk muligvis dra nytte av det. Men når det er snakk om større prosjekter med større budsjetter – og større risiko – trenger man ofte en form for prosjektledelse.

Våre foredragsholdere innen prosjektledelse ser på forskjellige ledelsesstrategier og metoder. De har konkrete råd og verktøy til hvordan man leder forskjellige typer prosjekter på en suksessfull måte.

Book en av våre eksperter i prosjektledelse fra utvalget under.

Book en foredragsholder om prosjektledelse

Fyll ut skjemaet under, så hjelper vi deg med å finne en foredragsholder som snakker om prosjektledelse. Du får lynraskt svar på din forespørsel.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

eller ring oss

Tlf. 911 16 989
Book en foredragsholder om prosjektledelse

Fyll ut skjemaet under, så hjelper vi deg med å finne en foredragsholder som snakker om prosjektledelse. Du får lynraskt svar på din forespørsel.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Athenas er Skandinavias største formidler av foredrag

Vi har håndplukket landets beste foredragsholdere, så vi kan sikre helt riktig match til ditt arrangement

Athenas er opptatt av å skape gode arbeidsplasser, og av å stimulere til arbeidsglede og inspirasjon i norsk næringsliv

Vi har øye for detaljer og booker hvert år tusenvis av foredrag for alle typer kunder

Athenas hjelper deg med den perfekte løsning, uansett budsjett og tidshorisont

Athenas håndterer over 100 forespørsler fra både store og små arbeidsplasser – hver dag

Athenas formidler årlig flere tusen foredrag i Norge og resten av verden

Athenas er din direkte kontakt til landets beste foredragsholdere

Alle forelesere om prosjektledelse (12)

Hjelp meg å velge
no-image

Jennifer Vessels

Fra Silicon Valley til din scene, opplev Jennifer Vessels transformative innsikt i AI og ledelse, og hvordan dette kan løfte din organisasjon til nye høyder.

...

no-image

Sturla Ellingvåg

Økonom, historiker og forfatter som bruker de lange linjene i historien til å vise hvordan vi kan forbedre oss i arbeidslivet og som enkeltmennesker.

...

no-image

Johan Osuldsen

Med humor og faglig tyngde forteller han om samarbeid, kreative løsninger og om å rekke deadline, med paralleller til bl.a. Mamma Mia og Jul i Blåfjell.

...

no-image

Silje Landevåg

Silje Landevåg er en kremmer som motiveres av å tenke stort, skape vinnerteam og tørre å våge. Hun har stor lidenskap for prestasjonskultur, forretningsutvikling og verdiskapende investeringer.

...

no-image

Kari Bech-Moen

Kari Bech-Moen har mer enn 20 års ledererfaring fra internasjonale konsern til små oppstartsselskaper. Kari brenner for å skape verdi gjennom effektiv ledelse.

...

no-image

John Hammersmark

Også kjent som Kapteinen, har 23 års erfaring fra Forsvaret men har også jobbet i næringslivet. Tidlig begynte han å undre seg over hva det er som får mennesker til å virke; som individer og i gruppe.

...

no-image

Anne Karin Nordskag

Anne Karin Nordskag er en ettertraktet kurs- og foredragsholder. Hun brenner for at du skal nå frem med ditt budskap, kommunisere tydeligere og skape resultater.

...

no-image

Erik Slinning

Managing partner for Great Leadership Institute, en ekspert på ledergrupper og lederutvikling. Styrk teamet i din bedrift!

...

no-image

Ashkan Mazari

Gründer, selger og forretningseier - en ekspert på salg og gründervirksomhet som inspirerer deg til nye muligheter.

...

no-image

Saera Khan

Spesialist på arbeidsmiljø, mangfold, psykologisk trygghet og kommunikasjon, med erfaring fra både politikk og ledelse.

...

no-image

Petter Bakken

Endringsleder og coach som setter seg inn i kundens situasjon før et foredrag innen mange tema på ledelse og salg.

...

no-image

Ivar Haugstad

Sosialantropolog og spesialist på arbeidskultur.

...

Prosjektledelse
Prosjektledelse
5 av 5 stjerner

"Veldig god oppfølging både før og etter foredraget."

Statoil ASA

Om emnet: Prosjektledelse

Prosjektledelse

Foredrag om prosjektledelse ser på de mange forskjellige ledelsesformene og strategiene som byr på konkrete løsningsmodeller i forhold til hvordan man griper fatt i prosjektet. Se vårt store utvalg av foredragsholdere som kan snakke om prosjektledelse her!

Det finnes veldig mange typer ledelse, også innenfor prosjektledelse. Det viktigste er at prosjektet blir gjennomført på en suksessfull måte. Noen ganger kan det derimot innebære at man må ta andre veier enn det man først planla. I noen tilfeller kan det være nødvendig å revurdere større deler av et prosjekt for å oppnå målet. 

Våre foredragsholdere innen prosjektledelse tar for seg ulike ledelsestyper og -strategier. De kan også dele sine råd og spesifikke verktøy innen emnet. De har flere år med verdifull erfaring med å lede og veilede innen prosjektledelse. De kan ta for seg mange ulike deler av det å skulle være prosjektleder. Eksempler på dette vil være hvordan man får teori og praksis til å passe sammen, eller hvordan man skaper de beste forutsetningene for god kommunikasjon og samarbeid under prosjektet. 

Våre inspirerende foredrag vil øke dine sjanser for å oppnå et vellykket prosjekt ved hjelp av gode strategier og vellykket risikoanalyse. Du vil få kunnskap og verktøy tilpasset til nettopp ditt utgangspunkt, slik at foredraget blir så relevant som mulig.

Book en av våre fantastiske foredragsholdere innen prosjektledelse fra utvalget over. Dersom du synes det er vanskelig å velge en, kan vi hjelpe deg å finne den mest passende foredragsholderen basert på dine ønsker og behov.

Forespørsel om pris og dato